Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Bananenbrood basisrecept

Laura Kieftdoor Laura Kieft
10 februari 2020
in Basisrecepten, Cakes, Tussendoortjes, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Het is de hoogste tijd voor weer eens een basisrecept! En gek genoeg staan er al talloze smaakvariaties online, maar ontbrak het bananenbrood basisrecept nog. De afgelopen jaren heb ik vaak een beetje zitten sleutelen aan het recept, vooral in de verhoudingen van verschillende meelsoorten. Nu heb ik een combinatie gevonden waar ik eigenlijk nooit meer vanaf stap. En dat is ook gelijk wanneer ik weet dat ik een goed basisrecept te pakken heb. Voor mijn bananenbrood recept maak ik gebruik van zowel bloem als amandelmeel. Het kan ook met alleen amandelmeel, maar dan vind ik het resultaat zelf net wat te compact, en met alleen bloem is ook mogelijk maar dan wordt het iets droger en steviger. De combinatie werkt perfect, een luchtig en smeuïg bananenbrood is het resultaat.

Recept afdrukken

Bananenbrood basisrecept

Een basisrecept voor een heerlijk bananenbrood. Sowieso al lekker, maar ook ideaal om nog veel meer verschillende soorten bananenbrood mee te maken.
Porties: 12 plakjes
25 cm cakeblik

Ingrediënten

  • 3 rijpe bananen ongeveer 300-350 gram
  • 3 eieren
  • 1 tl vanille-extract
  • 100 gram amandelmeel
  • 150 gram bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl baking soda
  • snuf zout
  • optioneel: extra banaan ter decoratie

Instructies

  • Pureer de bananen tot een papje. Voeg de eieren, één voor één, samen met het vanille-extract toe.
  • Voeg het amandelmeel, bloem, bakpoeder, baking soda en zout toe. Meng dit door het beslag tot het helemaal is opgenomen.
  • Stort het beslag in een ingevette en met bloem bestoven (of met bakpapier bekleed) cakeblik. Verdeel het beslag gelijkmatig over de vorm.
  • Als je het leuk vindt kun je een extra banaan over de lengte halveren en deze bovenop het beslag leggen, druk hem licht aan.
  • Bak het bananenbrood in 40-45 minuten op 180°C graden (boven- en onderwarmte) gaar. Een houten prikker moet er schoon uitkomen.
Tips

Snijd het brood in plakjes en vries deze per stuk in. Zo ligt er altijd een lekker tussendoortje klaar om mee te nemen.

Bewaren

Afgedekt 2-3 dagen houdbaar buiten de koelkast óf 3 maanden in de vriezer.

Vorige post

Volgende post

Chocolade whoopie pies met frambozencrème
Rood fruit chocolade crumble

Related Posts

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
3

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
14

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
27

Zoals...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 37

  1. Constance says:
    11 maanden geleden

    Hoi Laura, ik die er ook blauwe bessen in.
    Gr. Constance

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Perfecte combinatie!

      Beantwoorden
  2. Anja says:
    11 maanden geleden

    Mag ik weten hoeveel koolhydraten zitten er in in het bananen brood zitten

    Beantwoorden
    • Estelle says:
      11 maanden geleden

      Nee dat mag je niet

      Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Hi Anja, ik tel/bereken nooit de koolhydraten van mijn baksels.

      Beantwoorden
  3. Jendy says:
    11 maanden geleden

    Zojuist gemaakt met volkorenmeel en amandelmeel. Ook toegevoegd: wat gemengde zaden en pitten, bosbessen en een grote theelepel kaneel. Zit nu te smullen van het eerste plakje! Heerlijk!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Wat fijn Jendy! Geniet ervan!

      Beantwoorden
    • mahi says:
      8 maanden geleden

      Hi Laura, met wat kan ik de amandelmeel vervange

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        8 maanden geleden

        Je zou ook helemaal bloem kunnen gebruiken.

        Beantwoorden
        • Mahi says:
          8 maanden geleden

          Super! Dank je 🙂

          Beantwoorden
  4. Kristy says:
    11 maanden geleden

    De avond voordat onze zoon is geboren nog vrolijk dit bananenbrood gemaakt. De hele kraamweek er gelukkig van kunnen smullen. Heerlijk recept. Was benieuwd naar wat voor variaties anderen hiervan maken. Zag al iets met bosbessen en kaneel, klinkt ook zo lekker.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Wat leuk en bijzonder! Heb je deze ook al gezien? https://www.laurasbakery.nl/gemarmerd-bananenbrood/

      Beantwoorden
      • Kristy says:
        11 maanden geleden

        Ik zag het gisteren voorbij komen. Ziet er ook weer heerlijk uit! Ga ik van de week proberen. Dankjewel

        Beantwoorden
  5. Mariël says:
    11 maanden geleden

    Ik heb er ook nog een zakje vanillesuiker bij gedaan…..zoetekauw ☺️

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Lekker doen! Geniet ervan 😉

      Beantwoorden
  6. Pingback: Gemarmerd bananenbrood - Laura's Bakery
  7. Brenda says:
    10 maanden geleden

    Hoi Laura!
    Ik heb nog nooit bananenbrood gegeten of gemaakt. Is dit wel een beetje zoet of moet ik er nog wat suiker bij doen? Zo ja, hoeveel gram suiker dan? Of een extra banaan? Ik wil het namelijk wel iets zoetig.

    Heb je de ingrediënten met een mixer gemixt? Kan dit ook met een garde of spatel?

    Hartelijk dank voor je hulp!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Het is in de basis niet zo zoet, dat is het idee ook van een bananenbrood. Ik vind dit zoet genoeg voor een gezond tussendoortje, en anders kan je er ook altijd een likje chocopasta opsmeren achteraf ;). Ik kan voor jou op afstand moeilijk inschatten hoeveel suiker je zou moeten toevoegen. Ik gebruik in dit recept meestal alleen mijn spatel, maar kort en rustig mixen kan ook.

      Beantwoorden
  8. Margreeth De graaf says:
    10 maanden geleden

    Kan je de bananen ook laten vervallen en ander fruit gebruiken

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Nee, bananen zijn de basis van een bananenbrood. Andere soorten fruit zouden om aanpassing van het hele recept vragen.

      Beantwoorden
  9. Sanne says:
    10 maanden geleden

    Hoi Laura,

    Kan je ook amandelmeel vervangen voor volledig bloem?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Nee, dat kan helaas niet zonder smaak te verliezen.

      Beantwoorden
  10. Anne says:
    9 maanden geleden

    Lekker recept!

    Als je de bloem vervangt door (amandel)meel, blijft de hoeveelheid dan hetzelfde? Dus 250 gr amandelmeel?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Dat denk ik niet, dat is wel echt een heel ander soort meel en vraagt om aanpassing van het recept.

      Beantwoorden
  11. Marleen says:
    9 maanden geleden

    Ik heb alles in huis behalve vanille-extract. Nu vind ik het niet erg als hij iets zoeter wordt. Zou een zakje vanillesuiker ook voor genoeg vanillesmaak zorgen, of is dit in verhouding teveel suiker en te weinig vanille?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Ik zou twee zakjes vanillesuiker gebruiken om het te vervangen.

      Beantwoorden
      • Marleen says:
        9 maanden geleden

        Bedankt!

        Beantwoorden
  12. Annie Laumen says:
    9 maanden geleden

    Mijn bananenbrood staat in de oven.Heb wel nog wat bessen toegevoegd.Hopelijk lukt hij want mijn smandelmeel was over de datum.

    Beantwoorden
  13. Annie Laumen says:
    9 maanden geleden

    Goed gelukt en lekker luchtig.De volgende keer voeg inlog wat noten toe.

    Beantwoorden
  14. Lisanne says:
    5 maanden geleden

    Klinkt lekker! Kom ik alleen net terug van boodschappen doen, zonder amandelmeel…
    Kan ik amandelmeel weglaten/vervangen?
    Groetjes Lisanne

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 maanden geleden

      Helaas niet.

      Beantwoorden
      • Marina says:
        4 maanden geleden

        Hoi Laura, ik lees net bij een reactie van 4 maanden terug dat je zegt amandelmeel te vervangen is met gewoon bloem. Maar hier zeg je dat het niet kan. Ik snap het niet meer 🙁

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          4 maanden geleden

          Weglaten is niet mogelijk, dan kloppen de verhoudingen niet. Denk dat we te snel op enter hebben gedrukt 😉 . Je krijgt wel een ander resultaat met alleen bloem als je amandelmeel vervangt.

          Beantwoorden
  15. Sara says:
    5 maanden geleden

    Heel lekker! Ik doe er ook nog wat chocolade en rood fruit in voor de afwisseling.

    Beantwoorden
  16. Abbi says:
    3 maanden geleden

    Kan je bloem vervangen door zelfrijzend bakmeel? Welke bloem wordt in dit recept geadviseerd?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 maanden geleden

      Nee, tenzij je de juiste hoeveelheid bakpoeder toevoegt om er ook zelfrijzend bakmeel van te maken: https://www.laurasbakery.nl/bloem-vervangen-door-zelfrijzend-bakmeel/
      Ik gebruik altijd patent- of tarwebloem.

      Beantwoorden
  17. Faride says:
    1 maand geleden

    Wanneer ik een bananenbrood bak (ik heb er al verschillende geprobeerd), wordt hij nooit zo hoog. Hoort dat zo of zou hij ongeveer zo hoog moeten zijn als een normale cake? Het bananenbrood dat ik zojuist gebakken heb is 4cm hoog. Op jouw foto’s lijkt het hoger..

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat
  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=YqEAlsdhZwUAX9wOlz_&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=ea1c9a7e9293af30298ea2c5008553c1&oe=6025EBAD' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>
  • NIEUW! Mijn basisrecept voor een volkoren bananenbrood heb ik dit keer in de vorm van 12 muffins gegoten. Een heerlijk en vullend tussendoortje voor iedere dag! Kun jij ook nooit genoeg krijgen van bananenbrood?⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery!⁠
⁠
#bananenbrood #tussendoortjes #gezondbakken
  • KOOKTIP! Af en toe is het maken van een ovenschotel gewoon heel erg lekker én makkelijk. Je kunt er alle kanten mee op. Deze gnocchi ovenschotel met geitenkaas is daar een mooi voorbeeld van en ontzettend lekker, het liefst met een frisse salade ernaast.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#gnocchi #geitenkaas #vegetarisch #kooptip #dinertip
  • Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠
⁠
Het recept staat al langer op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/136847467_235395348116283_2389447567610711760_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=GfB1eDNV5X4AX-SBAIp&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4d13c680e7ba0513e23afdc030c78b4a&oe=6025F77C' title='Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠ ⁠ Het recept staat al langer op Laura's Bakery en je vindt het door het in de zoekbalk in te typen op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post

Rood fruit chocolade crumble

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021

Volkoren bananenbrood muffins

13 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-3

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-16

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-14

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-3

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-7

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-3

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

Dit was de advent van 2020

door Laura Kieft-26 december 2020-2

Het is weer Tweede Kerstdag, en dat betekent dat ook alle recepten voor de Laura’s Bakery Advent van 2020 inmiddels online staan. Elk jaar is het weer zo leuk om alle recepten voor deze advent...

Chocolade-pecan gingerbread koekjes

door Laura Kieft-24 december 2020-5

In december zit mijn koektrommel altijd bomvol met gingerbread koekjes. Dit jaar voegde ik daar deze gingerbread koekjes met chocolade en pecannoten aan toe. Dat waren ook de koekjes die het snelst uit de trommel...

Printable: kleurplaat zoete kerstboom

door Laura Kieft-23 december 2020-0

Aangezien het gingerbread huis al door velen van jullie is ingekleurd denken we dat jullie ook heel blij gaan worden van deze zoete kerstboom kleurplaat! Een boom die vol hangt met allerlei lekkers. Ik ga...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan