Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

De Bakstrijd: April 2018

Laura Kieftdoor Laura Kieft
01 april 2018
in De Bakstrijd, Inspiratie, Uncategorized
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Al jaren zit dit idee in mijn hoofd en al net zo lang ben ik in het bezit van de domeinnaam. Het project heb ik al op verschillende manieren vormgegeven, maar uiteindelijk was het toch steeds net niet zoals ik het wilde. Tot nu dan, nu heb ik het perfecte concept bedacht. Waar ik het over heb? Over De Bakstrijd! Dat is een maandelijkse online bakwedstrijd met een bepaald thema waar iedereen aan mee kan doen. Ik geef iedere maand een thema of basisrecept waar je zelf creatief mee aan de slag kunt. De hele maand kun je aan de slag met je baksel en zet je daarna zo mooi mogelijk op de foto. Aan het begin van de nieuwe maand -wanneer het nieuwe thema bekend wordt gemaakt- maak ik een willekeurige winnaar bekend. De winnaar gaat met meer dan de eer naar huis, er zijn namelijk ook prijzen te winnen! Dat is in een notendop uitgelegd wat De Bakstrijd is. Lees snel verder voor de volledige uitleg én het thema van de eerste maand! (en nee, dit is geen 1 april grap 😉 )

Dit is de bakstrijd

Even een korte samenvatting van De Bakstrijd. Lees de rest van het artikel voor een uitgebreidere uitleg.

  • Elke eerste van de maand deel ik het nieuwe thema
    • Ter inspiratie geef ik jullie een aantal voorbeeldrecepten
    • Passend bij elk thema deel ik ook de nodige baktips
  • Ga zelf aan de bak binnen het thema en zet je baksel mooi op de foto
  • Deel je baksel via social media met #debakstrijd (en #laurasbakery)
  • Deel je baksel in de speciale besloten Facebookgroep
  • Leuk voor anderen die jouw creatie bekijken: vermeld bij je foto wat je precies hebt gemaakt

Zo doe je mee

Iedereen kan meedoen aan De Bakstrijd! Zodra je je foto van jouw baksel deelt via social media met #DeBakstrijd en je profiel op openbaar hebt staan doe je mee. Zo simpel is het. Dit kan via Instagram, Facebook en/of Twitter. Belangrijk is wel dat je profiel altijd openbaar is, anders kan ik het niet zien. Heb je dat niet? Dan is de volgende optie ideaal voor jou.

Besloten Facebookgroep

Ik heb ook een besloten Facebookgroep aangemaakt voor De Bakstrijd. Voor iedereen (met een Facebook account) toegankelijk en niet al te ingewikkeld met het uploaden van foto’s en dergelijke. Je profiel hoeft ook niet op openbaar te staan om mee te kunnen doen, lid zijn van de groep is voldoende. Je foto’s om mee te doen post je in het album van de betreffende maand, het linkje daarvoor staat in het vastgezette bericht.

Word lid van de Facebookgroep!

Om het in de groep zo overzichtelijk mogelijk te houden zijn er een paar simpele regels opgesteld. Deze kun je vinden in de Facebookgroep in het vastgezette bericht bovenaan de pagina. Lees die dus vooral even goed door.

Naast het wedstrijdelement is de Facebookgroep een plek waar ruimte is voor interactie. Hier kunnen we elkaar helpen, vragen stellen en leren van elkaar. Houdt je vragen en opmerkingen passend bij het thema van de maand, zodat de groep overzichtelijk en gezellig blijft.

#DeBakstrijd

Heb jij een lekker recept gemaakt waarmee je meedoet aan De Bakstrijd? Dat mag je dan natuurlijk ook gewoon delen op jouw eigen blog en/of social media kanalen. Deel dit dan met de hashtag #debakstrijd en tag @debakstrijd in jouw post. Op dit De Bakstrijd Instagram account zullen we gedurende de hele maand de leukste creaties delen en dan is het handig als we jouw bericht makkelijk kunnen vinden. Een linkje en mention in jouw blogartikel met inzending vind ik natuurlijk ook heel erg leuk.

Zo werkt De Bakstrijd

Elke 1e van de maand verschijnt er een artikel op Laura’s Bakery (en in de FB groep natuurlijk) waarin het thema van de maand bekend wordt gemaakt. Naast het thema deel ik vast wat inspiratie en informatie met je en ik vertel voor welke prijs je deze maand kunt gaan strijden.

