Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Carpaccio wraps

Laura Kieftdoor Laura Kieft
30 december 2015
in Borrelhapjes, Hartige recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

carpaccio wraps 1a

Ik had de smaak te pakken hoor bij het voorbereiden van de hapjes voor Kerst. Ik wilde een afwisseling tussen koude en warme hapjes en besloot dat er nog ruimte was voor wraps. Ik wilde wraps die wat feestelijker zijn dan de meest bekende variant met kruidenkaas, kipfilet en sla. Als ik voor een kerstdiner had gekozen in plaats van het buffet, zou ik carpaccio serveren als voorgerecht. Niet origineel, maar wel heel erg lekker. Daarom besloot ik carpaccio wraps te maken, dat leek mij een erg lekkere combinatie. En ja hoor, dat bleek inderdaad heerlijk te zijn!

Vind je dit recept leuk en wil je het delen op bijvoorbeeld Facebook? Dat kan, maar deel dan gewoon het linkje dat jouw vrienden/volgers naar mijn site met recept doorverwijst. Kopiëren en plakken van foto’s en teksten schendt mijn auteursrecht en dat is niet toegestaan. Waarom ik dit vermeld? Dit recept is al eindeloos vaak onrechtmatig gebruikt en het kost mij ontzettend veel tijd om overal achteraan te gaan. Bedenk, maak en fotografeer gewoon je eigen recepten als je iets wilt delen, gebruik niet die van een ander (die hier wel veel tijd in heeft gestoken).

carpaccio wraps 2a

Recept afdrukken

Carpaccio wraps

Deze carpaccio wraps zijn een ontzettende leuke variatie op de populaire kruidenkaas wraps. Ze zijn ideaal voor bij de borrel, een feestje of gewoon als lekker hapje tussendoor.
Porties: 15 stuks

Ingrediënten

  • 2 middelgrote wraps
  • groene pesto
  • ongeveer 100 gram carpaccio (ossenhaas) (ik gebruikte 5 plakjes per wrap)
  • pijnboompitjes
  • snippers Parmezaanse kaas
  • rucola

Instructies

  • Smeer een dun laagje pesto op de wraps en beleg deze met de plakjes carpaccio. Strooi hier de pijnboompitjes overheen, net als de Parmezaanse kaas en rucola.
  • Rol de wraps strak op en verpak ze in huishoud- of aluminium folie. Leg ze minstens een half uur in de koelkast. Een dag van tevoren zou ook al kunnen als je ze wilt voorbereiden.
  • Haal de wraps uit het folie en prik er om de 2 centimeter een prikker in. Snij met een scherp mes de wrap in plakjes.
Bewaren

Bewaar de carpaccio wraps in de koelkast tot je ze serveert.

Vorige post

Volgende post

Behind the scenes: mijn 2015
Oreo klokken

Related Posts

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft
24 februari 2021
1

De...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft
05 februari 2021
2

We...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft
29 januari 2021
2

Perfect...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 39

  1. Trudy says:
    5 jaar geleden

    Fijne Jaarwisseling!

    Beantwoorden
  2. Rachel Kromdijk says:
    5 jaar geleden

    Ik ben de laatste paar maanden helemaal verzot op carpaccio hihi! ziet er dus heerlijk uit!

    Beantwoorden
  3. Nicole says:
    5 jaar geleden

    Oh dit lijkt me heerlijk. Dit ga ik ook eens maken.

    Beantwoorden
  4. nancy says:
    5 jaar geleden

    Hoi! Dit maak ik ook erg graag en heb een lekkere toevoeging! ,Bij de lidl verkopen ze een bakje met pesto spread waar ook al pijnboompitten en kaas door heen zit, deze is heerlijk om in plaats van de grovere pesto te gebruiken en dan verder gestreept volgen. Het bakje ligt in de koeling bij de anti pasta gerechtjes.
    Groetjes,
    Nancy

    Beantwoorden
    • Marian says:
      2 jaar geleden

      Goedemiddag, ik lees dat de pesto spread van de Lidl heerlijk is ipv de grovere pesto. Als ik deze pesto spread wil gebruiken, betekent dit dat ik dan ook geen pijnboompitten en Parmezaanse kaas hoef te kopen?
      Groetjes, Marian

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        2 jaar geleden

        De pijnboompitten en Parmezaanse kaas zijn extra toppings, die zijn dus gewoon nodig (en zitten bovendien altijd in elke soort groene pesto)

        Beantwoorden
  5. Inez says:
    5 jaar geleden

    Ziet er echt heel lekker uit! Is ook eens iets anders dan hoe ik het normaal maak (met gerookte zalm en kruidenkaas)..

    Beantwoorden
  6. Laura | Liefde voor bakken says:
    5 jaar geleden

    Ziet er echt heel goed uit! Misschien dat dit wel een leuke toevoeging is aan ons oudjaarsavond-buffet 🙂

    Beantwoorden
  7. Alicia says:
    5 jaar geleden

    mijn vader houd van carpaccio dus ik ga deze snel voor hem maken en ook een beetje voor mijzelf :p

    Beantwoorden
  8. Renaatje says:
    5 jaar geleden

    Ziet er heel lekker uit maar moet je de pijnboompitjes niet eerst roosteren? Ik heb geleerd nl dat ze rauw een giftige stof bevatten.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Kun je zeker doen. Van die giftige stof heb ik nog nooit gehoord, ook nog nooit ergens last van gehad (misschien dat je er dan bakken vol van moet eten 😉 )

      Beantwoorden
  9. Tineke says:
    5 jaar geleden

    Ik ga de wraps zo maken… smeer en beleg je de wraps helemaal of maar een gedeelte daarvan?? Ik hoor het graag!!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ik doe het helemaal, dan krijg je een mooie spiraal.

      Beantwoorden
  10. Evelien says:
    5 jaar geleden

    Truffelmayonaise ipv pesto is ook een aanrader!!! ?

    Beantwoorden
  11. Astrid says:
    4 jaar geleden

    Enig idee waar ik carpaccio kan halen? Of moet ik dit zelf snijden?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ik kocht het gewoon bij AH, als het er niet onder de naam carpaccio ligt, kun je ook zoeken naar Ossenhaas (dat is hetzelfde)

      Beantwoorden
  12. Riek says:
    4 jaar geleden

    Misschien een leuke tip voor de Carpaccio fans!

    ipv een wrap kun je ook eens kroepoek gebruiken, zelfde ingredienten maar dan op stukjes gebroken kroepoek.

    erg lekker en viel hier erg goed in de smaak ! 🙂

    Beantwoorden
  13. Franny says:
    4 jaar geleden

    Andere suggesties: gerookte kip met tomaten of olijven tapenade met wat sla/ rucola, gerookte zalm met mierikswortel, bieslook en sla/ rucola, kipfilet met komkommer en pindakaas en beetje sambal ….met wraps is het erg leuk om smaken te combineren!

    Beantwoorden
  14. RInus says:
    3 jaar geleden

    Het werd een succes! Carpaccio??? Carpacciawesome!!!

    Beantwoorden
  15. Tanusja says:
    3 jaar geleden

    Heel lekker!! Maar waar heb je de prikkers vandaan?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Durf ik niet te zeggen helaas, volgens mij heb ik deze ooit gekregen.

      Beantwoorden
  16. Marijkedenhoedt says:
    3 jaar geleden

    Leuke tips

    Beantwoorden
  17. Gerry Rugebregt says:
    3 jaar geleden

    De stokjes om in de wraps te prikken
    Kun je bij de action kopen

    Beantwoorden
  18. Monique says:
    3 jaar geleden

    Wij hebben de wraps gemaakt met kerst en het was een groot succes!
    Dankjewel hiervoor en heel veel succes verder.

    Beantwoorden
  19. Anke says:
    3 jaar geleden

    Oh zo een leuk idee en maakt de lunch in je broodbox ineens veel smakelijker!

    Beantwoorden
  20. Ankie says:
    3 jaar geleden

    Vandaag gemaakt! Heerlijk!??

    Beantwoorden
  21. Willy says:
    3 jaar geleden

    Hey Laura. Compliment voor de goede smaakvolle foto! Bij het zien van goede foto’s krijg ik een heleboel inspiratie!! Wat dat jij van wrap; honing, grove-mosterd en dille dressing (zelf gemaalt) rucola en ijsbergsla. Zalm en ? geroosterd pijnboompitten
    Of?? Wrap; Dressing van yofress, Franse mosterd en honing. Vlinder dunne gebakken bacon, ijsbergsla, gerookte kip nog beetje dressing en flinter dunne gekookte ei! Zooo lekkerrrr

    Beantwoorden
  22. Maarten says:
    3 jaar geleden

    Was heerlijk ☺ ik ga het zeker vaker maken ! En wat is dit een leuke site trouwens ! Dankjewel Laura.

