Samenwerken

Laura-boekshoot-3-2a

Van bakken tot borrelen en van hartig tot zoet, lekkerbekken zijn hier aan het juiste adres! Laura’s Bakery staat bekend om de uitvoerig geteste recepten die toegankelijk zijn en eigenlijk nooit mislukken. De combinatie van overheerlijke recepten en Laura’s persoonlijke aanpak hebben ervoor gezorgd dat ze al sinds het begin het meest populaire bakblog van Nederland is.

De bezoekers van Laura’s Bakery

Iedere maand vinden ruim 1.500.000 unieke bezoekers hun weg naar Laurasbakery.nl, samen zijn zij goed voor 4,3 miljoen maandelijkse pageviews. De bezoekers van Laura’s Bakery zijn overwegend vrouwen in de leeftijd van 25-44 jaar. Al weten mannen en vrouwen van alle leeftijden hun weg prima te vinden naar deze culinaire inspiratiebron.

Wat alle bezoekers gemeen hebben, is dat ze van bakken, borrelen en lekker eten in het algemeen houden. Ook niet onbelangrijk: ze zijn net als Laura dol op baktips, nieuwe producten en achtergrondverhalen. Alles zo toegankelijk mogelijk uiteraard. De 6 bestseller bakboeken van Laura sluiten hier perfect op aan en vliegen als zoete broodjes over de toonbank.

Ook op social media is Laura’s Bakery populair, dit zijn onze meeste populaire en interactieve kanalen:

  • Instagram – 116.000 + volgers
  • Facebook – 79.000 + volgers
  • Facebook Bakgroep – 42.000 + leden
  • Pinterest – 99.000 + volgers

Hoe kunnen we samenwerken?

We zouden heel makkelijk kunnen zeggen dat alles mogelijk is op het gebied van samenwerkingen. Is het in principe ook, maar dat je van dat ‘alles’ eigenlijk helemaal niets wijzer wordt snappen wij ook. Daarom helpen we je graag op weg.

De meest voorkomende samenwerkingen zijn in de vorm van sponsored posts of Instagram posts. Benieuwd naar wat dit precies inhoudt en welk soort mogelijkheden er zijn? Mail onze agency via laura@highrollersagency.com of vul onderstaand contactformulier in. Dan kunnen wij kijken of jouw merk aansluit bij Laura’s Bakery en je alle informatie toesturen.

 

Laura’s Bakery B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 88187764