Samenwerken

Van bakken tot borrelen en van hartig tot zoet, lekkerbekken zijn hier aan het juiste adres! Met ruim 800.000 unieke bezoekers per maand is Laura’s Bakery het grootste bakblog van Nederland (en een van de grootste foodblogs). Deze bezoekers staan garant voor ruim 2,5 miljoen pageviews per maand.

De bezoekers van Laura’s Bakery zijn voornamelijk vrouwen in de leeftijd van 25-44 jaar. Al weten mannen en vrouwen van alle leeftijden hun weg prima te vinden naar deze culinaire inspiratiebron. Wat alle bezoekers gemeen hebben, is dat ze van bakken, koken en lekker eten houden. Daarnaast zijn ze dol op het uitproberen van nieuwe recepten die toegankelijk en niet al te ingewikkeld zijn.

Social media bereik

Ook op social media heeft Laura’s Bakery een grote schare trouwe fans:

  • Facebook = 63.000+
  • Twitter = 2.400+
  • Instagram = 49.000+
  • Pinterest = 59.000+
  • YouTube = 2.500+
  • Bloglovin = 11.500+

Advertentiemogelijkheden

Advertorial

Met een advertorial breng ik op laurasbakery.nl jouw product en bedrijf onder de aandacht. Dit kan in de vorm van een recept, kijkje achter de schermen, een winactie of iets heel anders zijn. Ieder artikel wordt op maat gemaakt en afgestemd op de doelgroep voor een optimaal resultaat.

Langdurig partnership

Niet één advertorial, maar een serie van artikelen en social posts verspreid over een langere periode. Door herhaling de meest krachtige manier van samenwerken waar ikzelf erg enthousiast over ben.

Social media

Een post op Instagram (stories) met een nieuw product of kort recept, een goede tip in een Facebookpost, er is van alles mogelijk wanneer het gaat om adverteren via social media. Eventueel ter aanvulling op een advertorial voor de nodige herhaling of gewoon als losstaande campagne. Ik vertel je graag over de mogelijkheden.

Laten we samenwerken!

Wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden, neem dan even contact met mij op via info@laurasbakery.nl of vul het formulier onderaan deze pagina in. Ik beantwoord graag je vragen en denk creatief mee over hoe we jouw concept kunnen uitwerken tot een origineel plan met succesvolle resultaten.

Bovenstaand zijn slechts een aantal voorbeelden waar veel voor wordt gekozen. Iedere samenwerking is uniek en kan daarom ook ingevuld worden zoals dat voor jouw bedrijf/product het best werkt. Of dit nu een combinatie is van verschillende uitingen voor een grootse campagne of een kleine doelgerichte mention in een artikel of op social media.

Freelance

Enthousiast over mijn werk, maar niet op zoek naar een samenwerking die online op Laura’s Bakery of de social media kanalen verschijnt? Ik ben ook beschikbaar als freelancer voor verschillende soorten online en offline klussen. Hierbij kun je denken aan receptontwikkeling, fotografieklussen, schrijfopdrachten en meer. Vraag mij vooral naar de mogelijkheden en ik denk graag met jullie mee.

Laura’s Bakery is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57282897

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

Volg mij op Instagram

De meest populaire artikelen

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Geef een naam op voor je collectieAnnuleren
Maak collectie aan