• Home
  • Over
  • Samenwerken
  • FAQ
  • Contact
    • Disclaimer
    • Privacyverklaring

Laura's Bakery

Van bakken tot borrelen

  • Recepten
    • Zoet Bakken
      • Brood
      • Brownies & Repen
      • Cake Pops
      • Cakes
      • Cupcakes
      • Desserts
      • IJs & Drankjes
      • Klein Gebak
      • Koekjes
      • Muffins
      • Pancakes
      • Schuimpjes
      • Taarten
      • Truffels & Bonbons
      • Vullingen en Toppings
    • Hartig Bakken
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Cupcakes & Muffins
      • Taarten en Quiches
    • Koken
      • Ontbijt & Lunch
      • Bijgerecht
      • Hoofdgerecht
      • Sauzen & Dips
      • Desserts
    • Basisrecepten
    • Gezond Bakken
    • Zonder oven
    • Allergieën
      • Glutenvrij
      • Lactosevrij
      • Suikervrij
  • Baktips
  • How To
    • Boetseren
    • Cake Pops
    • Cupcakes
    • Koekjes
    • Schuimpjes
    • Taarten
    • Technieken
    • Overig
  • Feestdagen
    • Halloween
    • Kerst
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Oud en Nieuw
    • Pasen
    • Sinterklaas
    • Vaderdag
    • Valentijn
    • Voetbal EK & WK
  • Food Talk
    • Behind The Scenes
    • De Bakstrijd
    • Hotspots
    • Informatief
    • Inspiratie
    • Nieuws
    • Op bezoek bij
    • Reviews
      • Apparaten
      • Bakmixen
      • Boeken
      • Materialen
      • Workshops en Cursussen
      • Overig
    • Traktaties
    • Video’s
Je bent hier: Home / Zoet Bakken / Desserts / Appel-kaneel crumble

Appel-kaneel crumble

18 febdoor Laura Kieft73

Appel-kaneel crumble

Deze mooie ovenschaal stond al schandalig lang op een plank te wachten tot hij eindelijk in gebruik genomen zou worden. Voor iedereen die nieuwsgierig is, hij is van het merk Emile Henry 😉 . Maar goed, ik wilde hem dus in gebruik nemen. Aangezien een apple crumble ook al schandalig lang op mijn nog-te-bakken-lijst stond besloot ik deze twee met elkaar te combineren. Voor ik het wist stond de appel-kaneel crumble in de oven en kon er ‘s avonds van gesmikkeld worden als dessert. Serveer met slagroom en/of ijs om het nog lekkerder te maken.

Appel-kaneel crumble

Ingrediënten appel-kaneel crumble

voor 4-6 personen
  • 3 flinke appels
  • 50 gram suiker
  • 2 tl kaneel
  • 75 gram boter
  • 100 gram bloem
  • 100 gram suiker
  • snuf zout

Ik gebruikte een schaal van 26cm, je kunt natuurlijk wat variëren in die maat.

Appel-kaneel crumble

Schil de appels en snij deze in blokjes. Ik gebruikte een combinatie van goudreinetten en jonagold appels.

Voeg 50 gram suiker en het kaneel toe aan de appels, roer in de ovenschaal door elkaar.

Maak het deeg van de boter, bloem, suiker (100 gram) en een snufje zout. Er is geen mixer nodig, je kunt het gewoon met de hand tot een kruimelig deeg kneden.

Strooi het kruimeldeeg over het appelmengsel.

Bak de apple crumble in 30 minuten op 200 graden.

Appel-kaneel crumble

Nog warm is deze crumble heerlijk, maar ook koud is hij heel erg lekker. Is hij al koud, maar heb je hem liever warm? Dan zet je hem gewoon nog even in de oven.

Liefs Laura PNG

Wil je nog meer recepten kunnen maken? Ik heb ook twee bakboeken geschreven! Hier te koop: Het Laura’s Bakery Bakboek en Het BasisBakboek!

Iets lekkers gemaakt van mijn blog? Deel je foto’s via Instagram, Twitter of Facebook met #laurasbakery of tag mij in je berichten. Meer leren over bakken? Daarvoor kun je terecht op Handige Baktips.

Dit vind je misschien ook leuk

Stoofpeertjes
Aardbeien-roomkaas quesedilla
Philadelphia appel-kaneel cheesecake in glaasjes
Chocolade paaseieren met kwarktaart

In categorie: Desserts73 Reacties

Over Laura Kieft

Bakkende zoetekauw | Likt beslagkommen uit | Bakken is niet moeilijk | Schrijft bakboeken | De Bakstrijd | HandigeBaktips.nl

« Laura Kookt: Souvlaki met rijst en salade
Stroopwafel cupcakes »

Reacties

  1. Judith zegt

    18 februari 2015 op 07:50

    Aaaaah, ik ben fan!! Weer zoiets lekkers.
    Nu eerst bevallen (40 wkn + 5 dgn :-() en
    daarna ga ik een heleboel bakken!

    Bedankt ook voor de perfecte uitleg.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery zegt

      18 februari 2015 op 09:53

      Ooh wat spannend! Kun je niet gewoon iemand de keuken insturen om het vast voor jou te maken 😉

      Beantwoorden
      • Judith zegt

        18 februari 2015 op 19:07

        Vrees dat ik dat mijn man niet aan kan doen 😉

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery zegt

          21 februari 2015 op 12:06

          Ook niet als je zegt dat hij ook een stukje mag? 😉 😛

          Beantwoorden
  2. martha zegt

    18 februari 2015 op 08:03

    ziet er heerlijk uit in het weekend ga ik het maken

    Beantwoorden
  3. Anna zegt

    18 februari 2015 op 08:29

    Ziet er heerlijk uit! Weet je wat ook lekker is, bitterkoekjes in kleine stukjes breken en boven op de appels strooien! 🙂
    En inderdaad met een bol ijs en slagroom! mmmh!

    Beantwoorden
  4. Ellen zegt

    18 februari 2015 op 08:36

    Oh, ik hou zo van crumble. Je kan er echt alle kanten mee uit, maar ik denk dat appel-kaneel toch wel mijn ultieme favoriet is! 🙂

    Beantwoorden
  5. Margot zegt

    18 februari 2015 op 09:21

    Goed idee! Ik heb nog appels in hui, dus misschien dat ik dit vanavond wel maak.

    Beantwoorden
  6. Corinne zegt

    18 februari 2015 op 10:43

    oh heerlijk. Ziet er eigenlijk best wel makkelijk uit. En ja, zeker met een bolletje ijs en slagroom. Mmmm,m.

    Beantwoorden
  7. Bettina zegt

    18 februari 2015 op 16:17

    Ziet er goed uit! Kun je de bloem ook vervangen door speltbloem speltmeel amandelmeel of boekweitmeel?

    Beantwoorden
    • Marja zegt

      19 februari 2015 op 01:45

      Vast en zeker wel! Ik ga zelf ook spelt of amandel gebruiken! Het is maar voor kruimels, daar kun je eigenlijk van alles in stoppen wat je lekker vindt. Dus het moet geen probleem zijn! Veel suc6 met bakken hoor!
      Groetjes, Marja. 😀

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery zegt

        21 februari 2015 op 12:04

        Bedankt voor het helpen Marja! Je kunt inderdaad ook andere meelsoorten gebruiken 🙂

        Beantwoorden
  8. Manon zegt

    18 februari 2015 op 19:47

    Ha Laura,
    Vanmiddag moest ik toch nog met mam naar de winkel dus meteen de appels en wat ijs gekocht.
    Vanavond direct gemaakt en wauw, dat was echt heerlijk! We hebben de schaal met z’n drieën leegegeten terwijl die voor 4-6 personen was. Oepsie 🙂
    Fijn recept en dit ga ik zeker nog vaker maken. Hartstikke lekker en helemaal niet moeilijk!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery zegt

      21 februari 2015 op 12:05

      haha, ik kan het je niet kwalijk nemen dat je het met zijn drietjes hebt opgegeten 😛

      Beantwoorden
      • yvonne zegt

        28 januari 2016 op 22:09

        Zelf ook gemaakt ook lekker met walnoten door de kruimels

        Beantwoorden
  9. Emma zegt

    18 februari 2015 op 20:54

    Crumble is een altime favourite van mij, hij ziet er prachtig uit!

    Beantwoorden
  10. Lieke Smit zegt

    19 februari 2015 op 23:01

    Hoi Laura!

    Lekker en makkelijk recept. Ik zag een bakmix hier voor liggen bij de lidl, maar vond dat ik hem eerst gewoon zelf moest maken! Dus morgen aan de slag.
    Liefs Lieke

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery zegt

      21 februari 2015 op 11:52

      Je zult zien dat het echt niet moeilijker is dan met een bakmix! Veel plezier met maken!

      Beantwoorden
  11. Lotte zegt

    20 februari 2015 op 11:24

    Dit weekend wordt het wafels van overgebleven oliebollen mix met apple crumble en een bolletje ijs. Kan niet wachten !

    Beantwoorden
  12. marije zegt

    21 februari 2015 op 20:22

    We hebben ervan gesmuld, warm met een bolletje ijs. zeker voor herhaling vatbaar.

    Beantwoorden
  13. Willemijn zegt

    2 april 2015 op 17:24

    Ik heb speculaasjes gebroken en door de kruimels gedaan.
    Lijkt op sinterklaas in maart 😉

    Beantwoorden
  14. carolien zegt

    29 april 2015 op 19:55

    ziet er heerlijk uit

    Beantwoorden
  15. Kim zegt

    29 april 2015 op 21:34

    ook erg lekker met Rabarber in plaats van appels!

    Beantwoorden
  16. Adriana zegt

    29 april 2015 op 21:44

    MMMM, nog nooit gemaakt… Lijkt me heerlijk!

    Beantwoorden
  17. Moniek vd windt zegt

    30 april 2015 op 22:45

    Dat is idd niet moeilijk…..erg leuk recept !!

    Beantwoorden
  18. samantha zegt

    5 mei 2015 op 16:16

    simpel om te maken hij staat klaar om straks de oven in te gaan ben benieuwd.!

    Beantwoorden
  19. Marianne zegt

    6 mei 2015 op 20:26

    Klinkt heel erg lekker!
    Kun je dit ook een dag van tevoren maken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery zegt

      7 mei 2015 op 11:29

      Zeker! Je kunt het koud eten, maar ook nog even opwarmen in de oven.

      Beantwoorden
  20. Janneke zegt

    17 mei 2015 op 19:35

    Hoi Laura,

    Ik baalde al zo dat de Apple crumble mix niet meer te koop was in onze plaatselijke supermarkt,maar heb hem net zelf gemaakt volgens jou recept: smullen!!! En echt net zo gemakkelijk als met de bakmix! Ik ga dit zeker vaker maken als ik mensen te eten krijg 🙂

    Beantwoorden
  21. Sandy zegt

    12 juli 2015 op 14:38

    Pas je geweldige site ontdekt, super. Vraag over dit recept: moet je de oven voorverwarmen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery zegt

      12 juli 2015 op 18:09

      Ja, de oven moet altijd voorverwarmd zijn als je iets gaat bakken.

      Beantwoorden
  22. Bernadeth zegt

    15 september 2015 op 20:56

    Beste Laura,

    Ik volg je elke dag en maak vaak jou recepten met een vleugje mezelf erin.
    Vanavond staat de appelrumble in de oven, ruikt verrukkelijk!

    Liefs Bernadeth

    Beantwoorden
  23. Iris zegt

    15 september 2015 op 21:34

    Nou ik wil die ook al heel lang maken dus deze gaan we dan maar maken 🙂

    Beantwoorden
  24. Martine zegt

    19 september 2015 op 09:34

    Ziet er heel lekker en makkelijk uit! Kun je ook zelfrijzend bakmeel gebruiken in plaats van bloem?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery zegt

      19 september 2015 op 15:31

      Kun je doen, maar dan rijst het deeg, en dat is niet nodig in dit geval.

      Beantwoorden
      • Hanneke zegt

        2 november 2017 op 15:35

        Laura kun je wel glutenvrij meel gebruiken of krijg je dan hetzelfde effect?

        Beantwoorden
        • Laura Kieft zegt

          3 november 2017 op 11:00

          Als het niet zelfrijzend is kan het gewoon (anders ook hoor), je krijgt wel een iets ander effect.

          Beantwoorden
  25. Janneke zegt

    24 januari 2016 op 23:44

    Ik vond dit recept via google en vandaag gemaakt! Was erg lekker!

    Beantwoorden
  26. Marion zegt

    21 februari 2016 op 08:45

    al vroeg op door de storm hier, maar binnen lekker warm en het ruikt al heeeeeerlijk naar appel en kaneel in huis…..denk niet dat ik kan wachten tot na het eten vanavond 😉

    Beantwoorden
  27. Susan zegt

    9 april 2016 op 14:06

    Ik ga voor het eerst iets bakken en dat gaat dus dit zijn! Misschien een rare vraag, maar gaat het hier om witte suiker of basterdsuiker? Er staat namelijk twee keer suiker, maar gaat het dan om dezelfde suiker? Ik hoor het graag!

    Beantwoorden
    • Laura zegt

      11 april 2016 op 13:17

      met alleen suiker wordt altijd (fijne) kristalsuiker bedoelt. Het staat er twee keer in omdat het door de appels en het deeg gaat.

      Beantwoorden
      • Christine zegt

        24 september 2018 op 16:46

        Kan ook prima met bastardsuiker door de appels, weet ik uit ervaring.

        Wel een andere vraag over die suiker: hoeveel gebruik je in totaal? 100 of 150 gram. Want in de ingrediëntenlijst staat 100, dan doe je 50 gram door de appels en 100 gram door het deeg? Dat is niet logisch, toch?

        Beantwoorden
        • Laura Kieft zegt

          25 september 2018 op 21:31

          zoals in het recept staat: 50 gram door de appels en 100 gram door het deeg. Er staat dan ook 2x suiker bij de ingrediënten.

          Beantwoorden
  28. Carola zegt

    27 oktober 2016 op 12:09

    Hoi Laura,
    Ik heb gisteren deze gemaakt in 2 kleine ovenschaaltjes! 1/3e van het recept gebruikt en een eetlepel gewelde rozijnen toegevoegd. 20 minuten in de oven (dat had ik bij een ander recept gezien voor kleine ovenschaaltjes. Heerlijk!! 🙂
    Groetjes Carola

    Beantwoorden
  29. Marije zegt

    6 november 2016 op 16:37

    Hmmm de ingrediënten ook maar even in huis gehaald en dit wordt het toetje vanavond. Alleen doe ik het zonder ijs maar met vanille vla! Ook super lekker?

    Beantwoorden
  30. Fabiola zegt

    7 december 2016 op 23:02

    Vandaag gemaakt met zoon van 5. We waren op zoek naar een lekker toetje voor kerst ?
    Absoluut zalig, zeer geslaagd. Wij maken deze crumble voor kerst!

    Beantwoorden
  31. Iris zegt

    14 december 2016 op 18:31

    Ik wil hem eigenlijk voor mezelf maken aangezien mijn vriend er niet van houd.
    Stel ik deel de portie door 2 of door 4.

    Hoe zit het dan met de baktijden?

    Beantwoorden
    • Laura zegt

      15 december 2016 op 09:03

      Voor kleine eenpersoons bakjes houd ik 20 minuten aan

      Beantwoorden
  32. marloes zegt

    22 januari 2017 op 14:42

    Als je geen suiker wilt gebruiken, heb je een tip wat ik in plaats daarvan kan gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura zegt

      23 januari 2017 op 12:24

      Misschien heb je hier iets aan: http://www.handigebaktips.nl/vervangers-voor-suiker/

      Beantwoorden
  33. Natalie zegt

    15 februari 2017 op 21:10

    Heb je ook een recept voor een lekkere vanillesaus hierbij? Alvast bedankt

    Beantwoorden
    • Laura zegt

      16 februari 2017 op 09:15

      Nee, daar heb ik geen recept voor.

      Beantwoorden
  34. dimara zegt

    24 februari 2018 op 13:45

    oeps!!!
    ik heb het nu pas ontdekt terwijl ik al jaren deze site gebruik
    maar hij is verrukkelijk en vooral met een bolletje slagroomijs heerlijk!

    Beantwoorden
  35. ruth wisse zegt

    24 februari 2018 op 15:22

    Als je het op wilt warmen, hoe lang is dat dan nodig en op welke temperatuur?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft zegt

      26 februari 2018 op 09:51

      Temperatuur blijft hetzelfde, qua baktijd zou ik beginnen met de helft van het origineel.

      Beantwoorden
  36. hans m. zegt

    22 maart 2018 op 19:30

    hoi laura luek recept Gisteren met kruimige aardappelen geprobeerd , maar is niet goed gelukt

    volgende keer doe ik vastkokende!.

    groet, hans

    Beantwoorden
  37. Rita zegt

    7 oktober 2018 op 09:40

    Goedemorgen..
    Welke boter moet ik hiervoor gebruiken?
    Roomboter zonder of met zout?
    Of beter iets anders?
    Bedankt….Groetjes Rita

    Beantwoorden
    • Laura Kieft zegt

      8 oktober 2018 op 17:19

      voor bakken gebruik je altijd ongezouten roomboter, tenzij anders vermeld.

      Beantwoorden
  38. Daniëlle zegt

    5 november 2018 op 21:11

    Hmm dat ziet er lekker uit!
    Ik ga deze van het weekend maken.
    Is het ook mogelijk de crumble en het appelmengsel van te voren te maken en avonds bij elkaar voegen en dan in de oven?
    Groetjes Daniëlle

    Beantwoorden
    • Laura Kieft zegt

      6 november 2018 op 09:26

      Dat kan. Ik zou bij het appelmengsel dan wel wat citroensap toevoegen en het goed luchtdicht verpakken. Zo voorkom je (grotendeels) dat het helemaal bruin wordt.

      Beantwoorden
  39. Anna zegt

    23 november 2018 op 16:26

    Vroeger zo van genoten toen ik in Engeland woonde en nu zelf gemaakt. Dank je Laura voor dit makkelijke recept.
    Echt een heerlijk recept. Heb hem een paar weken geleden ook gemaakt en nu voor mijn moeders verjaardag ☺️

    Beantwoorden
  40. Marieke zegt

    1 december 2018 op 22:05

    Heerlijk recept, ik heb door het appelmengsel nog een beetje gember, nootmuskaat, kruidnagelpoeder en chillipoeper toegevoegd. Geeft een heerlijke extra kick. Perfect toetje voor morgen!

    Beantwoorden
  41. Csroline zegt

    14 december 2018 op 19:36

    Ik heb hem net gemaakt als voorproefje voor de Kerst. Heerlijk en zo makkekijk.
    We vonden alleen de crumble te zoet. Kan ik ook minder suiker gebruiken? Wat worden dan de verhoudingen?

    Je hebt een fijne site met veel toegankelijke recepten. Ben door veel van jou recepten geïnspireerd.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft zegt

      17 december 2018 op 10:56

      Je kunt gewoon wat suiker weglaten als je het minder zoet wilt.

      Beantwoorden
  42. Susan zegt

    17 december 2018 op 16:48

    Hoi Laura! Moet ik de ovenschaal vantevoren invetten met boter of gaat het er zo in? Mvg!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft zegt

      18 december 2018 op 13:35

      Je kunt het er zo in doen.

      Beantwoorden
  43. Dianne zegt

    25 december 2018 op 13:09

    Oh die ga ik maken! Lekker bij mijn eigen gemaakte vanille roomijs. Zou ik appel ook zo kunnen vervangen door doosje bevroren rood fruit? Heb dan twee lekkere varieties.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft zegt

      2 januari 2019 op 17:41

      Ja hoor, lekker juist 🙂

      Beantwoorden
  44. Adriana zegt

    17 januari 2019 op 20:33

    Ik blijf het lastig vinden een goed kruimeldeeg te maken met echte grote en/of kleine kruimels. Ik gebruik koude boter en kneed niet lang want dan wordt de boter warm. Maar als ik het kort doe dan heb ik stukken boter met wat bloem eraan en nog veel los bloem ernaast.

    Hoe kneed jij het deeg, heb je daar nog tips voor? Of wanneer ik het in de keukenmachine zou doen, kan ik dan het beste de deeghaak, de platte menghaak of de ballongarde gebruiken? Of beter in de hakmolen van de staafmixer, en dan met de 2 mesjes? Alvast heel veel dank voor je advies.

    Beantwoorden
    • Adriana zegt

      17 januari 2019 op 22:00

      Ik heb het antwoord zelf even uitgeprobeerd. De perfecte manier waarbij het bij mij nu wel goed gaat:

      Alles voor het kruimeldeeg in hakmolentje met 2 sneldraaiende mesjes. Even een paar keer flink ronddraaien. De boter snijdt hierdoor in hele kleine stukjes en vermengd zich met bloem, suiker en zout. Dan alles in een kom. Met de hand lichtjes kneden en je hebt het perfecte kruimeldeeg. Hoe langer je kneedt hoe groter de kruimels.

      Beantwoorden
    • Laura Kieft zegt

      21 januari 2019 op 09:21

      Ik kneed een kruimeldeeg altijd met de hand.

      Beantwoorden
  45. Adriana zegt

    30 januari 2019 op 20:26

    Maar het lukt mij niet om er dan kruimeldeeg van te maken..Ik gebruik koude boter en kneed niet lang want dan wordt de boter warm en wordt het een deegbal. Maar als ik het kort doe dan heb ik stukken/stukjes boter met wat bloem eraan en nog veel los bloem ernaast.

    Hoe kneed jij het deeg, heb je daar nog tips voor?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft zegt

      1 februari 2019 op 08:37

      Ik doe dit zelf meestal met de hand, goed wrijven en dan krijg je kruimels. Maar ook als ik het in de mixer maak heb ik mooie kruimels. Beste is wel om boter op kamertemperatuur te gebruiken.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een algemene bakvraag over bijvoorbeeld basisregels, ingrediënten, bewaren of omrekenen? Grote kans dat je in dit artikel je antwoord kunt vinden: De basis van het bakken.

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet moeilijk.
Veel bakplezier! Liefs, Laura

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Nooit meer een blogpost missen!

Schrijf je in en ontvang een e-mail zodra er een nieuw artikel online staat.

Bestel mijn tweede boek

Bestellen | Meer informatie

Handige Baktips

logo (1) Voor iedereen die wel wat extra hulp kan gebruiken bij het bakken. Handige Baktips staat vol met tips over bakken, decoreren, ingrediënten, het bewaren van baksels en nog veel meer!

De Bakstrijd

Koop mijn eerste boek!

Lauras Bakery_omslag_09.indd

@laurasbakery op Instagram

Volg mij op Instagram

Laura’s Bakery op Facebook

De populairste en laatste artikelen

  • Popular
  • Comments
  • Latest
  • Today Week Month All
  • Basisrecept vanillecake Basisrecept vanillecake
  • Oma’s Appeltaart Oma's Appeltaart
  • Basisrecept Koekjes Basisrecept Koekjes
  • Basisrecept vanille botercrème Basisrecept vanille botercrème
  • MonChou Taart MonChou Taart
  • Mijn favoriete recepten Mijn favoriete recepten
  • Kaas-knoflookbroodjes Kaas-knoflookbroodjes
  • Chocolate chip boterkoek Chocolate chip boterkoek
  • Bacon-cheddar koekjes Bacon-cheddar koekjes
  • Valentijn madeleines met witte chocolade Valentijn madeleines met witte chocolade
  • Today Week Month All
  • Cream cheese frosting Cream cheese frosting
  • Kaas-knoflookbroodjes Kaas-knoflookbroodjes
  • Basisrecept vanille botercrème Basisrecept vanille botercrème
  • American Pancakes American Pancakes
  • 3x verjaardag wraps 3x verjaardag wraps
Ajax spinner

Oventijden en -temperaturen

De aangegeven oventijden en -temperaturen zijn voor een oven met boven- en onderwarmte. Voor een heteluchtoven verlaag je de temperatuur met 10-20%. De baktijd blijft hetzelfde.

De genoemde tijden en temperaturen zijn een indicatie. Elke oven is anders, dus het zou kunnen dat jouw oven net wat meer of minder tijd nodig heeft.

foody badge 100px Topblogs

De lekkerste taarten!

  • Home
  • Over
  • Contact
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Abonneren

Copyright © 2019 · Lauras Bakery by Blogger Boutique

Ik bak niet alleen graag koekjes, ik verzamel ook digitale cookies. OK Lees meer