Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de gehele website van Laura’s Bakery.

De website van Laura’s Bakery is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan het zo zijn dat gepubliceerde stukken feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Laura’s Bakery kunnen geen rechten worden ontleend. Ook is Laura’s Bakery niet verantwoordelijk voor de website waarnaar gelinkt of verwezen wordt.

De inhoud die op Laura’s Bakery staat is aan verandering onderhevig en kan/mag op elk moment worden gewijzigd door de auteur zonder enige vorm van aankondiging.

AUTEURSRECHT

Alle inhoud op Laura’s Bakery is zelf geschreven, gemaakt en gefotografeerd door Laura, de eigenares van deze website. Wanneer dit niet het geval is, wordt dit aangegeven met een bron. Het is niet toegestaan om foto’s, afbeeldingen en/of teksten zonder mijn toestemming over te nemen, te kopiëren, gebruik te maken of worden aangepast op je eigen website of voor andere doeleinden. Als je de inhoud van Laura’s Bakery wel graag wilt gebruiken dien je altijd duidelijk te verwijzen naar Laura’s Bakery en om toestemming te hebben gevraagd aan Laura.

REVIEWS

Met enige regelmaat komen er posts online met daarin de mening van Laura. Hierin wordt te allen tijde een eerlijke mening verwerkt, zowel de plus- als minpunten worden genoemd. Dit is belangrijk naar de bezoekers toe. Laura’s Bakery kan daarom geen garantie geven tot een positief artikel. Dit geldt ook voor de producten die worden opgestuurd naar Laura’s Bakery.

Sommige producten voor reviews koop ik zelf, andere krijg ik toegestuurd van merken en bedrijven. Dit betekent niet automatisch dat ik er een bericht over schrijf. Wanneer ik niet achter een product sta, kies ik er meestal voor om er niet over te schrijven.

Samenwerkingen

Samenwerkingen zijn door mij geschreven berichten waar ik voor betaald krijg. Deze artikelen zijn te herkennen aan de categorie ‘samenwerking’ en onderaan zo’n bericht staat ook altijd ‘Dit is samenwerking met’. Ik heb zelf keuze in wat ik wel en niet plaats en zal nooit advertenties plaatsen waar ik niet achter sta.

Let op: reviews zijn dus niet altijd advertorials, als dit wel zo is staat dit onder het bericht vermeld.

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Over Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

RECEPT: zomerse wentelteefjes

RECEPT: aardbeien kwarktaart

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg mij op instagram

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Geef een naam op voor je collectieAnnuleren
Maak collectie aan