Cheesecake inspiratie

Gepost: 12 september 2017 Laatst bewerkt: 7 januari 2023
Cheesecake inspiratie
2

Het zat er aan te komen, een mooi overzicht van de cheesecake recepten die je kunt vinden op het blog. Het zijn geen gewone cheesecakes, maar leuke en verrassende combinaties van no-bake cheesecake in glaasjes tot een met cheesecake gevulde appeltaart. Ik denk dat er nog genoeg ruimte op het blog is voor meer cheesecake, maar het is alvast leuk om te zien wat er nu al te vinden is. Ondanks dat ik graag cheesecakes bak, zijn er maar twee recepten van mijn hand in dit overzicht. Om erachter te komen welke recepten dat zijn moet je vooral even verder lezen.

cheesecake-recepten1
1. no bake cheesecake met gegrilde ananas in glaasjes

Deze no-bake cheesecake glaasjes met ananas maakte ik als bbq-toetje, maar het is natuurlijk een dessert dat altijd gegeten kan worden. De ananas kun je ook prima grillen in een pan.

Hier vind je het recept!

2. aardbeien cheesecake repen

Ik laat zien dat je met een paar ingrediënten heerlijke cheesecake repen kunt maken. Decoreer met verse aardbeien, want cheesecake met verse aardbeien is altijd een goed idee.

Hier vind je het recept!

3. no bake witte chocolade cheesecake met bros

Feitje: Bros is een van mijn favoriete chocolade bars. Daarom lijkt deze no-bake cheesecake taart mij heel erg lekker.

Hier vind je het recept!

cheesecake-recepten2
4. bosvruchten cheesecake brownie

Cheesecake en brownie is een combinatie die altijd goed smaakt. Als je dit nog nooit geprobeerd hebt, dan moet je dat nu gaan doen. Ik beloof je dat het lekker is!

Hier vind je het recept!

5. toblerone cheesecake

Ook de Toblerone werd door mij omgetoverd tot cheesecake. Ik weet daarnaast dat deze no-bake taart heel erg populair en vaak gemaakt is.

Hier vind je het recept!

6. frambozen cheesecake croissants

Cheesecake hoeft niet altijd in de vorm van gebak te komen. Vul er een croissantje mee en je hebt een lekker ontbijtje op tafel staan.

Hier vind je het recept!

cheesecake-recepten3
7. appeltaart cheesecake

Jullie worden nog altijd wild van dit recept en dat kan ik wel begrijpen. Deze appeltaart cheesecake combineert twee klassiekers en dat is gewoon heel erg lekker.

Hier vind je het recept!

8. lemon meringue cheesecake

Tot nu toe mijn enige cheesecake op het blog die ik zelf heb gebakken, maar ik kan je uit betrouwbare bronnen vertellen dat ik er inmiddels nog een gemaakt heb. Je vindt het recept in mijn nieuwe boek, dus snel bestellen!

Hier vind je het recept!

9. no bake appel kaneel cheesecake in glaasjes

Het recept waar ik mijn cheesecake glaasjes met gegrilde ananas op heb geïnspireerd. Als je meer van appel houdt is dit dus de betere keus, maar geef die met de ananas zeker een kans.

Hier vind je het recept!

En dat waren alweer negen cheesecake recepten in een handig overzicht. Op naar de volgende negen, denk ik dan. Welk cheesecake recept of cheesecake smaak zou jij nog graag hier op het blog zien? Laat het ons hieronder weten en misschien staat jouw idee binnenkort online.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

2 reacties

  1. Ben altijd gek op cheesecake recepten, zit weer veel lekkers tussen!

  2. Daniëlle schreef:

    Hiervan loopt het water mij al in de mond… Zo lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *