Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Speculoos blondies

Laura Kieftdoor Laura Kieft
14 maart 2020
in Brownies & Repen, Klein Gebak, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Ik had nog nooit zelf blondies gebakken. Het basisrecept voor blondies dat online staat had Lian namelijk gemaakt. En als bakblogger kan ik het natuurlijk niet maken om nog nooit zelf een blondie gemaakt te hebben. Ik koos voor deze schandalig lekkere Speculoos blondies en het water loopt me alweer in de mond nu ik aan deze blondies denk. Iedereen uit mijn testpanel was er ook weg van. Een blondie heeft (in de verte) wat weg van een brownie, maar lijkt qua structuur eigenlijk nog meer op boterkoek. Nou en dan weet je het wel, want vorige week vertelde ik jullie nog dat ik de laatste tijd zo dol ben op boterkoek. Ik zou zeggen: haal alles in huis en ga vandaag nog aan de slag!

Recept afdrukken

Speculoos blondies

Deze smeuïge blondies met Speculoos doen veel denken aan een boterkoek en smaken ontzettend lekker.
Porties: 16 stuks
Voor een 20 x 20 cm vorm

Ingrediënten

  • 225 gram ongezouten roomboter
  • 350 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 2 eieren (M)
  • 1 el vanille-extract
  • snufje zout
  • 275 gram bloem
  • 100 gram Speculoos koekjes
  • 100 gram Speculoos pasta curnchy of normaal
  • ter decoratie: extra Speculoos koekjes

Instructies

  • Smelt de boter in een pan en doe samen met de suiker in de kom van een standmixer. Mix de boter en suiker tot een glad geheel. Voeg de eieren één voor één toe terwijl je tussendoor mixt.
  • Voeg ook het vanille-extract toe en mix even door. Als laatste voeg je de bloem en het zout toe. Mix tot deze volledig zijn opgenomen.
  • Breek de koekjes in stukjes en spatel deze door het beslag. Stort het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm. Verspreid gelijkmatig.
  • Doe de Speculoos pasta in het (nog warme) pannetje van de boter en verwarm een beetje zodat het mengsel wat dunner wordt. Schep het met een theelepel in hoopjes bovenop het beslag. Gebruik een mes om er swirls van te maken.
  • Breek nog wat extra koekjes in stukjes en verdeel over de blondie.
  • Bak de Speculoos blondie in 25-30 minuten goudbruin op 200 °C (boven- en onderwarmte).. De bovenkant moet een dun krokant laagje hebben en de binnenkant mag nog een beetje wiebelig zijn, maar wel stevig aanvoelen.
  • Laat de blondie volledig afkoelen en opstijven voordat je hem in stukjes snijdt.
Tips

Hoe korter de blondie bakt hoe smeuïger die wordt, maar laat altijd volledig afkoelen en opstijven voordat je ‘m aansnijdt.

Bewaren

In een afgesloten trommel een week houdbaar buiten de koelkast. In de vriezer tot 3 maanden.

Vorige post

Volgende post

Tomaten quiche
Favoriete broodrecepten

Related Posts

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
4

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft
13 februari 2021
13

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 36

  1. Kim says:
    12 maanden geleden

    Ik ga ze gelijk maken vandaag 😊. Wel een vraag over de standmixer. Hoe lang mix je de boter met de suiker ongeveer? En daarna hoe lang met de eieren? Ik weet niet hoe het komt maar met een standmixer lukken mijn baksels minder goed dan met een hand mixer. Heb jij hier ook ervaring in?
    Fijne dag.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      12 maanden geleden

      Niet zo lang, zoals in het recept aangegeven meng je boter en suiker tot een glad geheel. De eieren kort totdat ze zijn opgenomen. Ik heb die ervaring totaal niet, ik doe alles met mijn standmixer 🙂

      Beantwoorden
      • Kim says:
        12 maanden geleden

        Het is gelukt! En ook nog eens een mega groot succes. 😋

        Beantwoorden
  2. Hanna says:
    12 maanden geleden

    Kan je voor dit recept ook gewoon een handmixer gebruiken? En verandert er dan nog iets aan de bereiding?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      12 maanden geleden

      Ja hoor! En nee 🙂

      Beantwoorden
  3. Leonie says:
    12 maanden geleden

    Ik ben ze nu aan het maken! Alleen neem ik aan dat je moet wachten tot de boter enigszins afgekoeld is tot je er eieren bij doet? Groetjes van Leonie

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      12 maanden geleden

      Klopt Leonie!

      Beantwoorden
  4. Trudy says:
    12 maanden geleden

    Net wat je zegt schandalig lekker. Leuk vanavond op een schaal bij de Mol.
    Of kijk je niet?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      12 maanden geleden

      Zeker volg ik dat 😀 😀

      Beantwoorden
  5. Bianca Van Den boogaard says:
    12 maanden geleden

    Bakken, net nu alle hamsteraars door de appie zijn gegaan, is een uitdaging 🤣
    Geen lichte basterdsuiker meer te krijgen, ik ga de uitdaging aan met witte basterd suiker. Zal vast net zo lekker smaken 😋

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      12 maanden geleden

      Haha ohjee, wat een chaos he. Ik denk dat het ook wel kan met witte, misschien met een klein beetje donkerbruine basterdsuiker in de mix nog beter 😉

      Beantwoorden
  6. Rachel Kromdijk says:
    12 maanden geleden

    Dit recept heb ik eventjes opgeslagen, wat ziet dit er lekker uit zeg!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      12 maanden geleden

      Het is ook écht zo lekker! Benieuwd wat je ervan vindt 🙂

      Beantwoorden
  7. Sandra Essers says:
    11 maanden geleden

    Ook deze weer voortreffelijk!!

    Wederom fan van een van je recepten😍

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Yay, leuk 😀

      Beantwoorden
  8. Nadine says:
    11 maanden geleden

    Hij gaat straks de oven in alleen vergeten te wachten tot de boter helemaal koud is als de eieren er bij gaan. Beslag smaakt wel goed.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Zolang je geen stukjes gekookt ei in je beslag hebt, zit je goed 😉

      Beantwoorden
  9. Anita says:
    11 maanden geleden

    Prima gelukt, w en wat is deze lekker !!!

    Beantwoorden
  10. Naomi says:
    11 maanden geleden

    Hij ligt nu af te koelen! Ik kan niet wachten om hem te proeven! Aargg wat duurt dat dan lang

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Hahaha eetsmakelijk!

      Beantwoorden
  11. CARLA says:
    11 maanden geleden

    Net gemaakt. Was de speculoos pasta vergeten, haha, maar heb deze tijdens het bakken nog kunnen toevoegen. Oef! Superlekker! 😛

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Hahaha goed gered!

      Beantwoorden
  12. Ingrid says:
    11 maanden geleden

    Ik wil ze het weekend gaan bakken, maar ik heb een heteluchtoven. Maakt dit uit? En hoeveel graden moet die dan en hoelang?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      In een heteluchtoven moet enkel de temperatuur 10-20% lager.

      Beantwoorden
    • Iris says:
      10 maanden geleden

      Hoi Laura,

      Ik heb ze laatst gemaakt, superlekker! Hoewel iedereen bij ons thuis van fudgy-blondies houdt (schijnbaar), vind ik dat zelf íetsjes minder lekker. Heb je misschien ook een tip om ze een tikkeltje luchtiger te maken? De korstjes vond ik dan weer erg lekker!

      Alvast bedankt 😊

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        10 maanden geleden

        blondies luchtig krijgen gaat het niet worden vrees is. dan is er echt een andere samenstelling van ingrediënten nodig.

        Beantwoorden
  13. Mandy Fischer says:
    10 maanden geleden

    De blondie aan het maken, een gedeelte van het beslag zit in m’n buik haha! Heerlijk.. nog paar minuutjes wachten en dan is hij klaar! Ben heel benieuwd!!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Geniet van wat er nog over is 😉

      Beantwoorden
  14. Anna says:
    10 maanden geleden

    Ik heb het recept omgerekend en gebruik een vorm van 25×30 cm. Is de bereidingstijd dan ook langer? Het beslag is wel even ‘hoog’ als met minder beslag en een kleinere vorm

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      10 maanden geleden

      Dat veranderd inderdaad: https://www.laurasbakery.nl/temperatuur-baktijd-aanpassen-bij-ander-formaat-bakvorm/

      Beantwoorden
  15. Tara says:
    9 maanden geleden

    Zojuist de blondies gemaakt, maar de speculoosjes bovenop zijn iets verbrand. Hoe kan ik dit het beste voorkomen de volgende keer?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      9 maanden geleden

      Je zou als de speculaasjes donker beginnen te worden de vorm kunnen afdekken met aluminiumfolie. Dan gaart hij wel verder, maar kleurt niet nog meer door.

      Beantwoorden
  16. Daphne van Gestel says:
    9 maanden geleden

    Kan ik dit recept ook maken in een ovenschaal? En heb ik dan dezelfde baktijd nodig of veranderd die?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Nee hoor, dat kan prima. Zolang de ovenschaal dezelfde grootte is als in dit recept. Soms warmt een ovenschaal iets langzamer op en heb je wellicht enkele minuten langere oventijd nodig.

      Beantwoorden
  17. Lilian says:
    2 maanden geleden

    Hi Laura,

    Ik wil dit recept graag maken maar dan met bastognekoek ipv speculoos. Ik neem aan dat ik de koekjes gewoon kan vervangen, maar wat doe ik met de speculoos pasta. Waar kan ik deze door vervangen? Of is vervangen niet persee nodig?

    Groetjes, Lilian

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Ik zou de speculoospasta niet weglaten, dat maakte ze zo lekker juist! De koekjes kun je prima vervangen zoals je zegt.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=8S06WllWCH4AX9M36Tu&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=8c915e16a4badcf66dfbd3d01dfaefbe&oe=605B269B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=yoUzYh08uf0AX8g3Y1A&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4c663906204c54f40bc3f3e74273472e&oe=605C5D96' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>
  • NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/151459707_506614734065588_7507239914690055926_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ajANsSceWJQAX9phYEy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4415e55b27b531a4b5eb1a2ba6ca2e91&oe=605DACCA' title='NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie 'bijzondere smaakcombinatie' of 'mooi raster' gaan?⁠ ⁠ Vanaf vandaag staat dit lekkere recept online op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag'>
  • BAKTIP! Door de lekkere temperaturen die voorspeld zijn voor dit weekend kreeg ik spontaan trek in deze frambozen-ricotta cheesecake! Wat ga jij voor lekkers bakken dit weekend?⁠
⁠
Het recept staat al op het blog en vind je door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery⁠
⁠
#cheesecake #donnahay #ricotta #frambozen #bakken #taart

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Spinazie-ricotta broodjes

Favoriete broodrecepten

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-0

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-0

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-4

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-13

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-9

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-14

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan