Ik heb inmiddels al in heel wat recepten mascarpone room gebruikt. Heerlijk vind ik dat, het is een lekkere romige crème en vooral weer even wat anders dan slagroom. Maar ik merk ook dat het een crème is die niet altijd goed wil lukken. Regelmatig krijg ik er vragen over. Het meest voorkomende probleem is dat de mascarpone room te dun is en van de taart afloopt. Hoog tijd dus om in een apart artikel het recept voor de mascarpone room met jullie te delen. Zo heb ik gelijk meer ruimte voor wat tips en trucs! Ook heb ik het recept ietsjes aangepast om de kans op een te dunne room zo goed als uit te sluiten, zonder dat de smaak er minder om is.
Mascarpone room
Ingrediënten
- 125 ml slagroom
- 2 eetlepels vanillesuiker
- 250 gram mascarpone
- eventueel poedersuiker naar smaak
Instructies
- Giet de koude slagroom in een schone kom. Voeg de vanillesuiker toe en klop tot de slagroom stijf is.
- In een aparte kom roer je de mascarpone een beetje los. Niet te veel, het gaat er vooral om dat de mascarpone iets zachter wordt. Als je te lang en te hard roert, wordt de mascarpone te dun en wordt het lastig om straks een mooie stevige crème te maken.
- Als de slagroom stijf is, voeg je de mascarpone toe. Mix op een lage stand tot een romig geheel. Ook nu is het belangrijk dat je niet te lang blijft mixen. Zodra het één geheel is kun je gelijk stoppen.
- Naar eigen smaak zou je er nog wat extra poedersuiker doorheen kunnen spatelen. Voor sommige recepten vind ik het lekker als de crème iets zoeter is, dan spatel ik er met de hand een beetje poedersuiker doorheen.
De mascarpone room is in veel recepten te gebruiken. Als topping op een taart of cupcake, als vulling of in een dessert. Er zijn meer dan genoeg heerlijke toepassingen!
In principe kun je de crème nu gelijk gebruiken, maar je kunt hem ook in de koelkast zetten tot je hem daadwerkelijk nodig hebt. Afgedekt in de koelkast kun je de mascarpone room een paar dagen bewaren, dus je kunt hem prima voorbereiden.
Ik weet nu meteen wat ik de vorige keer fout heb gedaan! Ik had een Engels recept voor een rolotaart en daar moest ook mascarpone crème in. Ik twijfelde of het al goed gemengd was, dus heb ik nog wat langer doorgekopt met de mixer. Zonde! Want hoe langer ik klopte, hoe dunner het mengsel werd. De taart bleef zo slap dat ik hem niet uit de bakvorm heb durven halen. We hebben het met een lepel uit de vorm geschept en als toetje gegeten, haha!
2 zakjes klopfix erdoor heen houdt de creme stevig. Ik mix deze crème graag met vers fruit. Of bijv gepureerde mango ( wel gelatine door mango doen ) nooit te dunne crème gehad.
Goede tip 🙂
Bestaat er een recept voor mascarponeroom met mango er doorheen? Zou er graag een fruitsmaakje aan toevoegen maar ben bang dat de room dan waterig wordt. Groetjes Anne
De room zal dan inderdaad wel wateriger worden. Je zou er dan gelatine aan toe kunnen voegen of eerst een curd maken van mango.
Ik heb nog nooit mascarpone room gemaakt, maar ik ga het snel eens doen. Het klinkt heerlijk!
Oooh, zo lekker! Een grote mop mascarponerome met rood fruit erop. Niets is er beter! 🙂
Voor het eerst deze taart gemaakt met een topping van aardbeien. Hij valt hier erg in de smaak! Deze wordt vaker gemaakt!
Hoi Laura,
Ik mis nog steeds de mascarpone appeltaart van jou
Hoe bedoel je dat je die mist? Is dit misschien iets voor je: https://www.laurasbakery.nl/appeltaart-cheesecake/
Hoi Laura is deze dan hetzelfde als de andere mascarpone appeltaarten die op het web staan.groetjes brigiten ik wil nog even zeggen dat ik een groot fan van je ben
Ik ken de mascarpone appeltaarten van andere websites of blogs niet, dus ik kan je helaas niet verder helpen.
Hoi Laura,
Ik heb met kerst de pavlova krans gemaakt, super lekker en erg geslaagd! Helaas was mijn mascarpone room erg korrelig. Ik weet niet of dit zo hoort of dat ik iets verkeerd heb gedaan, ik had wel het recept gevolgd. Ik vond de textuur van de room niet zo fijn en jammer van de mooie krans. In plaats hiervan heb ik er gewoon geklopte slagroom en het fruit op gedaan, was ook heel lekker en hij is met 4 personen helemaal op gegaan :).
Ik denk dat die korrels misschien nog stukjes mascarpone zijn geweest, dat die nog niet helemaal was opgenomen. Het hoort niet korrelig te zijn namelijk.
Ik klop de slagroom en de mascarpone altijd samen. Gaat prima en je kan stoppen op de juiste dikte. Langzaam beginnen met mixen anders vliegt de slagroom de mixer uit. En je moet er zeker bijblijven want het wordt snel te dik anders.
Beste. Neem je dan dezelfde hoeveelheid slagroom en mascarpone als Laura beschrijft of half en half dus 250ml room en 250mg mascarponé ? Dank je wel! Carina
Idd 1 op 1 en meteen samen opmixen dan kies je zelf de dikte. Slap of dun kan nooit gebeuren op deze manier
Hoi, dus niet mascarpone en helft room, maar allebei evenveel dan?
Laura, ben op zoek naar Bolo de Bolacha, portugese koekjestaart. Heb je daar een recept van? Of heb je die al gemaakt. Heb wel een recept in portugees, en gemaakt, maar deze is mislukt.
Helaas, daar heb ik geen recept voor.
http://saudadesdeportugal.nl/bolo-de-bolacha-koekjestaart/
Ja, lekker! ?
Kun je deze roommengsel ook op kleur brengen met een voedingskleurstof??
Dat moet prima kunnen.
Hallo ik zou graag een chocolade mascarpone creme maken hoe lukt mij dit het beste? Kan dit met gesmolten chocolade?
Dat zou zeker moeten kunnen, evt. met een aanvulling cacao.
Ziet er heerlijk uit, lekker in de zomer met fruit en in de winter met karamel en chocolade! Mooie foto’s Laura!
Blijft deze room als je hem op een cupcake spuit ook mooi voor even? En kun je het makkelijk kleuren?
Groet, WIlma
Je zou hier ook prima toeven mee kunnen spuiten inderdaad. Ook een drupje kleurstof kun je prima toevoegen.
Ha Laura,
Watvoor kleurstof zou jij hiervoor gebruiken? Ik zie een beetje door de bomen het bos niet meer. Je hebt van oetker kleurstof voor fondant en marsepein, maar zou dat hier ook doorheen kunnen?
Hoi Laura, ik ben van plan deze crème tussen een taart te smeren alleen ik vroeg mij af hoeveel ik er mee kan vullen of dat ik het recept moet verdubbelen..?
Dat heb ik hiervoor niet exact afgemeten. Fijn als je laat weten hoe ver jij bent gekomen zodat andere lezers daar weer wat aan hebben!
voor een toetje heb ik in plaats van slagroom kookroom gebruikt (verkruimelde koek onderop dan mascarpone met kookroom daarop vruchten) is goed geslaagd.
groetjes Elly.
Ik heb gisteren een worteltaart gebakken en was op zoek naar een lekker licht laagje crème als topping.
Toen kwam ik deze tegen!
Nou ik moet zeggen, hij was geslaagd hoor!
Ik heb er alleen wat rasp en het sap van een limoen aan toegevoegd.
Heerlijk fris!
Bedankt voor de tip, gaik ook doen!
Is deze mascarpone room lekker in soezen? niet te zwaar?
Of is gewone slagroom daarin nog altijd het lekkerste?
Denk dat deze room daar heel lekker in is 🙂
Hoi Laura,
Ik heb enkele vraagjes:
– Kan deze mascarpone room ook gebruikt worden als vulling voor een charlottetaart? Indien ja, heb ik dan gelatine nodig voor de stevigheid van de mascarponeroom of niet?
– Kunnen er aardbeien (stukjes of gemixt) toegevoegd worden aan dit mengsel of gebruik ik rood fruit best enkel als garnering?
grtjes,
Heleen
Ik zou zelf deze room daar niet voor gebruiken, kwark is daar veel lekkerder voor. Je kunt best stukjes fruit door de room spatelen.
Kan je dit ook gebruiken voor cakepops? Om ze in te dippen en dan te versieren met kokos?
Nee, dat is niet stevig genoeg.
Mag je er een eitje bijdoen (eiwit opgeklopt) om er een soort mousse mee te creèren? Of lukt dit niet?
Je zou het kunnen proberen, maar ik zou dan eerlijk gezegd gewoon een recept voor mousse gebruiken.
Hoi Laura,
Is deze room geschikt om de regenboogtaart (biscuitdeeg) van mijn zoon volledig mee te bedekken? Of druipt het er dan vanaf, zoals bij een andere room die ik eerder gebruikte (was geen recept van jou hoor)..
Alvast bedankt en groet,
Ramonda
Ik zou deze room persoonlijk niet gebruiken om een taart mee af te smeren. Door die ‘extra bewerking’ heb je kans dat de room dunner wordt.
Bedankt!
Welke extra bewerking bedoel je dan? Er komt verder geen fondant of wat overheen. Alleen het biscuitdeeg met daar overheen een mooie witte laag room die we er op de middag zelf opsmeren.
Ik bedoel dat als je het uitsmeert (en bij afsmeren ga je er meerdere keren overheen) je de crème zelf verder bewerkt waardoor deze dunner kan worden. Je kunt het proberen hoor, maar ik durf je niet met zekerheid te zeggen of de room er stevig genoeg voor is.
Hoi Laura,
Toch het risico genomen en het resultaat was heel mooi. Heb jouw recept aangehouden (gezoet met gemalen oerzoet i.p.v. vanillesuiker en poedersuiker) en er een klein beetje klopfix aan toegevoegd. De taart zag er prachtig uit.
Groet,
Ramonda
Hi Laura, kan ik hier witte chokola aan toevoegen voor de smaak?
Zo ja wachten tot de chokola helemaal afgekoel en dan er doorgeen roeren?
Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd, maar dat zou zeker moeten lukken.
Hoi Laura, ik wil dit recept gebruiken als topping voor cupcakes. Hoeveel toeven kan ik ongeveer spuiten op basis van dit recept?
Heb ik eerlijk gezegd nog nooit geprobeerd, gok op een stuk of 6
Ha Laura
Ik ga een biscuittaart maken met 6 ( roze tinten) lagen. Tussen de lagen wil ik mascarpone room en aardbeivulling doen.
Het afsmeren ook met de room, maar dan in ( mint) groen. Als ie dan goed gekoeld is kan ik er dan gewoon chocodrip op doen?
Daarna werk ik m af met roze en groene schuimpjes! Kan dat zo?
Ik weet niet zeker hoe de room reageert op de (warme) chocolade en hoe de chocolade reageert op het vocht uit de room, maar verder klinkt het als een prima plan.
O.o vergeet ik erbij te zeggen dat ik de room een beetje extra smaak geef met een drupje vanille essence en wat poedersuiker.
Mmmm ook lekker op een ‘ saai’ kaakje. ?
Spoedgevalletje!
Ik maak nu voor de tweede keer de tiramisutaart uit je receptenboek, maar de mascarponeroom lijkt telkens te schiften..
De slagroom moet koud worden opgeklopt, maar op welke temperatuur moet de mascarpone zijn?
Of klop ik de slagroom te lang?
Zo jammer, want het is echt ’n lekker recept!
Als een mengsel schift komt dat vaak door verschillen in temperatuur. Ik klopt de slagroom vanuit de koelkast gelijk op, en ook de mascarpone gebruik ik gelijk vanuit de koelkast.
Hoi Laura, kan ik deze room ook gebruiken als vervanging van botercreme om taart af te werken? Ik vind botercreme te vet en zwaar. Een andere tip is ook welkom.
Groetjes, Laura
Deze room is prima voor een vulling, maar afsmeren zou ik niet doen. Ganache kan eventueel wel, maar zelf vind ik botercrème het prettigst.
Ik ga ook een taart maken, ik vind botercrème ook echt niet lekker. Ik had het idee om deze op mijn taart te smeren. Waarom zou je dat niet doen?
Als je de room teveel bewerkt wordt hij dun. Op (of in) een taart kan prima hoor, maar qua afsmeren voordat je hem decoreert met bijvoorbeeld fondant niet omdat hij daar te vochtig voor is.
Hoi Laura,
Kan je deze crème ook invriezen? Ik wil mijn taart al iets eerder maken en in z’n geheel invriezen, zodat ik alleen de decoratie op de dag zelf hoef te doen. Groetjes Suzanne
Ja hoor, geen probleem.
Hoi Laura,
Ik wil graag een biscuittaart maken met lagen er tussen. Nu zag ik een recept met mascarpone en slagroom. Maar daar was de verhouding juist andersom. 250 ml slagroom en 125 ml mascarpone. Wordt de smaak van de room dan niet heel anders als bij dit recept?
De smaak zal iets verschillen, maar belangrijker is de structuur. Met dit recept krijg je een stevigere room en dat vind ik zelf beter en prettiger werken in taarten.
Hoi Laura,
Ik wil graag een marcarpone witte chocolade vulling maken voor een taart. Hoe kan ik deze het beste maken?
Daar heb ik zelf geen recept voor, wellicht dat je kunt experimenteren door aan dit recept gesmolten (afgekoelde) chocolade toe te voegen.
Hoi Laura,
Zou je deze mascarpone room ook kunnen mixen met boerenjongens en zou deze dan
stevig genoeg zijn voor een vulling in een taart?
Je kunt het proberen, maar heel stevig zal hij niet zijn.
Ik gebruik dit regelmatig als vulling in taarten, heerlijk met kersenvlaaivulling. Maar nog veeeel lekkerder met zelfgemaakte lemon curd!! Hmmm!!
Waauw wat een leuk recept! Hoelang kan ik de taart bewaren/ invriezen als ik een vulling heb met mascarpone room?
Invriezen zou ik niet aanraden, maar afhankelijk van de overige ingrediënten kun je zo’n taart 3-4 dagen bewaren in de koelkast.
Invriezen kan prima hoor. (Laura geeft dat ook aan overigens in een zelfde vraag).
Hey Laura,
Ik heb gisteren een lekkere vulling met citroen en mascarpone gemaakt. Nu was m’n vraag, hoelang blijft deze goed in de koelkast ? Groetjes
zou 3-4 dagen aanhouden
Ik wil deze vulling graag gebruiken voor een taart met een diameter van 25cm. Hoeveel lagen kan ik hier dan ongeveer mee vullen?
Ik denk 1-1,5 laag
hoi, ik vroeg me af of je met deze creme toeven op cupcakes kan spuiten en of je die dan de dag van te voren er al op kan spuiten. bewaar je het dan in de koelkast?
hij lijkt me erg lekker!
groetjes
Dat kan, maar zou het zelf zo kort mogelijk van tevoren doen wegens inzakken. bewaren in de koelkast inderdaad.
ik had een recept gezien waar ze om frambozen botercreme vroegen maar mijn schoonmoeder houd niet van boter creme kan ik bij deze mascarpone room ook gepureerde frambozen door heen doen
en als ik de buiten kant van de taart afsmeer meet ganache kan ik er dan nog chocolade drips overheen doen of is dat geen goed iedee?
Je kunt het proberen, maar ik vrees dat je room dan te dun wordt. Als vulling kun je het gebruiken, ik zou er zelf geen taart mee afsmeren, zeker niet icm ganache.
Hoi Laura,
Kan in de mascarponeroom frambozen toevoegen? Of iets van fruit? Het zou voor tussen een taart zijn.
Hoi Katrien
Ik heb dat wel gedaan was erg lekker alleen ik heb diepvries gebruikt alleen moet je het dan meteen gebruiken anders word het wat dun ben ik achter gekomen na 2 keer maken maar het is wel erg lekker fris met frambozen
Je kunt er zeker wat stukjes (vers) fruit door spatelen of in een laag vulling duwen.
Goedemiddag, mijn mascarpone room is te dun geworden. Kan ik het op een of andere manier dikker maken? Het heeft al een nacht in koelkast gestaan, maar dat heeft niet geholpen.
Groetjes, Angelique
Je zou gelatine kunnen toevoegen, maar dan is het niet meer smeerbaar als het gestold is.
Hoi Laura,
Ik zou deze mascarponeroom graag gebruiken om soesjes te vullen. Maar dan met een mokkasmaakje.
Gewoon oploskoffie met een klein beetje water en onder de room mengen voor ik deze opklop, of beter onder de mascarpone?
Dank u!
Ik zou de slagroom kloppen met wat oploskoffie.
Heerlijke site. Kun je macarponeroom ook gebruiken om de buitenkant mee af te smeren? Of alleen tussen de lagen?
Afsmeren is ook mogelijk
Ik gebruik deze room als vervanger voor de moeilijk verkrijgbare clotted cream bij de scones.
Zou ik deze vulling kunnen gebruiken bij de chocolade vanille wolkencake? En dan 1 laag aardbeien jam en 1 laag mascarpone room. Afsmeren met wat botercreme en dan nog afwerken met fondant .
Ja hoor, moet lukken.
Hi Laura, enorm fan van jouw recepten, bedankt voor het delen! Ik heb een vraag: ik wil graag een 30cm, 25cm en 20cm red velvet 2x vullen met deze vulling. Hoe kan ik het beste berekenen hoeveel ik nodig heb? Alvast bedankt!
Als ik dit recept gebruik kan ik een 20cm taart met 2 laagjes vullen. Hopelijk is dat een goede richtlijn voor je bakplannen 🙂
als je lactosevrij moet eten, wat kan ik dan gebruiken i.p.v. mascarpone? en kan dat in combinatie met lactosevrije slagroom?
Ik ken zelf helaas geen vervanger voor mascarpone
Er bestaat lactosevrije mascarpone
🙂
Ik worstel hier ook steeds mee, vanmorgen ook mislukt 1 keer in de schift en 1 keer niet lekker .
Hoe begin eerst de slagroom volledig opkloppen en smaken toevoegen , of alleen beginnen met alles tegelijk ?
Als het was gaan schfiten dan waren je ingrediënten niet dezelfde temperatuur. Smaak (zoals een extract) zou ik op het laatst toevoegen.
Vraagje…
Ik wil een biscuittaart maken met deze mascarpone room. Kan je de taart helemaal af maken en het nog een nachtje in de koelkast bewaren of wordt de mascarpone dan dunner en loopt het er uit?
Je kunt de taart prima maken en een nachtje in de koelkast bewaren.
Heb het inderdaad geprobeerd en gelukkig was hij nog net zo mooi als ik hem gemaakt had. 🙂
Veel lovende reacties gehad!
Vanaf de eerste keer dat ik deze mascarponeroom heb gemaakt samen met mijn kleindochter, is deze favoriet bij haar (en niet alleen bij haar!). Er is nog nooit een beslagkom zo grondig schoon’gelikt’ als die 1e keer. Haar laatste verjaardagstaarten moesten dus ook allebei deze vulling hebben en niets anders! En ik heb echt de meest bijzondere vullingen voorgesteld maar nee: ‘dit is gewoon de allerallerlekkerste van de hele wereld, oma’. Dus, dank je wel voor dit recept!
Hoi Laura, is dit recept geschikt om tussen een cijfertaart te gebruiken? En kan dat een dag van te voren, of zakt hij dan in denk je? Alvast bedankt voor je reactie!
Ja hoor, maar let op dat je er niet teveel gewicht op laat leunen, dan heb je kans dat de room er tussenuit piept.
Hi Laura,
Ik wil cupcakes maken met een mascarpone toef voor een traktatie op school (op een vrijdag). De cupcakes maak ik 2 dagen van te voren. Kan ik de mascarpone slagroom mengsel donderdagavond klaar maken en bewaren in de koelkast en de toetjes vrijdag voor school er op spuiten? Of kan ik het donderdagavond al er op spuiten? Thank you
Ik zou voor de eerste optie gaan. Heerlijk!
Hi Laura,
Dit klinkt als een heerlijk recept maar vanwege een mexicaans feestje wil ik hier graag wat mango aan toevoegen. Het liefst geen stukjes maar meer sap of siroop. Welke optie zou het beste zijn?
Dankjewel!!!
Ik zou voor een siroop gaan en de suiker daardoor vervangen (anders wordt het te dun).
Ik heb inderdaad de suiker door de siroop vervangen en ik moet zeggen.. hij is echt heerlijk geworden! Ik ga de creme morgen proeven in combinatie met een chocolade cupcake.. ik ben benieuwd!
Jaaa wat goed! Was vast heerlijk samen!
Het was inderdaad heerlijk samen, de room was wel wat dun omdat ik er aardig wat siroop doorheen moest roeren om een goede smaak aan te brengen. Heb je nog meer ideeën voor smaken die door deze creme kunnen?
Kan je met mascarpone crème ook een taart afsmeren om vervolgens voor een deel of helemaal te bekleden met fondant?
Nee, deze room bevat teveel vocht waardoor de fondant zal smelten.
Bedankt had het antwoord inmiddels gevonden😉.
De taart 🍰 heerlijk geworden met mascarpone crème als vulling en topping.
Laura, behalve dat je een leuke vrouw bent is jouw site de beste qua instructies, recepten, voorlichting en layout.
Op en top professioneel
Zodoende heb ik andere recepten, behalve die van Cees Holtkamp, niet meer nodig.
Veel succes!
Peter, Brazilië
Heb in Duitsland geleerd dat je de room/mascarpone crème ook kunt maken met roomkaas, dan is het iets frisser. Wat ze daar ook vaak doen is bv gelatine-poeder eraan toevoegen, maar ook een pakje puddingpoeder werkt heel goed of eenvoudig maizena. Ik doe zelf vaak voor de zekerheid 1 van deze ingrediënten erin zodat ik niet meer het risico loop dat mijn taartvulling eruit loopt.
Echt de moeite van het proberen waard. Succes
Gerda V
Hoi laura,
Ik ben een brownie mascapone taart aan maken.
Ik wilde aarbeien door de mascapone doen, dan dus het beste ook gelatine, anders word het te dun.
Nu is de taart om morgen te nuttigen.
Kan ik vandaag al wel de taart stapelen/in elkaar zetten?
Dus laag brownie taart, laag (aardbeien) mascapone en dan weer een laag brownie taart. Of word de brownie taart dan soppig doordat de mascapone er helemaal in zal trekken?
Hoor het graag,
Groet,
Marina
Nee hoor dat kan prima vandaag, maar je moet het wel in de koelkast bewaren. Ik hoop dat de brownie daar niet van uitdroogt.
Hi,
Ik wilde eigenlijk dit maken maar dan met monchou, dat is het enige wat ik nu in huis heb. Kan ik dit recept dan ook volgen of moet ik iets anders doen? Heb je tips voor mij? Ik weet niet of ik de mascarpone namelijk goed kan vervangen door monchou of dat ik dan nog iets anders moet doen.
Nee hoor, dat moet prima kunnen.
Hey Laura,
Kan ik er ook een smaakje aan toe voegen?
Bv. aardbei of speculoos?
En hoe of wanneer doe ik dan dat het best?
Speculoos kan vast, dat zou ik met de mascarpone mengen eerst. Aardbeien geven vrees ik teveel vocht.
Hoi Laura,
Ik wil (slagroom)toeven spuiten op een chocolade bischuittaart met frambozen. Nu moet ik altijd lactase toevoegen aan slagroom ivm intolerantie. Op de een of andere manier krijg ik lactosevrije slagroom altijd maar slecht verwerkt. Kan ik voor wat meer stevigheid ook lactosevrije roomkaas toevoegen? En wat zou dan de verhouding moeten zijn? Die van Arla is namelijk heel neutraal in smaak. Ik gebruik hem ook als vervanger voor monchou en in cheesecake bijvoorbeeld, maar ook in warme sauzen. Alvast bedankt voor je reactie.
Ik durf je de verhouding niet te geven, maar lactosevrije roomkaas ermee combineren lijkt me een erg goede optie!
Als ik dit vandaag op een taart smeer, is het morgen dan nog lekker? Of wordt het net als slagroom “oud”?
Ik vind deze room prima een paar dagen te bewaren.
Hoi Laura,
Kan je mascarpone creme ook een oreosmaak geven? Ik moet voor iemand een taart maken die heeeel graag mascarpone creme wilt hebben als vulling en afsmeren.
Groetjes,
Jenn
Zeker! gewoon gekruimelde Oreokoekjes doorheen mengen
Hoi Laura!
Als ik wat druppeltjes vloeistof er door heen wil doen, wordt het dan te dun?
En wanneer kan ik dit het beste eraan toevoegen?
Een extract bedoel je? Dat moet prima kunnen. Ik zou het door de mascarpone mengen.