    Beantwoorden
  23. Hannie says:
    3 jaar geleden

    Ik wil ze ook maken, maar kan ik het i.v.m. ruccola ook al een dag te voren maken?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan.

      Beantwoorden
  24. Pepijn says:
    2 jaar geleden

    Hey Laura,
    Over die pitten.
    Zijn die lekker?
    Xxx
    Pepijn

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      vind ik wel 🙂

      Beantwoorden
      • Pepijn says:
        2 jaar geleden

        ik niet, als ik ze eet stik ik 🙁

        Beantwoorden
  25. Siat says:
    2 jaar geleden

    Welke wraps kun je het best gebruiken? Middel grote of grote en volkoren? Kan ik ze ook invriezen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Welke je zelf wilt. Invriezen zou ik zelf niet doen.

      Beantwoorden
  26. Pingback: De Bakstrijd: oktober 2019 - Laura's Bakery
  27. Sylvia says:
    1 jaar geleden

    Met zelfgemaakte pesto wordt dit zeker een succes

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Dat is inderdaad het allerlekkerst!

      Beantwoorden
  28. Pingback: 10 favoriete borrelhapjes - Laura's Bakery

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • DE LAATSTE BAKSTRIJD! Vandaag gaat er een hele bijzondere @debakstrijd van start, want het is de allerlaatste. Ik weet dat een hoop enthousiaste bakstrijders dit jammer zullen vinden, net zoals ikzelf overigens, maar ik heb er goede redenen voor en die lees je allemaal in het nieuwe artikel op het blog.⁠
⁠
Natuurlijk heb ik daarom gekozen voor een extra leuk thema waarbinnen iedereen mee kan doen: Pasen! Gezien het Feestdagen Bakboek later dit jaar uitkomt, leek het me extra leuk om de laatste Bakstrijd in het teken van een feestdag te laten staan. Dus bak je mooiste of lekkerste paascreatie en doe gezellig mee! Op het blog lees je er álles over, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#debakstrijd #pasen #hetfeestdagenbakboek #bakken #sloffentaart #paasei
  • Sommigen van jullie hebben afgelopen week kunnen genieten van een weekje voorjaarsvakantie (met prachtig weer). Hoe dan ook moet iedereen morgen weer aan de bak en daarbij is een verantwoorde snack altijd welkom. Wat dacht je van deze citroen-havermout balletjes? Een fris tussendoortje bij lekkere trek.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekfunctie op de website, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#tussendoortje #verantwoordesnack #havermout⁠
  • NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken' data-src='https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154299027_277856270597371_3383444249601757296_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=XXYIO0DiYecAX96jGCj&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=60c38e2eb2378d0c5352b6613ec0a756&oe=6061040F' title='NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik 'm dit weekend ook wel weer bakken. Bij wie gaat deze cake ook op de bakplanning voor dit weekend? 😍⁠ ⁠ Het recept vind je vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken'>
  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FhvI1zkQxscAX8uCjF7&_nc_ht=scontent-frx5-1.cdninstagram.com&oh=f70585178b54f2308760bf4fd339e3b7&oe=60640F24' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Oreo klokken

Oreo klokken

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

De Bakstrijd: maart 2021

01 maart 2021

Speculoos cake

27 februari 2021
Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

De Bakstrijd: maart 2021

door Laura Kieft-01 maart 2021-1

April 2018 vond de allereerste editie van De Bakstrijd plaats en sindsdien is het uitgegroeid tot een online bakwedstrijd waar maandelijks ontzettend veel mensen met plezier aan deelnemen. Toch kondigen we vandaag de (voor nu)...

Speculoos cake

door Laura Kieft-27 februari 2021-5

Het is denk ik alweer ruim een half jaar geleden dat ik deze fantastische speculoos cake bakte, maar het water loopt me nog steeds in de mond als ik er weer aan denk. Door het...

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-15

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-10

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan