Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Speculaas appeltaart

Laura Kieftdoor Laura Kieft
28 november 2018
in Feestdagen, Sinterklaas, Taarten, Vaderdag, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Sommigen van jullie hadden het al geraden toen ik laatst een foto deelde op Instagram: ik had een speculaas appeltaart gemaakt! Ik had ontzettend veel zin om weer eens een appeltaart te bakken. Dat is het enige nadeel aan het maken van zoveel recepten. Ik heb zo mijn favorieten, maar ik maak toch eigenlijk altijd weer nieuwe recepten zodat ik ze voor mijn blog kan gebruiken. Oplossing daarvoor is variaties maken op mijn favoriete recepten. Dus ik nam oma’s appeltaart, verving de suiker door donkerbruine basterdsuiker en voegde speculaaskruiden toe. Klaar was het heerlijke speculaas appeltaartdeeg. Ook door de appeltjes gingen speculaaskruiden. Resultaat is deze heerlijke taart voor Sinterklaas. Of eigenlijk gewoon voor het hele (na)jaar, zonde als deze maar in zo’n korte periode van het jaar gegeten kan worden.

Recept afdrukken
5 van 1 stem

Speculaas appeltaart

Wie is er niet dol op appeltaart? Deze heerlijke taart is perfect voor Sinterklaas of natuurlijk voor het hele jaar door: Speculaas appeltaart. 
VOOR EEN 24 CM VORM, 10-12 PERSONEN

Ingrediënten

Deeg

  • 200 gram ongezouten roomboter
  • 200 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 390 gram zelfrijzend bakmeel
  • 10 gram speculaaskruiden (volgens recept)
  • snuf zout
  • 0,5 ei (M)
  • 2 tl vanille-extract

Vulling

  • 1,5 kilo zoetzure appels (ongeschild)
  • 75 gram fijne kristalsuiker
  • 1 el speculaaskruiden (volgens recept)

Extra

  • 1 handje paneermeel voor op de bodem
  • 0,5 ei voor het afsmeren (de andere helft gaat door het deeg)

Instructies

  • Doe alle ingrediënten voor het deeg in een kom en kneed tot een stevig deeg.
  • Vet een springvorm in en bestuif deze met bloem. Verdeel het deeg in drie delen. Rol het eerste deel uit en bekleed de bodem ermee. Met het tweede deel bekleed je op dezelfde manier de zijkanten. Waar stukjes deeg elkaar raken laat je het iets overlappen en druk je het stevig aan.
  • Dan schil je de appels, verwijder je de klokhuizen en snijd je ze in schijfjes. Doe alle schijfjes appel in een grote kom en meng de suiker en speculaaskruiden erdoor.
  • Verdeel het paneermeel over de bodem van de taart, gevolgd door de appelvulling. Belangrijk is dat de schijfjes appel er zo compact mogelijk in zitten. Eenmaal in de oven worden ze zachter en zakt de taart wat in, je wilt dus dat er zo min mogelijk gaten zitten tussen de stukjes appel. Druk de vulling daarom stevig aan en verschuif eventueel hier en daar wat appeltjes.
  • Rol het laatste stukje deeg uit en snijd er stroken van. Leg deze kruislings bovenop de taart. Met een laatste strook deeg maak je de taart rondom af.
  • Bak de speculaas appeltaart in 60 minuten op 170 °C (boven- en onderwarmte).
  • Laat de taart afkoelen in de vorm zodat hij steviger wordt.
  • Nog een klein beetje warm met een toef slagroom is hij zalig! Een dag later en koud trouwens ook, dan zijn de smaken lekker doorgetrokken, heerlijk!

Tips

Bewaren: Afgedekt buiten de koelkast 4-5 dagen houdbaar. In de vriezer tot 3 maanden houdbaar.

Vorige post

Volgende post

stoofpeertjes-speculaas tiramisu
Behind the scenes: november 2018

Related Posts

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
10

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
16

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
27

Zoals...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 26

  1. CATHRINA says:
    2 jaar geleden

    Wat een goed en lekker idee, om bruine basterdsuiker en speculaaskruiden te gebruiken. Om het helemaal af te maken, een heel dun laagje zelfgemaakt amandelspijs op de bodem… Ik ga deze speculaas appeltaart zeker maken.

    Beantwoorden
  2. Yvonne says:
    2 jaar geleden

    Heerlijk! Gaat hier zeker ook gebakken worden! 😀

    Beantwoorden
  3. Ali Pruijssers says:
    2 jaar geleden

    Bodem bedekken met pepernoten, ook lekker!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Zeker! Heb ik zelf niet gedaan omdat het deeg al voldoende speculaassmaak geeft 🙂

      Beantwoorden
  4. Petra says:
    2 jaar geleden

    Hi Laura,
    Ik heb ‘m van de week gemaakt en hij was erg lekker! Alleen bleek de bodem niet helemaal gaar. Ik heb de taart op hetelucht – 170C – 1 uur gebakken. Zou het daardoor kunnen komen? Omdat de taart overheerlijk was wil ik ‘m zeker vaker maken. Is het een optie het deeg eerst ‘blind’ te bakken? Wat is je advies?
    Groetjes, Petra

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Misschien had je erg vochtige appels, volgende keer nog iets langer bakken zal helpen (verschilt per oven). Blind bakken werkt niet bij een appeltaart.

      Beantwoorden
  5. Daniëlle says:
    2 jaar geleden

    Wat een lekker recept!

    Beantwoorden
  6. Caroline says:
    2 jaar geleden

    Hij is super mooi geworden! Fijn recept om mee te werken. Morgen proeven 🙂

    Beantwoorden
  7. Daphne says:
    1 jaar geleden

    Ik heb de appeltaart gemaakt maar de speculaaskruiden door de appel is echt niet lekker. Het maakt de appels wrang/bitter. De speculaaskruiden overheersen.
    Het deeg was daarentegen super lekker.
    Ik zou adviseren kaneel en suiker door de appels te doen.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Hi Daphne, wat jammer dat je dat vond! Smaken verschillen natuurlijk.

      Beantwoorden
  8. Pingback: Kerst appeltaart met cranberry's - Laura's Bakery
  9. haidy says:
    9 maanden geleden

    Hi Laura,
    Kan ik ook gewoon bloem gebruiken ipv zelfrijdende bloem?
    Wat is dan de verhouding met bakpoeder?

    Mvg

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Je leest het hier: https://www.laurasbakery.nl/bloem-vervangen-door-zelfrijzend-bakmeel/

      Beantwoorden
  10. Michelle says:
    3 maanden geleden

    Hoi Laura,
    Deze lijkt me heerlijk en ga ik voor mijn werk maken donderdag. Ik heb de oma’s appeltaart 2 x gemaakt, hij zag er mooi uit en was lekker, maar zakte beide keren in elkaar met het aansnijden. Ik snap nog steeds niet hoe dat precies komt, maar lees nu bij stap 4 dat het in de oven wat inzakt dus dat je de appels goed moet aandrukken om een stevige taart te krijgen. Die tips ga ik proberen en hopelijk snijd de taart goed aan. Groetjes Michelle

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 maanden geleden

      Hi Michelle, daar heeft het inderdaad mee te maken. De taart zat altijd een beetje in, maar je zou er geen last van moeten hebben. Hopelijk gaat het dit keer goed!

      Beantwoorden
  11. Jeuring says:
    3 maanden geleden

    Hoi! Ik lees dat er een halve ei door heen moet…kan ik deze ook uit het deeg laten en vervangen met iets anders? Wat is bijv de functie van die halve ei?
    Ik ga hem morgen gelijk maken!
    Groetjes!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 maanden geleden

      Ei zorgt voor binding en smeuïgheid van het deeg, je kunt het vervangen door melk. Geeft een iets ander effect maar het kan wel.

      Beantwoorden
  12. Judith says:
    2 maanden geleden

    Wat een heerlijk recept!! Dit is echt een blijvertje 🤤

    Beantwoorden
  13. Lianne says:
    2 maanden geleden

    Gisteren gebakken… hij valt enorm in de smaak!! Hele gezin smult ervan… 🙂
    Bedankt!

    Beantwoorden
  14. Marleen says:
    2 maanden geleden

    Wat een ellende deze… het werd gewoon 1 droge bal! Uitrollen ging ook echt niet… uit eindelijk de boel maar weggegooid en van iemand anders een recept gemaakt… geen idee waarom dit niet wou

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Wat vervelend zeg! Heb je misschien koude boter gebruikt?

      Beantwoorden
      • Janwillem van Boven says:
        1 maand geleden

        Hallo,
        Mijn deeg was ook korrelig. Uitrollen moeizaam. Veel gedoe. Geen koude boter gebruikt, maar op kamertemperatuur. Trouwens alles was op kamertemperatuur. Beetje extra boter toegevoegd om een en ander nog ten goede te keren. Maar als je alle reacties leest, hadden alleen Marleen en ik er last van. Dus ik vermoed dat de ingredienten moeten kloppen. Maar geen idee waarom ons deeg zo droog was. Ik heb Zeeuwse bloem gebruikt. Zou het dat zijn ? Kan ik me nauwelijks voorstellen.
        MVG
        Janwillem van Boven

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          1 maand geleden

          He wat vervelend! In principe gebruik ik altijd patentbloem of tarwebloem. En dit is inderdaad één van de meest populaire recepten op Laura’s Bakery, dus er is niks mis met het recept. Je kunt altijd een eetlepel melk aan het beslag toevoegen als het onwerkbaar is.

          Beantwoorden
    • Janwillem van Boven says:
      1 maand geleden

      Hallo Marleen,
      Ik had precies hetzelfde als jij. Droog korrelig deeg. Om een en ander nog te redden heb ik extra boter toegevoegd, maar dat zou eigenlijk niet de bedoeling moeten zijn.
      Ik heb de volgende reactie voor Laura geplaatst:

      Hallo,
      Mijn deeg was ook korrelig. Uitrollen moeizaam. Veel gedoe. Geen koude boter gebruikt, maar op kamertemperatuur. Trouwens alles was op kamertemperatuur. Beetje extra boter toegevoegd om een en ander nog ten goede te keren. Maar als je alle reacties leest, hadden alleen Marleen en ik er last van. Dus ik vermoed dat de ingredienten moeten kloppen. Maar geen idee waarom ons deeg zo droog was. Ik heb Zeeuwse bloem gebruikt. Zou het dat zijn ? Kan ik me nauwelijks voorstellen.
      MVG
      Janwillem van Boven

      Beantwoorden
  15. Petra Groen-de Wit says:
    2 maanden geleden

    Gisteren gemaakt, vandaag gegeten…….. Heerlijk!! Net even wat anders dan een gewone appeltaart! Dank je wel voor het recept, ga hem bewaren!!

    Beantwoorden
  16. Anita says:
    1 week geleden

    Vandaag ga ik hem voor de 2de x maken. De 1ste x in december was een groot suc6. En ook al is de Sint niet meer in ons land op dit moment, de taart zal er wederom zeker weer goed om smaken! De bovenstaande suggesties zal ik ook onthouden en uit proberen.. leuk het crea meedenken…
    Top recept!
    Hartelijke bakgroetjes,
    Anita

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat
  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=_ZMLDP7IktIAX8V01yU&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=a374becb04550e1dfdffc0016dac62cd&oe=6029E02D' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Behind the scenes: november 2018

Behind the scenes: november 2018

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-1

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-10

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-18

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-16

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-5

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-4

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

Dit was de advent van 2020

door Laura Kieft-26 december 2020-2

Het is weer Tweede Kerstdag, en dat betekent dat ook alle recepten voor de Laura’s Bakery Advent van 2020 inmiddels online staan. Elk jaar is het weer zo leuk om alle recepten voor deze advent...

Chocolade-pecan gingerbread koekjes

door Laura Kieft-24 december 2020-5

In december zit mijn koektrommel altijd bomvol met gingerbread koekjes. Dit jaar voegde ik daar deze gingerbread koekjes met chocolade en pecannoten aan toe. Dat waren ook de koekjes die het snelst uit de trommel...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan