Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

stroopwafel muffins

Laura Kieftdoor Laura Kieft
02 juni 2018
in Muffins, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Mijn ouders zijn beide jarig in mei en vieren hun verjaardag dan ook vaak samen. Ook dit jaar was dat weer zo en ik vroeg een paar dagen van tevoren of ik misschien wat lekkers kon bakken voor de visite. Maar wat graag en ze wisten zelfs al precies wat er gebakken moest worden: muffins. Ik maakte uiteindelijk twee soorten muffins, waaronder deze stroopwafel muffins. En jeetje, wat zijn die ontzettend lekker geworden zeg. Het zal je dan ook niet verbazen dat iedereen ervan heeft zitten smullen.

Recept afdrukken

Stroopwafel muffins

Karamel en koekjes is natuurlijk al een overheerlijke combi. Deze stroopwafel muffins zijn daarom ook ontzettend lekker!
Porties: 12 stuks

Ingrediënten

  • 120 gram fijne kristalsuiker
  • 300 gram bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl baking soda
  • snuf zout
  • 2 tl kaneel
  • 2 eieren (M)
  • 250 ml melk
  • 120 ml zonnebloemolie
  • 2 tl vanille-extract
  • 75 gram karamelblokjes
  • 5 stroopwafels

Decoratie

  • karamelblokjes
  • 2 stroopwafels

Instructies

  • Neem twee kommen. In de ene kom doe je alle droge ingrediënten: suiker, bloem, bakpoeder, baking soda, zout en kaneel. Roer met een spatel door elkaar.
  • In de andere kom doe je de natte ingrediënten: eieren, melk, olie en vanille-extract. Klop met een garde door elkaar.
  • Voeg de natte ingrediënten toe aan de droge en gebruik een spatel om het door elkaar te mengen. Het is prima als er eventueel nog wat klontjes inzitten, zolang de droge ingrediënten maar zijn opgenomen.
  • Snijd de stroopwafels in kleine stukjes en voeg deze samen met de karamelblokjes toe aan het beslag. Spatel ze er gelijkmatig doorheen.
  • Verdeel het beslag over 12 muffinvormpjes. Decoreer ze met extra stukjes stroopwafel en karamel.
  • Bak de stroopwafel muffins in ongeveer 20 minuten op 200 °C (boven- en onderwarmte) gaar en goudbruin.

Tips

  • Goed om te weten: de karamelblokjes smelten in de oven. Je ziet ze misschien niet meer in het resultaat, maar je proeft ze wel.
  • Bewaren: De muffins bewaar je in een afgesloten verpakking, ze blijven dan ongeveer een week goed.

Vorige post

Volgende post

De bakstrijd: juni 2018
Sinaasappel curd

Related Posts

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
5

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft
13 februari 2021
13

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 38

  1. Jopie says:
    3 jaar geleden

    Wat bedoel je precies met karamelblokjes? Zachte karamel zoals fudge? Of harde karamelblokjes?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Zoals fudge, maar dan in kleine blokjes.

      Beantwoorden
  2. Caroline says:
    3 jaar geleden

    Waar haal jij je karamelblokjes? Ik kan ze nooit vinden in de supermarkt.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ik koop ze bij Makro, maar zie ze ook wel eens in andere (bak/kook)winkels. Grotere blokjes in stukjes snijden kan ook.

      Beantwoorden
  3. Inge says:
    3 jaar geleden

    Kan dit ook met karnemelk??

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ik heb het nog nooit geprobeerd, je zou er eens mee kunnen experimenteren.

      Beantwoorden
      • Danique Fremouw says:
        6 maanden geleden

        Enorm lekker!!!
        Hetelucht gedaan las onder en boven hitte later pas. Waren precies met 20min goed

        Beantwoorden
  4. Sylvia says:
    3 jaar geleden

    Ik zou ook graag weten waar je de karamelblokjes vandaan hebt?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ik koop ze bij Makro, maar zie ze ook wel eens in andere (bak/kook)winkels. Grotere blokjes in stukjes snijden kan ook.

      Beantwoorden
  5. Jessica says:
    3 jaar geleden

    Heerlijk! Waar heb jij deze cupcake vormpjes vandaan als ik vragen mag?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ik koop ze meestal bij Makro.

      Beantwoorden
  6. Carla says:
    3 jaar geleden

    Idd Laura, ze waren verrukkelijk en ze smaakten naar………meer! Lol.
    (ik koop de karamelblokjes altijd bij Søstrene Grene)
    Xus,
    Car

    Beantwoorden
  7. M says:
    3 jaar geleden

    Heb precies je recept gevolgd alleen de oventijd verlengd met een kleine 10 minuten, maar desondanks blijven ze erg nattig. Wat doe ik fout?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Het zou aan je oven kunnen liggen, heb je misschien een combimagnetron. Die staan er om bekend dat je de binnenkant van (cup)cakes nooit goed gaar krijgt.

      Beantwoorden
  8. Elvira says:
    2 jaar geleden

    Wat bedoel je precies met bakpoeder? Als ik het op ah.nl zoek zie ik alleen de kleine zakjes van dr oetker Backin. Daar krijg ik nooit een eetlepel mee vol. Tips?

    Beantwoorden
    • Elvira says:
      2 jaar geleden

      Sorry ik las het verkeerd, maar krijg ik met die zakjes een theelepel vol?

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        2 jaar geleden

        zeker wel, daar zitten meerdere theelepels in.

        Beantwoorden
    • Susan says:
      1 jaar geleden

      Hey, ik had zin in cakejes dus ging deze maar eens maken! Toen ik het beslag proefde smaakte het echt niet lekker, het leek wel klei. Ben benieuwd hoe de cakejes zelf smaken, ze zitten net tien minuten in de oven en ruiken al wel heel lekker. Ben benieuwd. Anders heb ik vast iets verkeerd gedaan haha.

      Beantwoorden
  9. Laura says:
    2 jaar geleden

    Ik zou van dit recept graag een cake willen maken ipv losse muffins.
    Weet je toevallig Hoelang dit dan ongeveer in de oven moet?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      waarschijnlijk zo’n 55-60 minuten.

      Beantwoorden
    • Laura says:
      2 jaar geleden

      En, is het gelukt? Ben benieuwd want ik wil deze morgen ook graag in een cakevorm maken.
      Groetjes

      Beantwoorden
  10. laura says:
    1 jaar geleden

    mijn vader is 1 juni jarig

    Beantwoorden
  11. Pingback: triple chocolate muffins - Laura's Bakery
  12. Bieke says:
    1 jaar geleden

    Eerst en vooral DANK voor al deze super recepten, ik heb al meerdere recepten gebruikt van jouw site en allemaal met succes!
    Jammer dat je hier geen foto’s kan uploaden want ik ben ongelofelijk fier op het resultaat van mijn stroopwafel muffins…
    Top recept!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Haha wat lief, bedankt! Je mag de creaties altijd op mijn facebookpagina delen, daar bekijk ik ze allemaal.

      Beantwoorden
  13. Alice says:
    1 jaar geleden

    Hallo, ik krijg de heletijd dat het smaakt maar het zonne bloem olie, wat kan ik hieraan doen?

    Beantwoorden
  14. Femke says:
    11 maanden geleden

    Hai!
    Waarmee kan ik vanille extract vervangen?
    Die heb ik nml niet en ook geen tijd meer om te maken. 😔

    Groetjes,
    Femke

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Ik schrijf hier hoe je het kunt vervangen: https://www.laurasbakery.nl/alle-soorten-vanille-smaakstoffen/

      Beantwoorden
      • Femke says:
        11 maanden geleden

        Thanks!!!

        Beantwoorden
  15. Maud says:
    8 maanden geleden

    Hoi!!
    Waarom zonnebloem olie? En kan dat niet worden vervangen door boter ?

    Groetjess

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Dat is een verschil in textuur (en smaak), boter kan ook zeker maar dan wordt de muffin steviger.

      Beantwoorden
      • Maud says:
        8 maanden geleden

        Oké, dankjewel! En hoe veel gram boter zou ik dan moeten gebruiken ?

        Groetjes !!

        Beantwoorden
  16. Annemarie says:
    4 maanden geleden

    De muffins zijn bij mij erg droog… smaak is gelukkig wel goed. Wat heb ik verkeerd gedaan?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Waarschijnlijk heb je ze dan te lang gebakken, of te heet.

      Beantwoorden
  17. Anoniempje says:
    2 maanden geleden

    Beste Laura,
    Hoeveel is nou precies 1 portie? Sommige mensen eten nou eenmaal meer dan anderen. Zoals bijvoorbeeld mijn vriendin Enna, zei eet zo ontzettend veel, man man man toch.

    Doe de groeten aan je ouders! 😉

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      In dit geval is 1 stuk/portie = 1 muffin.

      Beantwoorden
  18. Dionne says:
    1 week geleden

    Hey
    Ik heb deze gemaakt en ze stonken zo erg toen ze uit de oven kwamen, zo proefde ze helaas ook…
    Kan dit aan de baking soda liggen? Het is de eerste keer dat ik dit gebruikt heb.. heb het nieuw in de supermarkt gekocht (oranje verpakking van arm and Hammer).
    Erg jammer 🙁

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 week geleden

      Wat vervelend zeg! Dat kan zeker, maar alleen als je er teveel van gebruikt zou hebben?

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=8S06WllWCH4AX9M36Tu&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=8c915e16a4badcf66dfbd3d01dfaefbe&oe=605B269B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=yoUzYh08uf0AX8g3Y1A&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4c663906204c54f40bc3f3e74273472e&oe=605C5D96' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>
  • NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/151459707_506614734065588_7507239914690055926_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ajANsSceWJQAX9phYEy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4415e55b27b531a4b5eb1a2ba6ca2e91&oe=605DACCA' title='NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie 'bijzondere smaakcombinatie' of 'mooi raster' gaan?⁠ ⁠ Vanaf vandaag staat dit lekkere recept online op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag'>
  • BAKTIP! Door de lekkere temperaturen die voorspeld zijn voor dit weekend kreeg ik spontaan trek in deze frambozen-ricotta cheesecake! Wat ga jij voor lekkers bakken dit weekend?⁠
⁠
Het recept staat al op het blog en vind je door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery⁠
⁠
#cheesecake #donnahay #ricotta #frambozen #bakken #taart

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Sinaasappel curd

Sinaasappel curd

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-0

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-0

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-13

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-9

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-14

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan