Omeletwrap hapjes met groenten

72

Sinds begin dit jaar heb ik de omeletwraps ontdekt. Ik vul ze altijd weer anders en ontdek zo de meest lekkere combinaties. Ik eet ze vaak als lunch, maar als je ze in kleinere stukjes snijdt kunnen ze ook prima bij een borrel. Zo is deze omeletwrap hapjes met groenten ontstaan bij de lunch. Zelfs als het niet voor de foto is, vind ik het leuk om van mijn gerechten een mooi kleurrijk geheel te maken. Iets wat zeker is gelukt met deze omeletwrap hapjes als je het mij vraagt. Ga jij hem ook maken?

Omeletwrap hapjes met groenten

Een lekkere manier om wat rauwkost te eten doe je eenvoudig met deze omeletwrap hapjes. Makkelijk te bereiden en verrassend lekker.
Voor 1 grote wrap of 5-6 kleine hapjes

Ingrediënten

Voor de omelet

  • 2 eieren
  • 1 scheutje halfvolle melk
  • zout en peper

Voor de vulling

  • kruidenroomkaas
  • 1 handje wortel julienne
  • 1 halve rode paprika in reepjes
  • 1 kwart komkommer in reepjes

Instructies

  • Klop de eieren en melk door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verhit een pan met een beetje boter of olie. Bak de omelet gaar op middellaag vuur en keer om zodra de volledige bovenkant gestold is. Bak aan beide kanten goudbruin.
  • Laat de omelet kort afkoelen en smeer volledig in met roomkaas, maar laat de randen iets vrij. Verdeel over het midden de groenten en rol de omelet als een wrap op.
  • Steek prikkers in de omeletwrap en snijd in kleine hapjes. Serveer direct.

Tips

  • Bewaren: De omelet kan afgedekt in de koelkast bewaard worden en blijft 1-2 dagen goed.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

2 reacties

  1. Audrey schreef:

    Ooo, die foto’s! Ik heb wel eens omeletwraps gemaakt, maar nog niet als borrelhapje.

    1. Laura Kieft schreef:

      Heerlijk licht hapje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *