Over Laura’s Bakery

Over Laura’s Bakery

Van bakken tot borrelen en van hartig tot zoet, lekkerbekken zijn hier aan het juiste adres! Met ruim 1.500.000 unieke bezoekers per maand is Laura’s Bakery het grootste bakblog van Nederland (en een van de grootste foodblogs). Deze bezoekers staan garant voor ruim 4,3 miljoen pageviews per maand.

Bezoekers

De bezoekers van Laura’s Bakery zijn voornamelijk vrouwen in de leeftijd van 25-44 jaar. Al weten mannen en vrouwen van alle leeftijden hun weg prima te vinden naar deze culinaire inspiratiebron. Wat alle bezoekers gemeen hebben, is dat ze van bakken, koken en lekker eten houden. Daarnaast zijn ze dol op het uitproberen van nieuwe recepten die toegankelijk en niet al te ingewikkeld zijn.

Boeken

In 2016 kwam mijn eerste succesvolle boek uit: Het Basisbakboek, in 2017 volgde mijn tweede boek -Het Laura’s Bakery Bakboek-, in oktober 2019 lag mijn derde boek -Het Borrelhapjes Bakboek- in de winkels en in juni 2020 volgde Het Kinderbakboek, mijn vierde boek. Allevier de boeken zijn bestsellers en worden nog steeds ontzettend vaak verkocht. Van mijn eerste boek is zelfs onlangs (januari 2021) de 10e druk verschenen.

Meer

Naast mijn blog en de boeken die ik schrijf is er nog meer waar ik mij mee bezig houd. Zo organiseer ik sinds april 2018 een maandelijkse online bakwedstrijd: De Bakstrijd. Hier heb je vast wel eens iets over op het blog voorbij zien komen. En sinds januari 2019 schrijf ik wekelijkse columns voor Vriendin magazine, voorzien van een recept dat ik heb ontwikkeld. Zomaar twee mooie voorbeelden van succesvolle projecten en samenwerkingen die ik op regelmatige basis uitvoer.

Over Laura

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Over Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Geef een naam op voor je collectieAnnuleren
Maak collectie aan