High tea menu

15 augustus 2017 Laatst bewerkt: 2 juli 2023
14

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik de high tea van onderstaande foto bereidde voor vrienden en familie. Ik was jarig, mijn eerste boek was net uit en dat vierde ik met een high tea. Ik schreef niet veel later ook een artikel met tips voor het organiseren van een high tea. Een artikel dat veel wordt gebruikt door jullie. Wat ik per ongeluk vergeten ben, is dat ik toen ook zei dat ik nog een overzicht zou delen van de recepten van mijn eigen high tea. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen, want vandaag deel ik het high tea menu eindelijk met jullie!

De high tea die ik organiseerde was voor ongeveer 18 personen en ik had meer dan genoeg. Van een aantal baksels hield ik wat restjes over, maar dit viel nog best mee. Het meeste ging op en dat is wel zo fijn. In verhouding had ik iets meer zoete dan hartige recepten, en dat was een goede verhouding. Ik probeer het altijd ongeveer gelijk te houden, maar net iets meer zoet (of hartig) is natuurlijk prima.

Voor nog meer high tea tips verwijs ik je graag naar dit artikel, daar staat alles bij elkaar.

De onderstaande recepten zijn gelinkt, dus als je erop klikt word je naar het recept verwezen.

Zoete high tea recepten

Hartige high tea recepten

Wil je meer variatie, of juist andere recepten gebruiken voor jouw high tea? Snuffel dan vooral even rond hier op Laura’s Bakery. Er staat genoeg lekker online voor verschillende high tea’s. Ik raad je vooral aan om tussen de borrelhapjes en het kleine gebak te kijken. Maar een taart in kleine puntjes snijden kan natuurlijk ook prima bij een high tea. Datzelfde geldt voor hartige taarten.

Wat mag er op jouw high tea tafel niet ontbreken?

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

3 reacties

 1. Laura schreef:

  Wat een feestje.. ziet er leuk uit! Ik ga ze allemaal eens bekijken en maar eens gauw een high tea organiseren denk ik zo 🙂 Dankje!

 2. Homemade by Joke schreef:

  Ja, die high tea had je heel mooi en lekker in elkaar gezet!
  Volgende maand weer ? 😉
  Liefs, mam ♥

 3. HighTea.nl schreef:

  Hoi Laura, jouw foto’s zien er prachtig uit! Wat een werk stop je er in, top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

stem op Laura's Bakery als website van het jaar

Laura’s Bakery is genomineerd voor Website van het jaar! Stem jij op ons om deze felbegeerde prijs te winnen? Je maakt daarbij kans op mooie prijzen!

Stemmen