High tea menu voor najaar

Gepost: 23 oktober 2018 Laatst bewerkt: 22 februari 2023
High tea menu voor najaar

Inmiddels hebben we al een paar high tea menu’s ideetjes gedeeld en wij dachten dat er nog wel eentje bij kon. Menu inspiratie voor in het najaar, want ook dan houden we van deze Engelse traditie. Het najaar is eigenlijk het beste moment voor een high tea. Want wie drinkt er nou geen thee als de dagen korter en kouder worden? Ik ben zelf niet zo’n thee drinker, maar zodra die R weer in de maand zit wel. Daarom zal ik jullie dan ook van een lekker high tea menu voorzien waarmee je ook in de koudere maanden een leuk feestje kunt geven. 

ZOETE RECEPTEN

najaar-high-tea-zoet

Ondanks dat je een high tea vaak hartig begint, denk ik dat je in het najaar beter met zoet kunt beginnen en dan afsluit met warme hartige hapjes. De zoete hapjes bevatten natuurlijk lekkere kruiden en we stoppen de ultieme najaarstaart die Laura bakte er ook gewoon in. Je serveert de pompoentaart natuurlijk in kleine puntjes.

Bovenstaande recepten zijn gelinkt. Als je erop klikt ga je naar het bijbehorende recept.

HARTIGE RECEPTEN

najaar-high-tea-hartig

Naast zoet hoort hartig er ook echt bij. Met onderstaande recepten wil ik laten zien dat je niet altijd sandwiches of mini muffins hoeft te serveren. Het is een iets luxere vorm qua hartige hapjes en een glaasje bubbels erbij zou niet misstaan. De recepten vullen elkaar qua smaken goed aan en de tip is om de warme gerechten ook daadwerkelijk warm uit de oven te serveren.

Bovenstaande recepten zijn gelinkt. Als je erop klikt ga je naar het bijbehorende recept.

Nog meer High Tea

High tea’s blijven natuurlijk gewoon super leuk om te organiseren. We hebben er al heel wat over geschreven hier op het blog. In de volgende artikelen vind je nog meer inspiratie en tips.

We hopen dat we jou weer opnieuw hebben weten te inspireren. Laat het smaken en maak er vooral een leuke en gezellige middag van.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *