Picknick recepten inspiratie

Gepost: 29 juli 2019 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022
6

Het laatste zomerthema van 2018 waren de picknick recepten. Negen weken lang deelde we iedere week een nieuw recept dat uitermate geschikt was voor een picknick. Makkelijk om mee te nemen, kleine porties en hartig waren de kenmerken die we voor ogen hielden. Wat ons betreft zijn er leuke en lekkere recepten uitgerold, zoals deze BLT pastasalade potjes. Wat we er nog meer vorig jaar online kwam lees je in dit artikel bomvol recept inspiratie.

Naast de BLT pastasalade potjes, leek het ons ook heerlijk om drie smeersels voor op brood of toastjes te delen. Ik weet nog dat het even zoeken was naar een goede titel. Iedereen noemt dit soort salades voor op brood weer anders. Ook werden we erg blij van deze fruitspiesjes. Ideaal voor bij de picknick.

Ook kozen we voor de picknick voor een paar klassiekers, zoals wraps, muffins en blini’s. Wat denk je van deze blini’s met aardbei en mozzarella? Ikzelf vond deze Vitello tonnato wrap hapjes erg lekker en ideaal als je fan bent van vis. Laura maak je blijer met deze hartige spinazie chorizo muffins, maar beiden zijn natuurlijk perfect voor een picknick.

Als laatste nog drie picknick recepten die je thuis eerst moet bakken, maar daarna prima afgekoeld gegeten kunnen worden op locatie. Of je houdt het lekker warm door ze in te pakken met aluminiumfolie. Aan jou de keuze of je voor de snelle worstenbroodjes, pita pizza’s of mini focaccia’s gaat.

Heb jij één van deze recepten vorige zomer, of later, gemaakt?

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *