De trouwe Laura’s Bakery volger zal niet zijn ontgaan dat ik weg ben van speculoospasta. Er zijn weinig baksels waar ik deze lekkernij nog niet in verwerkt heb. Toch waren cupcakes er één van, dus werd het hoog tijd dat ik aan de bak ging met een lekker recept voor speculoos cupcakes. En ze waren zalig, kan ik je vertellen. Er zit niet alleen speculoos pasta door het beslag van de cupcakes, maar daarnaast heb ik de toeven vanille botercrème ook afgewerkt met de knapperige koekjes.
BAKKEN MET SPECULOOS
Bij iedereen die ik ken vallen mijn baksels met speculoos enorm in de smaak. Deze speculoos cupcakes zijn dan ook een heerlijk hapje voor een high tea! En ben jij net zoals ik gek op speculoos? Dan vind je het vast niet erg als ik nog wat meer bak inspiratie met speculoospasta met je deel:
Mijn cupcake zijn na 18 minuten nog helemaal nat
Weet jij Hoe dit kan?
Wellicht is je oven minder sterk of heb je grotere eieren gebruikt.