Omelet wraphapjes met kipfilet

4 januari 2019
137

Hebben jullie goede en gezonde voornemens? Ik niet echt. Aan goede voornemens doe ik niet, ik vind dat je er maar beter gelijk mee kunt beginnen in plaats van wachten tot 1 januari. Gezonder eten doe ik wel. Of eigenlijk keer ik gewoon weer terug naar mijn oude voedingspatroon voordat de fruit en groente om te snacken werden vervangen door kruidnoten en kerstkransjes. De omelet wraphapjes met kipfilet zijn een heerlijke snack (en beter dan een schaaltje met chips), maar ook als lunch zijn ze heerlijk. Ik at ze deze week samen met mijn zusje als onderdeel van de lunch en we waren beide heel enthousiast. Vooral mijn zusje, want die had echt niet gedacht dat een omelet met wat roomkaas, kipfilet en tomaatjes zo lekker zou zijn. Probeer het vooral eens uit zou ik zeggen!

Recept afdrukken
Nog geen beoordeling

Omelet wraphapjes met kipfilet

Omelet wraphapjes met kipfilet zijn super makkelijk te maken en ook nog eens een verantwoorde snack. Smullen maar!
Porties: 12 hapjes

Ingrediënten

 • 2 eieren (M)
 • scheutje melk
 • zout en peper
 • roomkaas
 • kipfilet
 • zongedroogde tomaatjes

Instructies

 • Klop de eieren met melk, zout en peper in een kom tot een luchtig mengsel. Verhit een klontje boter in een grote koekenpan en giet het mengsel erin. Bak de omelet aan beide zijden goudbruin.
 • Laat de omelet afkoelen voor je verder gaat. Ik depte met een stukje keukenpapier overtollig vocht/vet van de omelet zodat de roomkaas zich beter kan hechten. Verdeel dan 1-2 eetlepels roomkaas over de omelet. Je hebt maar een dun laagje nodig. Daarover verdeel je zongedroogde tomaatjes (ik dep die ook altijd droog) en kipfilet.
 • Rol de omelet op, steek er prikkers in en snijd in stukjes.
 • Geniet van deze verantwoorde snack!

Tips

 • Tip: Geen grote pan in de kast? Je kunt ook twee kleinere omeletten bakken!
 • Bewaren:

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

5 reacties

 1. Carina schreef:

  Nou zeg ben ik op zoek naar wrap recept
  kom ik deze van jou tegen mmmmm die ga ik voor de
  Nieuwjaarsborrel maken zondag
  Thanks voor dit recept.

 2. Irene schreef:

  Dit is beslist kha arm recept.. Ik ga zo maken.. moet zeker heerlijk zijn.

 3. De Vries schreef:

  Klinkt lekker! Ik wil ze graag maken voor mn verjaardag. Kan ik ze een dag van tevoren maken? En hoe kan ik ze t beste bewaren voor gebruik? Ik neem aan dat dit een koude borrelhap is? Bedankt voor je antwoord

  1. Laura's Bakery schreef:

   Op de dag zelf maken vind ik altijd het lekkerst, maar je kunt ze ook een dag eerder voorbereiden. Gewoon afgesloten in de koelkast bewaren.

 4. Tiny Ransdorp schreef:

  Ziet er lekker uit ga zeker maken als familie komt gezellig zelf met hulp hapjes maken….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *