Contact

Laura's veelgestelde bakvragen

Heb je een vraag over bakken, een tof idee voor een samenwerking of wil je iets anders kwijt?

Zakelijke samenwerkingen

Voor zakelijke vragen over adverteren of ander soort samenwerkingen verwijs ik je graag door naar mijn zakelijke pagina.

Publicaties en interview aanvragen

Voor vragen over online en offline publicaties van recepten, interviews en dergelijke kun je onderstaand formulier invullen.

Voor vragen over mijn boeken omtrent publicaties, interview aanvragen of ander soort samenwerkingen verwijs ik je graag door naar Sandra van Mook van Unieboek Spectrum.

Persberichten en toesturen van producten

Voor Laura’s Bakery blijf ik altijd graag op de hoogte van nieuwe producten, boekpresentaties, events en meer. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen ontvang ik graag per mail.

Wilt u mij uw producten toesturen om mij hier kennis mee te laten maken? Neem dan even contact op via onderstaand formulier voor mijn adresgegevens.

Bakvragen

Ik krijg dagelijks zoveel vragen per e-mail en social media, dat het helaas niet meer haalbaar is om iedereen antwoord te geven. Kijk daarom eerst in het artikel over de basis van het bakken of op de pagina met veelgestelde vragen of jouw vraag hier al tussen staat. Grote kans dat je hier gelijk je antwoord vindt. Vragen die ik per e-mail ontvang en al op deze pagina’s staan, kan ik helaas niet beantwoorden.

Staat je vraag hier niet tussen, kijk dan ook even in de categorie Handige Baktips, hier staat ook ontzettend veel informatie tussen. Gebruik voor het gemak de zoekfunctie in de sidebar.

Heb je een vraag over een recept? Lees dan zeker ook de reacties onder het artikel, de meeste vragen zijn hier al beantwoord, zo kun je gelijk verder met je bakplanning.

Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Vul dan onderstaand formulier in, dan probeer ik je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Contactformulier