Meedoen kan tot het eind van de maand, heel simpel dus.

Het is vooral belangrijk dat je zelf creatief bent in de keuken. Maak geen recept exact na, maar probeer er een eigen originele twist aan te geven. Ik wil jullie uitdagen om zelf te experimenteren en nieuwe dingen te proberen. Zo leer je ook steeds beter bakken.

De winnaar wordt bekend gemaakt op de eerste van elke nieuwe maand, in hetzelfde artikel waarin ook het nieuwe thema wordt geïntroduceerd.

De Bakstrijd april 2018

Zo bij de start van dit nieuwe project lijkt het mij een mooie om te beginnen met een basisrecept. Ik heb gekozen voor mijn favoriete basisrecept:  koekjes! Aan jou om een twist aan dit recept te geven en zelf iets origineels te maken. Maak er een grote plaatkoek van, mini koekjes of koekjes met een bijzondere smaak. Alles is mogelijk, wees creatief!

Thema: variëren met het koekjes basisrecept (hier vind je het recept)
Prijs: geheel volgens het thema van deze maand: een exemplaar van Het Basisbakboek!

Inspiratie

Wie al in het bezit is van Het Basisbakboek heeft gelijk een bron aan inspiratie, de koekjes in dit hoofdstuk zijn namelijk allemaal gebaseerd op dit basisrecept. Hier op Laura’s Bakery heb ik gelukkig ook meer dan genoeg inspiratie staan. Deze koekjes zijn allemaal gebaseerd op het basisrecept voor koekjes:

  • Nutella swirl koekjes
  • Chocolade-pindakaas swirl koekjes
  • Cranberry-sinaasappel koekjes
  • Sinaasappel-amandel koekjes
  • Abrikozen-witte chocolade koekjes
  • Triple chocolate chip cookies
  • Chocoladekoekjes met hazelnoten en pecannoten
  • Toblerone koekjes
  • Oreo chocolate chip koekjes
  • Rolo koekjes
Informatie

Voor de mooiste en lekkerste koekjes heb ik ook allerlei tips. Op deze pagina op Handige Baktips vind je alle artikelen bij elkaar die ik heb geschreven over koekjes.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik over De Bakstrijd. Ik kan niet wachten om jullie inzendingen te zien.

Succes!

Vorige post

Volgende post

Gevlochten Nutella-croissant kransen
Chocolade-noten granola taartjes

Related Posts

Wit brood

door Laura Kieft
20 januari 2021
12

Ik...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft
01 januari 2021
0

...

Laura’s Bakery 10 jaar

Mijn 2020

door Laura Kieft
31 december 2020
5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 32

  1. Debbie Bodewes says:
    3 jaar geleden

    Superleuk dit!! Ik ga meedoen!

    Beantwoorden
  2. Mariëlle says:
    3 jaar geleden

    Wat een super leuk idee, ik doe mee! ? Fijne Paasdagen Laura!

    Beantwoorden
  3. Truus de Mier says:
    3 jaar geleden

    Hej Laura!

    Dat is een origineel idee. Dit heb ik nog niet eerder gezien.

    Je goede vriend Rutger mag niet meedoen hoor.

    Groeten, Juffrouw Mier

    Beantwoorden
  4. Vera says:
    3 jaar geleden

    Heel leuk! Ik ben zeker van plan om mee te doen, vooral omdat ik altijd aan heel Holland bakt mee wil doen maar ik ben helaas nog te jong. Mijn baksels zul je snel zien verschijnen!

    Beantwoorden
  5. Yvonne says:
    3 jaar geleden

    Wat een superleuk idee!

    Beantwoorden
  6. Monique says:
    3 jaar geleden

    Vet leuk! Eindelijk iets waar iedereen gewoon aan mee kan doen zonder dat je je overal voor moet aanmelden! Top idee ik hoop dat het goed gaat uitwerken!!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Wat leuk dat je enthousiast bent! Enne, dat hoop ik ook 😉

      Beantwoorden
  7. Myhappyfood says:
    3 jaar geleden

    Wat leuk!! Ik ga mn best doen om er iets lekkers en moois van te maken?

    Beantwoorden
  8. Elisa says:
    3 jaar geleden

    Superleuk! Hier ga ik zeker aan meedoen!

    Beantwoorden
  9. Lie says:
    3 jaar geleden

    Super leuk!! Deze maand nog te druk maar andere maanden gaat ik zeker nog is mee doen!

    Beantwoorden
  10. Ievie says:
    3 jaar geleden

    Hallo, wat een ontzettend leuk idee maar helaas ik heb geen Face-book of Instagram dus helaas kan ik niet mee doen.
    Ik denk dat er meer mensen zijn met dit probleem maar ik wens iedereen veel succes met het de baksels die er gemaakt gaan worden.
    Komt er ook nog een berichtje van welke er gewonnen hebben met foto’s op je site kan ik toch iets meegenieten.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Als je geen social media hebt is het momenteel nog niet mogelijk, maar gelukkig hebben de meeste mensen tegenwoordig wel iets van social kanalen. Het is voor mij op dit moment nog onmogelijk om andere manieren tot deelname mogelijk te maken. En inderdaad wordt in elk nieuw artikel van De Bakstrijd ook een update gedeeld over de voorgaande maand.

      Beantwoorden
    • Elisa says:
      3 jaar geleden

      Je kunt ook speciaal hiervoor een account op een kanaal aanmaken toch? 🙂

      Beantwoorden
  11. Laura says:
    3 jaar geleden

    Dat is echt een leuk idee! Ik ben alleen niet zo’n held in fotograferen, maar wie weet haal ik hier weer inspiratie uit. Liefs

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Het idee is om in de Facebookgroep hier ook een keer wat tips voor te delen 🙂

      Beantwoorden
  12. martine says:
    3 jaar geleden

    I am in. nu maar hopen dat mijn oven op tijd gemaakt is?

    Beantwoorden
  13. Soraya says:
    3 jaar geleden

    Heel leuk idee! Ik bezoek je website regelmatig en haal er altijd goede ideeën uit :). In je bericht staat dat de Bakstrijd voor iedereeen is, en iedereeen kan meedoen. En de mensen zonder social media dan?
    Ik (en ongetwijfeld ook anderen) heb geen fb, Twitter en instagram.. jammer dat het toch niet voor iedereeen is.

    Succes iedereeen met de baksels!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Als je geen social media hebt is het momenteel nog niet mogelijk, maar gelukkig hebben de meeste mensen tegenwoordig wel iets van social kanalen. Het is voor mij op dit moment nog onmogelijk om andere manieren tot deelname mogelijk te maken.

      Beantwoorden
  14. Ine Paauw says:
    3 jaar geleden

    Wat een super leuk idee Laura! Ik heb al veel van je geleerd, en ga de #bakstrijd volgen! Succes ?

    Beantwoorden
  15. Petra says:
    3 jaar geleden

    Wat leuk ! Ga me zeker aanmelden bij de fbgroep ! Ik hoop op veel inspiratie om te gaan bakken . Tot nu toe bak ik eigenlijk alleen volgens recept dus voor mij een leuke uitdaging .

    Beantwoorden
  16. Miranda says:
    3 jaar geleden

    Leuk!!! Wanneer ik tijd heb zal ik zeker mee
    Doen!!

    Beantwoorden
  17. Karlijn says:
    3 jaar geleden

    Ja heel leuk ik doe mee 🙂

    Beantwoorden
  18. Jeannet says:
    3 jaar geleden

    Leuk!! Nou wil ik echt een nieuwe oven…

    Beantwoorden
  19. Bea says:
    3 jaar geleden

    Super leuk idee, ik doe mee 🙂

    Beantwoorden
  20. Sandra says:
    3 jaar geleden

    Ik ga zeker meedoen deze maand, maar ik heb zo veel leuke ideeën, ik kan niet kiezen wat ik ga maken!
    Is het toegestaan, om met meerdere baksels mee te doen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor, dat mag 🙂

      Beantwoorden
  21. Pingback: De Bakstrijd: oktober 2019 - Laura's Bakery
  22. Pingback: De Bakstrijd januari 2020 - Laura's Bakery
  23. Pingback: De Bakstrijd: november 2019 - Laura's Bakery
  24. Pingback: De Bakstrijd december 2019 - Laura's Bakery
  25. Pingback: De Bakstrijd maart 2020 - Laura's Bakery
  26. Pingback: De Bakstrijd: april 2020 - Laura's Bakery

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Chocolade-noten granola taartjes

Chocolade-noten granola taartjes

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-3

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-1

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-12

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-19

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-23

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-23

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-28

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan