Laura’s Bakery Bakproducten zomer 2022

Freakshake set

Freakshake set 

Bij de freakshake set krijg je al het recept voor een aardbeien milkshake cadeau. Maar je kunt natuurlijk ook andere smaakjes maken. Ik heb de lekkerste milkshakes hieronder voor je op een rijtje gezet. Nog even decoreren met de versiering en lekkere cakejes, koekjes en snoepjes en smullen maar! 

Koekjesuitstekers dino & unicorn 

Koekjesuitstekers dino & unicorn 

Koekjes bakken, een van mijn favoriete bezigheden! En dan vooral het versieren van de koekjes met royal icing vind ik het leukst om te doen. Zeker met de dino en unicorn koekuitstekers kun je de meest kleurrijke creaties maken.   

Met deze basisrecepten en tips voor de lekkerste koekjes kun je gelijk aan de bak: 

Kinder bakset: spatel en garde

Kinder bakset: spatel en garde   

Een garde en een spatel, ik kan niet zonder in de keuken! Bij deze set krijg je het basisrecept voor cream cheese frosting erbij. Daar kun je de lekkerste taarten mee maken. Ook voor de andere vullingen en toppings heb je een garde of spatel nodig, daarom heb ik de lekkerste voor je op een rijtje gezet: 

Papieren cupcake bakvormpjes 

pinata cupcakes

Papieren cupcake bakvormpjes  

Cupcakes, wie is er niet dol op?! De vormpjes voor deze lekkernij zijn er zowel in mini als normaal formaat. Superleuk als traktaties voor een verjaardag of om natuurlijk helemaal zelf op te snoepen met het hele gezin.  

Dit zijn een paar van mijn favoriete cupcakes: 

Deegroller klein

Deegroller klein

Een deegroller mag eigenlijk niet ontbreken in de keuken. Het leuke aan deze deegroller is het kleine formaat. Op die manier kunnen ook kinderen makkelijk zelfstandig deeg uitrollen. Bij Laura’s Bakery vind je oneindig veel basisrecepten voor zowel zoete als hartige baksels. Ga aan de slag met deze makkelijke recepten waarbij je deeg kunt uitrollen: 

Mug cake mok

Gezonde mug cake (bananenbrood mugcake)

Mug cake mok 

Mug cakes zijn hartstikke populair. Hoewel ik al jaren recepten voor een vanille mug cake en een chocolade mug cake online heb staan, zijn het nu vooral de speciale variaties die het goed doen. Heb jij een van de mokken gescoord? Dan wil je deze recepten voor mug cakes echt proberen: 

IJsjesvorm

IJsjesvorm

Hoe leuk is deze ijsjesvorm? Het fijne aan deze vorm is dat je er zowel koude dingen in kunt maken als warme baksels. Bijvoorbeeld heerlijke cakejes in de vorm van een ijsje! Ben jij aan de slag gegaan met het recept voor de chocolade-karamel ijsjes? Je kunt nog meer soorten ijs gebruiken voor deze vorm. Wat dacht je van deze:

10 spuitzakken inclusief twee spuitmondjes

Spuitzakken 

Spuitzakken kun je wat mij betreft nooit genoeg in huis hebben. In deze set met spuitzakken vind je bovendien ook nog twee van mijn favoriete spuitmondjes. Je kunt er zoveel baksels mee versieren. Kies een van deze leuke recepten om met de spuitzakken aan de slag te gaan: 

Smeltpan  

Smeltpan

Voor de fanatieke thuisbakkers mag deze handige smeltpan niet ontbreken in de keuken. Voor het maken van deze lekkere chocolate chip cookie truffels en de cheesecake bonbons is het smelten van chocola een belangrijk onderdeel. Deze pan maakt het je net even wat makkelijker, net zoals bij deze recepten: