Contact

Heb je een vraag over bakken, een tof idee voor een samenwerking of wil je iets anders kwijt?

Zakelijke samenwerkingen

Voor zakelijke vragen over adverteren of ander soort samenwerkingen verwijs ik je graag door naar mijn zakelijke pagina.

Publicaties en interview aanvragen

Voor vragen over online en offline publicaties van recepten, interviews en dergelijke kun je onderstaand formulier invullen.

Voor vragen over mijn boeken omtrent publicaties, interview aanvragen of ander soort samenwerkingen verwijs ik je graag door naar Ingrid Bolwijn van Forte Uitgevers via ibolwijn@forteuitgevers.nl

Persberichten en toesturen van producten

Voor Laura’s Bakery blijf ik altijd graag op de hoogte van nieuwe producten, boekpresentaties, events en meer. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen ontvang ik graag per mail.

Wilt u uw producten toesturen om mij hier kennis mee te laten maken? Neem dan even op via onderstaand formulier voor mijn adresgegevens.

Bakvragen

Ik krijg dagelijks zoveel vragen per e-mail en social media, dat het helaas niet meer haalbaar is om iedereen antwoord te geven. Kijk daarom eerst in het artikel over de basis van het bakken of op de pagina met veelgestelde vragen of jouw vraag hier al tussen staat. Grote kans dat je hier gelijk je antwoord vindt. Vragen die ik per e-mail ontvang en al op deze pagina’s staan, kan ik helaas niet beantwoorden.

Staat je vraag hier niet tussen, kijk dan ook even in de categorie Handige Baktips, hier staat ook ontzettend veel informatie tussen. Gebruik voor het gemak de zoekfunctie in de sidebar.

Heb je een vraag over een recept? Lees dan zeker ook de reacties onder het artikel, de meeste vragen zijn hier al beantwoord, zo kun je gelijk verder met je bakplanning.

Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Vul dan onderstaand formulier in, dan probeer ik je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Contactformulier

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Over Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

RECEPT: zomerse wentelteefjes

RECEPT: aardbeien kwarktaart

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg mij op instagram

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Geef een naam op voor je collectieAnnuleren
Maak collectie aan