Bakken met stroopwafels

2 mei 2021 Laatst bewerkt: 7 januari 2023
Bakken met stroopwafels
24

Wat een leuke reacties kwamen er op de versierde chocolade stroopwafels van afgelopen week! Wist je dat je met stroopwafels nog veel meer leuke en lekkere dingen kunt bakken? Van heerlijke muffins tot aan ijs en alles daar tussenin. Ik vind alles lekker waar stroopwafel in verwerkt is. Deze verzameling met stroopwafel baksels is dus om je vingers bij af te likken!

We starten gelijk met een feestelijk recept: stroopwafel cupcakes. Extra lekker met een karamel crème als toef. Ben je meer van de muffins? Kies dan voor deze stroopwafels muffins.

Naast klein gebak kun je stroopwafels ook prima verwerken in heerlijke cakes en taarten. Deze stroopwafel cake deluxe is echt een spektakelstuk! En minstens net zo lekker is de welbekende stroopwafel taart. Het zal me niet verbazen als je die al een keer gebakken hebt.

Dol op stroopwafel en cheesecake? Combineer de heerlijke smaken in deze no bake stroopwafel cheesecake. Of wat dacht je van een stroopwafel boterkoek? Ik ben dol op zulke verrassende combinaties.

Ook leuk: verwerk stroopwafel in je dessert. Zoals dit heerlijke romige stroopwafel ijs. Of combineer een echt Italiaanse toetje met de Nederlandse stroopwafel in deze stroopwafel panna cotta.

Ook voor typische feestdagen baksels zijn stroopwafels ideaal. Vorig jaar maakte ik deze Koningsdag stroopwafel tulband. En ik wil ook nog graag deze stroopwafel oliebollen met jullie delen. Misschien wat vroeg in het jaar, maar wist je dat je recepten ook kunt opslaan in je gratis account? Sla dit recept dus vast op voor komend oudejaarsdag.

Wat maak jij het liefst als je gaat bakken met stroopwafels?

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

stem op Laura's Bakery als website van het jaar

Laura’s Bakery is genomineerd voor Website van het jaar! Stem jij op ons om deze felbegeerde prijs te winnen? Je maakt daarbij kans op mooie prijzen!

Stemmen