Samenwerken

Van bakken tot borrelen en van hartig tot zoet, lekkerbekken zijn hier aan het juiste adres! Laura’s Bakery staat bekend om de uitvoerig geteste recepten die toegankelijk zijn en eigenlijk nooit mislukken. De combinatie van overheerlijke recepten en Laura’s persoonlijke aanpak hebben ervoor gezorgd dat ze al sinds het begin het meest populaire bakblog van Nederland is.

De bezoekers van Laura’s Bakery

Iedere maand vinden ruim 1.500.000 unieke bezoekers hun weg naar Laurasbakery.nl, samen zijn zij goed voor 4,3 miljoen maandelijkse pageviews. De bezoekers van Laura’s Bakery zijn voornamelijk vrouwen in de leeftijd van 25-44 jaar. Al weten mannen en vrouwen van alle leeftijden hun weg prima te vinden naar deze culinaire inspiratiebron.

Wat alle bezoekers gemeen hebben, is dat ze van bakken, borrelen en lekker eten in het algemeen houden. Ook niet onbelangrijk: ze zijn net als Laura dol op baktips, nieuwe producten en achtergrondverhalen. Alles zo toegankelijk mogelijk uiteraard. De 3 bestseller bakboeken van Laura sluiten hier perfect op aan en vliegen als zoete broodjes over de toonbank.

Ook op social media is Laura’s Bakery populair, dit zijn onze meeste populaire en interactieve kanalen:

  • Instagram – 88.000 + volgers
  • Facebook – 71.000 + volgers
  • Pinterest – 85.000 + volgers

Hoe kunnen we samenwerken?

We zouden heel makkelijk kunnen zeggen dat alles mogelijk is op het gebied van samenwerkingen. Is het in principe ook, maar dat je van dat ‘alles’ eigenlijk helemaal niets wijzer wordt snappen wij ook. Daarom helpen we je graag op weg.

De meest voorkomende samenwerkingen zijn in de vorm van sponsored posts of Instagram posts. Benieuwd naar wat dit precies inhoudt en welk soort mogelijkheden er zijn? Mail naar info@laurasbakery.nl of vul onderstaand contactformulier in. Dan kunnen wij kijken of jouw merk aansluit bij Laura’s Bakery en je alle informatie toesturen.

Freelance

Enthousiast over mijn werk, maar niet op zoek naar een samenwerking die online op Laura’s Bakery of de social media kanalen verschijnt? Laura is ook beschikbaar als freelancer voor verschillende soorten online en offline klussen. Hierbij kun je denken aan receptontwikkeling, fotografieklussen, schrijfopdrachten en meer.

Omdat het runnen van Laura’s Bakery veel tijd kost is er beperkt plek voor dit soort opdrachten, wees dus op tijd met een aanvraag. Vraag vooral naar de mogelijkheden en we denken graag met jullie mee.

Laura’s Bakery is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57282897

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Over Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

RECEPT: zomerse wentelteefjes

RECEPT: aardbeien kwarktaart

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg mij op instagram

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Geef een naam op voor je collectieAnnuleren
Maak collectie aan