De lekkerste cheesecakes

8 november 2021
De lekkerste cheesecakes
20

Cheesecake, wie lust het niet?! Zo’n beetje elk cheesecake recept die ik de afgelopen jaren met jullie heb gedeeld is een hit! Van een appeltaart cheesecake tot aan aardbeien cheesecake repen, er zijn een hoop variaties voorbij gekomen. Toch deelde ik pas vorige week voor het eerst een basisrecept om zelf makkelijk cheesecake te bakken! Een mooi moment om de archieven in te duiken en een top 10 van de lekkerste cheesecakes van de afgelopen jaren met jullie te delen. Ik ben benieuwd welke cheesecake jij het lekkerst vindt.

We beginnen meteen goed met de populairste cheesecake van Laura’s Bakery. De no bake stroopwafel cheesecake, een heerlijke combinatie met witte chocolade en karamel. In de aanloop naar 5 december is deze kruidnoten cheesecake ook altijd een groot succes. Super leuk om te maken als iets leuks wilt doen voor Sinterklaas met je collega’s of natuurlijk voor pakjesavond met je familie en vrienden.

Van de decembermaand gaan we naar de zomermaanden. Dit is namelijk een blauwe bessen kruimel cheesecake. Door de krokante kruimeltopping met havermout maak je deze cheesecake nóg lekkerder. Voor wie fan is van de Bros chocoladereepjes heb ik ook een leuk recept: no bake witte chocolade cheesecake met Bros.

Ben jij meer fan van de Kinder chocoladereepjes? Dan maak ik je vast heel blij met dit recept voor een echte Kinder chocolade cheesecake. Echt fantastisch lekker kan ik jullie vertellen, net zoals de lemon meringue cheesecake. Dit recept staat al sinds 2015 online, maar blijft populair. Heb jij hem ook al eens gemaakt?

Twee taarten combineren in één? Waarom ook niet! Zo ontstond onder andere dit lekkere recept voor een appel-kruimel cheesecake. Een heerlijke romige taart als je het mij vraagt. En nog zo’n lekkere taart voor de twijfelkonten onder ons: een carrot cake cheesecake.

Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn om twee taarten te combineren… Dan heb ik nog een ander recept voor je, de boterkoek cheesecake. Wat mij betreft het beste van twee werelden: een lekkere boterkoek bodem en een romige cheesecake. We sluiten de 10 populairste en lekkerste cheesecakes van Laura’s Bakery af met een verrassend recept, namelijk een vegan frambozencheesecake. Ook écht een aanrader om een keer te proberen.

Ik zou niet kunnen kiezen welke cheesecake ik nu echt het allerlekkerst vind. Jij wel? Ik ben benieuwd welke jij binnenkort gaat maken.

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *