Laura’s Bakery Bakproducten maart 2024

Je vindt alle nieuwe Laura’s Bakery bakproducten vanaf dinsdag 12 maart in de winkels bij Kruidvat. Maar een kleine tip van mij: houd vooral het filiaal bij jou in de buurt in de gaten, want soms liggen de producten al eerder in de schappen. En wees er snel bij, want op is ook écht op.

Onderstaand vind je per bakproduct handige baktips of inspiratie in de vorm van lekkere recepten. Neem ook eens een kijkje op de receptenpagina, waar exclusieve recepten met de bakproducten te vinden zijn.

Koekuitstekers (3 verschillende setjes)

Laura's Bakery bakproducten Kruidvat week 11 (10)

Koekuitstekers vormvaste koekjes

Prijs: € 2,49 

Koekjes bakken, een van mijn favoriete bezigheden! En daarom kan ik nooit genoeg uitstekers in huis hebben. Van deze 3 verschillende setjes word ik in het bijzonder heel vrolijk, omdat ze lente uitstralen én omdat ik nu heuse Lot-suikerkoekjes kan bakken. Bak en decoreer ze lekker voor jezelf, of deel ze uit aan vrienden en familie: 

Koekstempel met uitsteker (3 verschillende setjes)  

Koekstempel met uitsteker (3 verschillende setjes) – € 3,99 per set

Koekstempel met uitsteker (3 verschillende setjes) – € 3,99 per set

Prijs: € 3,99 

Heb jij één van de koekstempels met uitsteker in huis gehaald? Dan is het tijd om aan de bak te gaan met het lekkerste stempelkoekjes recept, maar lees voor je begint eerst nog even al mijn baktips door. Het is ook mogelijk om mijn recepten voor suikerkoekjes te gebruiken, hoewel ik zelf dan altijd voor een smaakvariatie zou kiezen: 

Bakspatel met uitsteker (2 verschillende setjes) 

Bakspatel met uitsteker (2 verschillende setjes) – € 2,49 per set

paasei koekjes 1a

Prijs: € 2,49 

Voor welke vrolijke bakspatel met bijbehorende uitsteker heb jij gekozen? Deze set leent zich goed om cadeau te doen, maar beide spatels misstaan ook zeker niet in eigen keuken. Bak lekkere suikerkoekjes met behulp van de uitstekers en als je echt uit wil pakken dan kun je ze ook versieren met royal icing. Met deze leuke recepten voor koekjes kun je gelijk aan de bak: 

Mini cheesecake tray met losse bodem

Mini cheesecake tray met losse bodem – € 4,99

Mini cheesecakejes met citroen

Prijs: € 4,99 

Deze mini cheesecake tray met losse bodem is multifunctioneel. Je kunt er niet alleen mini cheesecakes in bakken, maar eigenlijk elke soort taart in een kleine uitvoering. Of wat dacht je van de appel-kruimelrondo’s uit mijn 50x Koekjes bakboek? Geweldig als traktatie. Probeer mijn recept voor mini lemon curd cheesecakejes eens of kies er juist voor om je favoriete taart in deze mini tray te bakken, bijvoorbeeld: 

Spuitzakken op rol (25 stuks)

Laura's Bakery bakproducten Kruidvat week 11

Prijs: € 1,99 

Cakes decoreren, taarten vullen, cupcaketoeven maken, madeleinebeslag in de vorm spuiten, een zanddeegbodem vullen, koekjes van een dunne streep chocolade voorzien of gewoon even snel een kleine hoeveelheid chocolade smelten. Ik kan onmogelijk veel toepassingen bedenken om deze spuitzakken op rol te gebruiken. Ik heb altijd een flinke voorraad in huis. Neem eens een kijkje bij deze recepten om te zien wat ik bedoel met enkele van de genoemde toepassingen: 

Uitschuifbare sloffen bakvorm (27 – 40 cm)

Laura's Bakery bakproducten Kruidvat week 11 (2)

BRAMENSLOF

Prijs: € 4,99 

Als je aan de slag gaat met deze uitschuifbare bakvorm voor sloffen, is het handig om het basisrecept voor een sloffenbodem erbij te pakken. Vervolgens kun je aan de slag met elke topping die je maar kunt bedenken. Dit zijn een paar van mijn favoriete sloffentaarten:  

Mini sloffen bakvormpjes van 4 (10 cm x 4,5 cm)

Laura's Bakery bakproducten Kruidvat week 11 (2)

kleine sloffentaart recept

Prijs: € 3,99 

Je kunt nu ook jouw favoriete sloffentaart in mini variant maken! Hoe leuk is dat? Kies de lekkerste toppings uit en ga aan de bak. Met de handige omrekentool kun je jouw favoriete sloffenrecept gemakkelijk omrekenen voor deze minivormpjes. Zin om aan de slag te gaan? Dan heb ik nog wat leestips voor je: 

Spuitzak mondjes (2 soorten) 

Spuitzak mondjes (2 soorten) – € 1,49

Prijs: € 1,49 

Twee setjes met drie verschillende soorten spuitzak mondjes, waarmee je de meest unieke toeven op jouw taarten en cupcakes aanbrengt. In de set met de roze en paarse stipjes vind je een gesloten stervormige spuitmond met 8 tandjes, een spuitmondje om bloemblaadjes mee te maken en een 10-tandse spuitmond voor een volledig bloemetje. In de tweede set (met gele, blauwe en groene bolletjes op de verpakking) vind je een gesloten stervormige spuitmond met 5 tandjes, een gladde spuitmond en een gedraaide rozet spuitmond.  

Onderstaande recepten voor frostings en botercrèmes zullen hierbij goed van pas komen: 

Siliconen cupcake vormpjes (12 stuks) 

Siliconen cupcake vormpjes (12 stuks) – € 3,99

Pasen cupcakes chocolade

Prijs: € 3,99 

Vrolijke siliconen cupcake vormpjes zijn onwijs handig! Door het siliconen materiaal hoeven de vormpjes niet ingevet te worden, ook niet nadat je ze gewassen hebt. Door het soepele materiaal zijn de cupcakes extra makkelijk uit de vormpjes te lossen. Met deze cupcake recepten kun je gelijk aan de bak: