De Bakstrijd februari 2020

Gepost: 1 februari 2020 Laatst bewerkt: 14 juni 2023
De Bakstrijd februari 2020

Wie weet ga ik zelf binnenkort ook aan de slag met de Oreo-pindakaas granola. Het lijkt me heerlijk!

Laura, nogmaals gefeliciteerd! De cadeaubon van €50,- te besteden bij Baktotaal is van jou.

BAKSTRIJD FEBRUARI 2020

Je hebt het aan de hand van bovenstaande foto vast al begrepen, maar het thema voor De Bakstrijd in februari is pancakes! Van die heerlijke fluffy, zoete pancakes waar je het liefst elke dag mee zou beginnen. Hartige pancakes tellen niet mee tijdens deze maand, maar we geven je onderstaand wel wat inspiratie en richtlijnen mee voor wat dan wél de bedoeling is. Met het recept voor American pancakes of yoghurt pancakes kun je meteen aan de slag, lekker makkelijk. Verder mag je helemaal losgaan qua vullingen en toppings. Worden het echte zondagse pancakes, of ga jij er juist een Valentijn traktatie van maken? Wij kijken er naar uit!

Thema: Zoete ontbijt pancakes
Voorwaarden: gebruik als basis onderstaand American pancakes-recept of het yoghurt pancakes-recept
Prijs: Cadeaubon ter waarde van €50,- te besteden bij Baktotaal

INSPIRATIE

 

ZO DOE JE MEE

FOTO PLAATSEN IN ALBUM VAN DE FACEBOOKGROEP

Via Facebook doe je mee door de foto van je baksel in het daarvoor bestemde fotoalbum te delen in De Bakstrijd Facebookgroep. Een handleiding hoe je dit via de computer of met je mobiele telefoon kunt doen vind je in de groep onder de bestanden.

FOTO DELEN VIA #DEBAKSTRIJD INSTAGRAM

Je kunt ook meedingen naar de prijs via Instagram. Zodra je je foto van jouw baksel deelt met #DeBakstrijd en je profiel op openbaar hebt staan doe je mee. Zo simpel is het. Op Instagram kun je ook het De Bakstrijd Instagram account taggen in de foto. Op die manier missen we je foto nooit!

column]

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *