Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de gehele website van Laura’s Bakery.

De website van Laura’s Bakery is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan het zo zijn dat gepubliceerde stukken feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Laura’s Bakery kunnen geen rechten worden ontleend. Ook is Laura’s Bakery niet verantwoordelijk voor de website waarnaar gelinkt of verwezen wordt.

De inhoud die op Laura’s Bakery staat is aan verandering onderhevig en kan/mag op elk moment worden gewijzigd door de auteur zonder enige vorm van aankondiging.

Auteursrecht

Alle inhoud op Laura’s Bakery is zelf geschreven, gemaakt en gefotografeerd door Laura, de eigenares van deze website. Wanneer dit niet het geval is, wordt dit aangegeven met een bron. Het is niet toegestaan om foto’s, afbeeldingen en/of teksten zonder mijn toestemming over te nemen, te kopiëren, gebruik te maken of worden aangepast op je eigen website of voor andere doeleinden. Als je de inhoud van Laura’s Bakery wel graag wilt gebruiken dien je altijd duidelijk te verwijzen naar Laura’s Bakery en om toestemming te hebben gevraagd aan Laura.

Reviews

Met enige regelmaat komen er posts online met daarin de mening van Laura. Hierin wordt te allen tijde een eerlijke mening verwerkt, zowel de plus- als minpunten worden genoemd. Dit is belangrijk naar de bezoekers toe. Laura’s Bakery kan daarom geen garantie geven tot een positief artikel. Dit geldt ook voor de producten die worden opgestuurd naar Laura’s Bakery.

Sommige producten voor reviews koop ik zelf, andere krijg ik toegestuurd van merken en bedrijven. Dit betekent niet automatisch dat ik er een bericht over schrijf. Wanneer ik niet achter een product sta, kies ik er meestal voor om er niet over te schrijven.

Samenwerkingen

Laura’s Bakery gaat meerdere soorten samenwerkingen aan met merken en bedrijven. Ik bepaal te allen tijde zelf welke samenwerkingen ik aanga en kies bewust voor partners waar ik volledig achter sta. Middels deze samenwerkingen is het mogelijk voor mij om fulltime aan Laura’s Bakery te werken en gratis recepten aan te bieden.

Samenwerkingen zijn door mij geschreven berichten waar ik voor betaald krijg. Deze artikelen zijn te herkennen aan de categorie ‘samenwerking’ en onderaan zo’n bericht staat ook altijd ‘Dit is samenwerking met’. In een receptkaart kan ook een merknaam voorkomen als resultaat van een betaalde samenwerking.