Heb je een vraag? Neem dan eens een kijkje in dit overzicht met veelgestelde vragen, grote kans dat je hier gelijk je antwoord kunt vinden.
Ja hoor, meer dan genoeg! Het is voor mij niet mogelijk om iedereen van persoonlijk advies te voorzien, maar gelukkig staat mijn blog bomvol recepten. Dus kijk eens rond en zoek iets uit dat je lekker vindt.
Wat voor mij makkelijk is, hoeft niet voor iedereen makkelijk te zijn. Dit is ook iets waar ik geen adviezen in kan geven. Zoek recepten op de site die je lekker lijken en lees de receptuur goed door. Zo merk je vanzelf hoe moeilijk of makkelijk het voor jou is.
Als het recept voor een bepaalde taart, koekjes of iets anders niet op mijn blog staat, dan heb ik hier ook geen recept voor. Elk recept dat ik heb gemaakt en waar ik enthousiast over ben komt online te staan, ik heb geen archief met extra niet online geplaatste recepten.
Dat verschilt per baksel. Veel recepten zijn voorzien van een bewaaradvies. Staat dit (nog) niet bij het recept, dan kan ik je wel een richtlijn geven. Lees dit artikel eens voor een algemeen overzicht van bewaaradviezen per baksel of kijk op deze pagina voor specifieker advies. Hier hebben verschillende baksels een eigen pagina waar alles over het voorbereiden en bewaren staat beschreven.
In alle recepten wordt ongezouten roomboter gebruikt, tenzij anders vermeld.
Heel simpel, eitje klutsen en dan afwegen wat je nodig hebt.
Het ligt niet zozeer aan het merk of sprinkles wel/niet geschikt zijn om mee te bakken in bijvoorbeeld een cakebeslag. Het soort sprinkle is wel belangrijk. Ik schreef er een artikel over met tips waar je op moet letten.
Alle temperaturen die in de recepten aangegeven staan, gelden voor een elektrische oven met boven- en onderwarmte. Heb je een heteluchtoven? Zet dan de temperatuur zo’n 10-20% lager.
Zoals de recepten op mijn blog staan heb ik ze gemaakt. Ik heb dus geen ervaring met vervangende ingrediënten in die recepten. Vaak kun je prima een vervanger gebruiken of een ingrediënt iets verminderen, maar houd er dan rekening mee dat het resultaat heel anders kan zijn dan met de ingrediënten die ik noem. Probeer het gewoon eens uit zou ik zeggen.
Als je je eerst iets beter wilt inlezen vind je op de site ook meerdere overzichten met vervangers voor suiker, melk, bloem en nog veel meer.
Er zijn ontzettend veel mixers verkrijgbaar en met de meeste ben ik niet bekend. De mixers waar ik wel ervaring mee heb, staan met een review op het blog op deze pagina. En in dit artikel heb ik wat tips op een rij gezet waar je op kunt letten bij de aanschaf van een nieuwe mixer.
Ik bak niet op bestelling, ik deel enkel de recepten en how to’s op mijn blog zodat je hier zelf mee aan de slag kunt gaan.
Nee, ik geef geen workshops.
Nee, dit is niet mogelijk.
Nee, je mag mijn foto’s niet zonder toestemming gebruiken voor online of offline publicaties. Mocht je een foto willen gebruiken, neem dan even contact op met mij.
Nee hoor, daar maak ik vrienden, familie en nog veel meer mensen blij mee. Ik proef wel van alles een stukje, dat dan weer wel .
In dit artikel geef ik mijn tips om zelf een foodblog te starten.