We zijn inmiddels twee weken verder na het eerste artikel over bakken zonder bloem en nog steeds is dit ingrediënt een schaars goed. Ik heb ondertussen een pak zelfrijzend bakmeel kunnen bemachtigen, maar dat is natuurlijk niet hetzelfde en kan ook niet voor ieder recept gebruiken. Ik vond het dus tijd voor een tweede artikel met een fijne verzameling recepten waar geen bloem voor nodig is. En met Pasen in aantocht heb ik er maar gelijk een thema aan gehangen, want bakken zonder bloem voor Pasen is nu wel zo handig. Ik ben benieuwd wat jij gaat maken!


Wel balen dat je nog steeds geen bloem hebt kunnen bemachtigen? Lukt het ook niet bij de groothandel?
Ik was vorige week bij een supermarkt in de buurt die van oudsher een bakkerij zijn en nog steeds een eigen bakkerijdeel hebben in de winkel. Die hadden zelf bloem in kilo’s verpakt en in de schappen gelegd. Misschien lukt zoiets ook voor jou?
Ah slim ja! Thanks voor de tip!
Ik weet niet of je nog steeds zonder zit. Maar de molen in Hoofddorp heeft genoeg .
Wat een lieve tips allemaal, thanks!
Hi Laura,
Al bij een turkse supermarkt geprobeerd??
Ik heb vorige week een zak (van weliswaar 5kg) gehaald en er was voldoende.
Misschien een optie?
#staysafe
Goeie tip! Thanks!