Valentijn bakinspiratie

12 februari 2019 Laatst bewerkt: 9 november 2022
Valentijn bakinspiratie
2

Als er iets heel leuk is dan is het wel aan de bak gaan voor Valentijnsdag. Daarom vind je vandaag dan ook bijna alle Valentijn recepten van de laatste jaren gebundeld in dit overzicht. Zo kun je makkelijk kiezen welk recept voor jou geschikt is. Ga je voor heel makkelijk of staat geen enkele uitdaging je in de weg? Jij maakt de keuze. Mocht je zelf geen zin hebben om aan de slag te gaan, stuur dan zeker even dit overzicht door naar diegene die voor jou wel iets lekkers mag maken. 

Een verleidelijk plaatje

Valentijn cupcake sandwiches

Roomkaas broodjes met frambozen

Valentijnsdag wordt pas echt geslaagd met deze cupcake sandwiches. Met een beetje voorbereiding niet moeilijk om te maken en kijk hoe leuk het eruit ziet. Of kies juist voor een wat luxere uitstraling met een roomkaas broodje. Het broodje kun je prima van tevoren bakken en op de betreffende dag even opwarmen en serveren met glazuur. Vanwege de roze kleur van de frambozen, met recht een Valentijn broodje te noemen. De recepten vind je door op onderstaande link te klikken.

Makkelijk en snel

Bladerdeeg harten taartjes

Red velvet pancakes

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om even snel een bladerdeeg taartje in de vorm van een hartje uit de oven te toveren. Een ander makkelijk idee is om jouw lief te verrassen met een stapeltje red velvet pancakes. Red velvet zit qua smaak tussen vanille en chocolade in en door de rode kleur een echte aandachtstrekker op tafel.

Valentijnstaarten

Frambozenkwark sloffentaart

Valentijnsdag drip cake

Wil je echt uitpakken dan bak je natuurlijk een taart op Valentijnsdag. Dat kan van redelijk eenvoudig tot een super de luxe stapeltaart. Jij loopt vast wel warm voor een stukje frambozen-kwark sloffentaart of kies je toch liever voor een punt uit deze Valentijn drip cake?

We zijn natuurlijk erg benieuwd naar je keuze. Mocht je een van deze recepten in de afgelopen jaren al eens geprobeerd hebben, dan horen we dat ook heel graag. Fijne Valentijnsdag gewenst!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

1 reactie

  1. Audrey schreef:

    Ooo, die drip cake! Supermooi! Ik heb dit weekend alvast een Valentijnstaart gebakken, dus ik ga niks nieuws bakken, maar deze ga ik zeker onthouden voor volgend jaar. Of voor een ander willekeurig moment in het jaar, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *