Die avond hadden we gereserveerd bij Nonna’s, chef-kok Giovanni had zich dit restaurant eigen gemaakt met een speciaal menu voor dit weekend. Wij kozen niet voor zijn menu, maar voor de gerechten die op de kaart van Nonna’s stonden, daar hadden we net iets meer trek in. Ik koos voor een caprese salade vooraf, een pepperoni pizza als hoofdgerecht en als dessert ging ik voor de tiramisu.
Wat vond ik er van?
Je had dit weekend een klein beetje het idee dat je bij 24Kitchen op de set rond liep en je een kijkje achter de schermen kon nemen. De chefs zag je natuurlijk bij de workshops en kookcolleges waar je ze van alles kon vragen, maar ik zag ze ook regelmatig op het park rondlopen.
Ik heb echt een heerlijk weekend gehad! Het was lang geleden dat ik op een dergelijk vakantiepark was geweest, dat is iets waar ik normaal gesproken niet snel heen ga. Maar dit was natuurlijk niet zomaar een weekendje Center Parcs, het draaide dit weekend om 24Kitchen&Cottages. Dat zorgt dat je zo’n weekend heel anders ervaart, ook omdat je er met een compleet andere insteek heen gaat. Het was oprecht een leuk culinair weekend met alle workshops die je kon volgen en de kookcolleges waar je bij aanwezig kon zijn. Dat doe je normaal niet en dat vond ik hartstikke leuk.
Je kunt zelf bepalen in hoeverre je mee wilt doen aan alle activiteiten rondom 24Kitchen&Cottages, het is geen vast programma dat je moet volgen. Je kunt je dag vol plannen met workshops, maar je kunt ook relaxen bij je huisje of gebruik maken van andere faciliteiten op het park. Ik heb in ieder geval genoten dit weekend!
Foto credits: Cakeje van eigen Deeg en Zoetrecepten
Wij waren dit weekend op uitnodiging aanwezig, wat ik schrijf is uiteraard geheel mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer info.