Met het einde van het jaar in zicht, leek het ons een goed idee om nog een lijstje te delen. Borrelhapjes doen het altijd goed en daarom delen we net als vorig jaar de meest populaire hartige hapjes hier op het blog. We vonden het erg grappig om te zien dat er hier en daar toch wel wat was verschoven in die top 10. Zo staat het artikel met de 10 best bekeken borrelhapjes van 2017 op nummer twee dit jaar en stonden er ook een paar nieuwe artikelen in de top 5. Een daarvan zijn deze nacho’s uit de oven. Benieuwd naar de andere popualire borrelhapjes hier op het blog? Lees en kijk dan vooral verder.
Om niet in herhaling te vallen vind je in dit lijstje geen recept uit de lijst van vorig jaar. Mocht je daar benieuwd naar zijn, dan kun je op deze link klikken om daar direct naar toe te gaan. Al deze recepten staan in de top 30 van best bekeken artikelen over borrelhapjes, maar richten we ons nu alleen op de echte recepten.
Ik verklapte de nieuwe topper al in de introductie hierboven. Dit kleurrijke recept is wat ons betreft altijd een goed idee als borrelhapje. Zelf kiezen we ook meestal voor dit tex-mex gerecht als we ergens op een terrasje zitten. De nieuwe klassieker.
Hoi,
Wat een heerlijke ideetjes heb jij zeg! De mini muffins vind ik beide heerlijk, maar ook de roomkaas-bacon spiralen lijken me zalig! Ik zal moeten kiezen wat ik ga maken want ik heb mijn voet gebroken, knieën en een enkel zwaar gekneusd. Lang staan zal er niet inzitten. De pizzabroodjes zier er ook erg lekker uit maar kosten net wat meer tijd in de keuken en dat gaat nu even niet. Bedankt voor de tips, ik heb ze allemaal uitgeprint voor een ander jaar. Nu denk ik dat het de pizza muffins en de roomkaas-bacon spiralen worden. En de tomaatjes heb ik ook elk jaar staan trouwens. Ik wens jullie een goede en fijne jaarwisseling en een fantastisch 2019. Ga volgend jaar zo door alsjeblieft. De allerbeste wensen en tot de volgende keer.
Een hartelijke groet,
Marja
Bij mijn gezin is ham met monchou een verplicht nummer met feesten. Dikkere plakken ham besmeren met een mengsel van monchou gesnipperde paprika, zout en peper en stapelen maar. Dan in blokjes snijden leuke prikker erin en op tafel. Goed kijken want als je je omdraait is het bord leeg haha