De Bakstrijd: oktober 2019

1 oktober 2019
De Bakstrijd: oktober 2019
1

Gefeliciteerd Amy! De cadeaubon van €50,- te besteden bij Baktotaal Bouwhuis is van jou.

DE BAKSTRIJD OKTOBER 2019

En het thema voor oktober is… BORRELHAPJES! Hoe kan het ook anders met de komst van Het Borrelhapjes Bakboek op 9 oktober. Hoewel ik het hele jaar al in borrelhapjes sferen ben, wil ik jullie ook helemaal in de stemming brengen deze maand. Niet alleen vraag ik jou om je favoriete borrelhapje te maken, maar je hebt ook extra veel kans om te winnen! In deze feestelijke maand kiezen we drie winnaars en die verblijden we bovenop de prijzen ook nog met het Borrelhapjes Bakboek. Je kunt het hieronder precies zien in het overzicht.

Thema: Borrelhapjes
Voorwaarden: Maak jouw favoriete (hartige) borrelhapje(s)
Eerste prijs: Mijn Borrelhapjes Bakboek + Cadeaubon ter waarde van €50,- te besteden bij Baktotaal Bouwhuis
Tweede en derde prijs: Mijn Borrelhapjes Bakboek + bakpakket van Molensteen met verschillende soorten meel

INSPIRATIE

 

ZO DOE JE MEE

FOTO PLAATSEN IN ALBUM VAN DE FACEBOOKGROEP

Via Facebook doe je mee door de foto van je baksel in het daarvoor bestemde fotoalbum te delen in De Bakstrijd Facebookgroep. Een handleiding hoe je dit via de computer of met je mobiele telefoon kunt doen vind je in de groep onder de bestanden.

FOTO DELEN VIA #DEBAKSTRIJD INSTAGRAM

Je kunt ook meedingen naar de prijs via Instagram. Zodra je je foto van jouw baksel deelt met #DeBakstrijd en je profiel op openbaar hebt staan doe je mee. Zo simpel is het. Op Instagram kun je ook het De Bakstrijd Instagram account taggen in de foto. Op die manier missen we je foto nooit!column]

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *