Perfect voor bij de borrel: nacho’s uit de oven. Met maar enkele ingrediënten staat dit Mexicaanse borrelhapje al binnen een kwartier op tafel.
Nacho’s uit de oven maken
Het was alweer even geleden dat ik nacho’s uit de oven at. Terwijl ik oude foto’s op mijn telefoon zat door te spitten om weer eens wat ruimte vrij te maken, kwam ik bij een stranddagje van vorig jaar aan. Heerlijke dag was dat, zeker als je je bedenkt dat de voorspellingen niet al te best waren.
Uiteindelijk hebben we gewoon de hele middag in de zon gezeten en bestelden we allerlei lekkers. Onder andere dus nacho’s uit de oven. Met zelfgemaakte guacamole, zure room, salsa en uiteraard gesmolten kaas. Ik kreeg gelijk trek bij het zien van de foto’s en besloot dit nacho gerecht snel zelf te maken. Want zo moeilijk is dat niet.
Ziet er heerlijk uit. Ik ben dol op nacho’s!
Op welke ovenstand kan ik macho’s het beste bakken?
Meestal maak ik mijn nacho schotel in een ovenschaal maar op een bakplaat past er veel meer op! Goed idee
Leuk, die Heineken reclame op jouw site! 😉
Het filmpje kende ik nog niet.
Heb jij het borrelbrood overigens geproefd? En ja, hoe smaakte het?
Nee helaas, ik kon die periode het brood niet zelf gaan halen jammer genoeg.
Wat een kleurrijk geheel!
Dat kan niet anders dan lekker smaken!
Xus,
Car
In Vlissingen een kaasboer die jalapenokaas heeft. Heerlijk kaasje voor de borrel maar ook om te raspen over de nacho’s. Niet te pittig maar je proeft de pittige bite wel met vertraging op je tong 😊