Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

4 persoons taart met rood fruit

Laura Kieftdoor Laura Kieft
20 juni 2020
in Cakes, Feestdagen, Klein Gebak, Moederdag, Taarten, Vaderdag, Valentijn, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Jullie vragen al een tijdje om recepten voor kleine taarten en ik ben blij om te zeggen dat ik er eindelijk eentje heb gemaakt! Het werd deze 4 persoons taart met rood fruit en hij was heerlijk. Ik vond het echt ontzettend leuk om juist eens een klein taartje te maken, dus ik gok zomaar dat ik dit nog vaker ga doen. Want het komt vaak genoeg voor dat je een taart wilt maken, maar het niet nodig is om gelijk voor 12 personen een taartpunt te hebben. Nu heb ik een cake als basis met mascarponeroom en rood fruit, maar ik ben ook al aan het denken over kleine cheesecakes en andere soorten taarten. Jullie nog verzoekjes?

Recept afdrukken

4 persoons taart met rood fruit

Een kleine taart voor 4 personen, 6 personen als je kleine stukjes snijdt. Ideaal om feest te vieren met een klein gezelschap.
Porties: 4 personen
Voor een 15 cm bakvorm

Ingrediënten

Cake

  • 100 gram ongezouten roomboter
  • 100 gram fijne kristalsuiker
  • 2 eieren (M)
  • 100 gram zelfrijzend bakmeel
  • snuf zout
  • 1 tl vanille-extract

Topping

  • 60 ml slagroom
  • 1 el vanillesuiker
  • 125 gram mascarpone
  • rood fruit naar keuze
  • Optioneel: Maltesers of iets anders lekkers

Instructies

  • We bakken eerst de cake. Klop boter en suiker in een paar minuten romig.
  • Voeg de eieren een voor een toe, mix tot ze zijn opgenomen.
  • Voeg zelfrijzend bakmeel, zout en vanille-extract toe. Mix tot je het meel niet meer ziet.
  • Stort het beslag in een ingevette en met bloem bestoven (of met bakpapier beklede) bakvorm en spreid gelijkmatig uit.
  • Bak de cake in 20-25 minuten op 160 C° (boven- en onderwarmte) tot hij gaar is. Laat de cake op een rooster helemaal afkoelen.
  • Als de taart is afgekoeld maak je de topping. Doe slagroom, vanillesuiker en mascarpone in een kom en mix tot een stevige room.
  • Smeer de cake in met de room en decoreer met het fruit en de Maltesers.
Bewaren

Afgedekt in de koelkast 3 dagen houdbaar.

Vorige post

Volgende post

10 recepten voor een ontbijt op bed
Wentelteefjes spiesen met rood fruit

Related Posts

Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft
22 februari 2021
0

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode...

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
5

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 50

  1. Margo says:
    8 maanden geleden

    Fijn zo’n formaat taartje, blij mee!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Mooi dat het in de smaak valt!

      Beantwoorden
  2. P.S says:
    8 maanden geleden

    Dag Laura,

    Super blij met dit recept! Dankjewel! Een verzoekje heb ik zeker! Klein en apart misschien, maar ik zou zo graag cupcakes van biscuit willen maken. Zou jij het ideale recept kunnen uitwerken? (fingers crossed).

    Groetjes,
    P.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      In principe kun je gewoon mijn basisrecept voor biscuit daarvoor gebruiken, alleen moet je de baktijd dan verkorten.
      https://www.laurasbakery.nl/biscuit-recept/

      Beantwoorden
  3. Jenny says:
    8 maanden geleden

    Hey Laura
    Geweldig een klein taartje.
    Ik bak erg graag en zo’n klein taartje is ook ideaal om kado te geven.
    Een verzoekje voor een 15 of 20 cm taartje, cheesecake, of een kwarktaartje of iets met veel chocolade☺. of nu speciaal voor alle lieve vaders een taartje met bier.
    Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Leuke ideeën! Ik zal het op mijn lijst zetten 🙂

      Beantwoorden
  4. Gerda says:
    8 maanden geleden

    Wat fijn dat kleine taartje ik bak graag maar wij zijn met zijn tweeën dus dit is perfect voor het weekend is ben gek op mokka heb jij ook een recept daarvoor natuurlijk een 4 persoons

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Wat leuk! Nog niet, maar dat gaat op de lijst.

      Beantwoorden
  5. Jenny says:
    8 maanden geleden

    Toppie,deel invriezen is niet hetzelfde.
    Heb een dochter die gluten en lactose intolerant is. Mocht je daar een mini kwark of monchoutaartje voor kunnen bedenken.
    Lactosevrije melk, kwark, of bijv creme fraiche bevat helaas in Nederland nog steeds een kleine hoeveelheid lactose, Het zou dus echt van iets anders gemaakt moeten worden.
    Appelkruimel lukt mij met glutenvrij bakmeel en plantaardige margarine, maar zou haar met iets anders willen verrassen.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Misschien is dit wat voor je:
      https://www.laurasbakery.nl/vegan-frambozencheesecake/

      Beantwoorden
  6. Bernadna says:
    8 maanden geleden

    Ik heb het beslag verdeeld over 2 vormen van 13 cm. Zojuist gegeten en het taartje was heerlijk!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Wat goed zeg!

      Beantwoorden
  7. Malou says:
    8 maanden geleden

    Jaaa heel goed idee! Kleine taartjes zo fijn! Ik maak vaak geen taarten als ik weet dat ze voor 12 personen zijn omdat ik dan de helft vaak weg moet doen. I de love cheesecake zou echt top vinden om daar een mini variant van te kunnen maken🙏🏻💖

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Thanks voor je berichtje, gaat op de baklijst 😀

      Beantwoorden
  8. Wilma says:
    8 maanden geleden

    Geweldig dit taartje! Ik maak vaak geen taart omdat het formaat veel te groot is. Meer zulke taartjes zou fijn zijn. 😊

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Goed om te weten! Dankjewel!

      Beantwoorden
  9. Simone says:
    8 maanden geleden

    Oeh wat lekker! Zou dit ook in een 18 cm springvorm kunnen? Ik heb niet eentje van 15

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Wel even omrekenen dan: https://www.laurasbakery.nl/recepten-omrekenen/

      Beantwoorden
  10. Annemarie says:
    8 maanden geleden

    Hoi Laura,

    Wat een lief taartje! Ik zou het leuk vinden om nog meer van die kleine taartrecepten te lezen en te maken.

    Veel liefs,
    Annemarie

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Staat genoteerd! 😀

      Beantwoorden
  11. Anne says:
    8 maanden geleden

    Hoi Laura,
    ik sluit mij van harte aan bij alle bovenstaande reacties. Heeeeeel graag kleine taarten. Ik heb geen voorkeur voor bepaalde soorten. Veel dank.
    Groetjes.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Zo leuk dat het kleine taartje zo in de smaak valt!

      Beantwoorden
  12. Nathalie says:
    8 maanden geleden

    Hi Laura,
    Deze hoeveelheid is echt perfect – hoef ik niet de hele buurt door om mn taarten te slijten.
    Zou je ook een brownie kunnen ontwikkelen voor 4 personen?

    Groetjes,
    Nathalie

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Leuk! Gaat op mijn baklijst!

      Beantwoorden
  13. Birgit says:
    8 maanden geleden

    Hi Laura, dankjewel, dit is precies wat ik zocht voor als ik mijn ouders straks weer zie voor het eerst in lange tijd. Ik werk altijd met biologische speltbloem, dus niet zelfrijzend. Hoeveel bakpoeder en/of baksoda zou ik moeten gebruiken in dit recept?
    Dank voor je reactie!
    Groetjes,
    Birgit

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      De verhouding is 15 gram bakpoeder op 500 gram bloem. Succes!

      Beantwoorden
      • Birgit says:
        8 maanden geleden

        Dank je!

        Beantwoorden
  14. Bahiya says:
    8 maanden geleden

    Hi Laura,
    Deze taart is echt makkelijk én lekker. Uitgeprobeerd, zeker overheerlijk.
    Een verzoek heb ik niet, je hebt al zoveel gemaakt!! `en ik kijk altijd als ik naar een nieuw recept zoek eerst bij Laura’ s Bakery! Echt hele lekkere recepten bedenk je!

    Groetjes Bahiya

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Ah dat is zo leuk om te lezen! Dankjewel!

      Beantwoorden
      • bahiya says:
        8 maanden geleden

        Ik heb je trouwens voor een chat uitgenodigd op google hangout!

        Beantwoorden
  15. Daan van Tongeren says:
    8 maanden geleden

    Kan je het ook zonder het vanille extract doen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Het kan, maar het is minder lekker. De vanille is een smaakmaker.

      Beantwoorden
  16. Michelle says:
    8 maanden geleden

    Hey Laura,
    Ziet er heerlijk uit maar ik heb enkel een vorm van 24cm en maak graag grote taarten ; ). Zou je misschien een ingrediëntenlijst kunnen maken voor deze grootte? Alvast bedankt! Heb al een paar andere baksels geprobeerd en ze zijn heerlijk!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Daar heb ik deze handige tool voor gemaakt! https://www.laurasbakery.nl/recepten-omrekenen/

      Beantwoorden
    • Brigitte says:
      8 maanden geleden

      Hey Laura,
      Sluit me graag aan bij de dames voor kleinere taartjes, de grote is altijd teveel en wil graag meerdere kleine taartjes maken voor de verjaardagen.

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        8 maanden geleden

        Leuk om te lezen! Staat genoteerd hoor 😀

        Beantwoorden
      • Brigitte says:
        8 maanden geleden

        Hey Laura.
        Leuk om te horen wacht in spanning hoor 😋😊🌯🎂

        Beantwoorden
  17. Marion says:
    7 maanden geleden

    Hey Laura,

    Ik kom deze nu pas tegen maar het is super om nu ook een klein taartje te kunnen bakken. Heel fijn, zeker als je alleen bent. Ik deel altijd de hele buurt uit omdat ik zo graag bak maar dat loopt op een gegeven moment wel in de papieren 😉 Dus ik zou zeggen…. kom maar door met de kleine taartjes!

    Een lekkere chocoladetaart is altijd welkom natuurlijk maar ook zeker een cheesecake!

    Beantwoorden
  18. Seits says:
    7 maanden geleden

    Even over de topping. Is het de bedoeling om de slagroom eerst te kloppen en dan stevig te mixen met vanille suiker of mascarpone?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 maanden geleden

      Nee gewoon alles samen in een kom en mixen maar.

      Beantwoorden
  19. Roos says:
    7 maanden geleden

    Lekker taartje, en ziet er ook zo prachtig uit alweer!
    Een vraagje: waarom kies je hier voor boven- en onderwarmte?
    Groetjes!
    Roos

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 maanden geleden

      Ik bak altijd op dezelfde stand.

      Beantwoorden
  20. riet maaten says:
    6 maanden geleden

    hallo ik ben riet .
    en ik ga vrijdag dat taartje maken maar ik heb een spring vorm van 18 cm .
    maar je gaf 15 cm op moet ik dan ook iets meer gebruiken van meel en boter.
    ik ben blij dat je ook aan mensen denk die maar met zij twee zijn .

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      6 maanden geleden

      Je kunt met de recept omrekentool op de site berekenen hoeveel je nodig hebt voor een ander formaat vorm

      Beantwoorden
  21. Anja says:
    4 maanden geleden

    Waar kan ik een 15 cm springvorm kopen? ik heb er bij de Hema wel een gezien maar die is maar 4,5 cm hoog. Is deze vorm hoog genoeg om deze taart te kunnen maken? Zo niet waar kan ik dan een geschikte vorm vinden?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Baktotaal Bouwhuis heeft bijvoorbeeld veel keus. Je kunt een lage bakvorm ook gemakkelijk ophogen met bakpapier in de ronde dat erboven uitsteekt.

      Beantwoorden
  22. Winnie Swart says:
    1 maand geleden

    Wat een heerlijke taart was dat. Maak het zeker nog een keer.
    Bij mij was de baktijd op 160 graden 40 minuten ipv de 25 minuten .
    Ik merkte het al met het naar buiten trekken, de cake “ wiebelde” nog. 15 minuten later was het perfect.
    Bedankt voor het recept. Ook de topping viel hier goed in de smaak.

    Beantwoorden
  23. Agnes says:
    3 weken geleden

    Hallo Laura, ik zou zo graag een chipolatataartje willen maken mag ook een grote taart zijn met bisquit en chipolata vulling dus. Ik ben helemaal blanco wat taarten betreft 😁😁😁 dus bij deze een verzoekje 🙏❤️

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 weken geleden

      Je verzoek staat genoteerd! 😀

      Beantwoorden
      • Agnes says:
        3 weken geleden

        Wat ontzettend lief dank je wel ik wacht rustig af❤️

        Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=8S06WllWCH4AX9M36Tu&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=8c915e16a4badcf66dfbd3d01dfaefbe&oe=605B269B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=yoUzYh08uf0AX8g3Y1A&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4c663906204c54f40bc3f3e74273472e&oe=605C5D96' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>
  • NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/151459707_506614734065588_7507239914690055926_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ajANsSceWJQAX9phYEy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4415e55b27b531a4b5eb1a2ba6ca2e91&oe=605DACCA' title='NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie 'bijzondere smaakcombinatie' of 'mooi raster' gaan?⁠ ⁠ Vanaf vandaag staat dit lekkere recept online op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag'>
  • BAKTIP! Door de lekkere temperaturen die voorspeld zijn voor dit weekend kreeg ik spontaan trek in deze frambozen-ricotta cheesecake! Wat ga jij voor lekkers bakken dit weekend?⁠
⁠
Het recept staat al op het blog en vind je door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery⁠
⁠
#cheesecake #donnahay #ricotta #frambozen #bakken #taart

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post

Wentelteefjes spiesen met rood fruit

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-0

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-13

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-9

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-14

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan