
Nog eventjes wachten en dan is het weer pakjesavond. Wellicht vier je deze avond dit jaar anders dan anders, of misschien vier je het helemaal niet… Hoe dan ook is dit de perfecte periode van het jaar om lekker te gaan bakken! In deze tijd springt één ingrediënt er altijd weer bovenuit, en dat is speculaas. Ik ben daar zo onwijs dol op. Zo dol, dat ik het zelfs door mijn yoghurt doe in de ochtend. Daarom heb ik mijn favoriete baksels met speculaas voor jullie op een rijtje gezet.
Amandelspijs met amandelmelk.Dit is niet erg gemakkelijk te verkrijgen.Waarom geen verse gepelde amandelen gebruiken?
Ik snap even niet goed waar je naar refereert.
Spijs voor gevulde speculaas.Dat is lekkerder met gepelde amandelen i.p.v. amandelmelk.En is ook gemakkelijker verkrijgbaar
Waar zie jij het dan met amandelmelk staan ben ik benieuwd? Dit is mijn recept voor spijs: https://www.laurasbakery.nl/zelf-amandelspijs-maken/