Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Havermout banaan koekjes met cranberries en noten

Laura Kieftdoor Laura Kieft
09 mei 2015
in Allergenen, Glutenvrij, Koekjes, Lactosevrij, Suikervrij, Tussendoortjes, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

havermout banaan koekjes

Een tijdje geleden kwam een vriendin van mijn zusje langs en ze nam zelfgemaakte koekjes mee. Havermout banaan koekjes waren het, ik moest even wennen aan de smaak maar vond ze eigenlijk best wel lekker! Ik vroeg natuurlijk gelijk hoe ze ze gemaakt had en het bleek niet meer dan banaan en havermout te zijn. Aha, interessant. Daar wilde ik wel eens mee experimenteren! De basis van deze havermout banaan koekjes bestaat alleen uit havermout en banaan (goh 😉 ) en je zou ze ook zo al kunnen bakken. Het leek mij alleen lekkerder om er nog wat meer smaak aan te geven. Dat deed ik met kaneel, cranberries en noten. Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht, maar wat zijn deze koekjes lekker zeg! 

havermout banaan koekjes

havermout banaan koekjes

havermout banaan koekjes

Recept afdrukken

Harvemout banaan koekjes met cranberries en noten

Deze havermout banaan koekjes zijn in een handomdraai gemaakt en ideaal voor mensen met een allergie. Ze zijn namelijk glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.
Porties: 14 koekjes

Ingrediënten

  • 320 gram rijpe banaan (2 flink grote bananen. Zijn ze niet rijp? Lees hier hoe je ze snel kunt rijpen!)
  • 120 gram havermout
  • 1 tl kaneel
  • 50 gram gedroogde cranberries
  • 50 gram ongezouten noten, gehakt

Instructies

  • Pel de banaan en snij deze in plakjes. Pureer de banaan met een staafmixer of prak hem zeer fijn met een vork. Voeg de havermout toe en spatel door de gepureerde banaan. Voeg dan de kaneel, cranberries en noten toe. Spatel (of kneed) dit gelijkmatig door het deeg.
  • De koekjes behouden hun vorm tijdens het bakken, dus maak ze zeker niet te dik. Ik vind zelf iets dikkere koekjes heel lekker, maar je kunt ze dus ook nog wat dunner maken. Ik draaide zelf met de hand balletjes en drukte ze een beetje platter.
  • Bak de havermout banaan koekjes in 20 minuten op 180 °C (boven- en onderwarmte). De koekjes worden niet helemaal knapperig, maar blijven iets zachter.
Tips

Voor degenen met een gluten allergie: let bij de havermout goed op of je gecertificeerde glutenvrije havermout hebt. Dit staat dan op de verpakking.

Deze koekjes zijn niet alleen lekker, maar ook gezond! Ze bevatten geen suiker en zijn ook nog eens glutenvrij en lactosevrij. Goede reden om gewoon een voorraadje van deze koekjes te maken voor de lekkere trek 😉

Bewaren

In een afgesloten trommel tot 2 weken houdbaar.

havermout banaan koekjes

Vorige post

Volgende post

Een weekend bij: 24Kitchen&Cottages
Rabarber-aardbei compote

Related Posts

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
4

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft
13 februari 2021
13

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 129

  1. Celeste says:
    6 jaar geleden

    Oh wauw, deze lijken me echt heerlijk! En ze zijn ook nog redelijk gezond, ideaal!

    Beantwoorden
  2. CeeCee says:
    6 jaar geleden

    Going to try these for my neighbour’s daughter – sugarfree!

    Beantwoorden
  3. betsie bartelink says:
    6 jaar geleden

    Hallo even een vraagje zou ik in plaats van havermout ook muesli met vruchten kunnen gebruiken of is dat te grof
    gr betsie

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Dat werkt niet in dit recept helaas.

      Beantwoorden
    • Estel says:
      1 jaar geleden

      Ik doe er zelf weleens bevroren blauwe bessen en dat is echt verukkelijk!

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        1 jaar geleden

        Dat klinkt inderdaad zalig!

        Beantwoorden
  4. linda says:
    6 jaar geleden

    Hey Laura, kende het receptje al maar jou toevoeging van cranberries en noten lijkt me heerlijk. Maak deze koekjes regelmatig omdat ik als verpleegkundige regelmatig om 6u30 moet beginnen en dan is het moeilijk overbruggen tot ’s middags maar twee van deze koekjes geven voldoende energie ( ze vullen je maag goed) om door te gaan :). Ga ze op jouw manier proberen, ziet er toch smakelijker uit!

    Beantwoorden
  5. Gonny says:
    6 jaar geleden

    Laat ik daar nou net trek in hebben.
    Zo boodschappen doen! 😀

    Beantwoorden
  6. Catherine says:
    6 jaar geleden

    Wat ook lekker is als toevoeging cocos en speculaas kruiden en chocoladestukjes

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Dat klinkt ook goed ja!

      Beantwoorden
  7. chucky1012 says:
    6 jaar geleden

    Dit recept zal ik eens maken!
    Het ziet er zo heerlijk uit!
    Ik had net cranbberries gegeten.

    Beantwoorden
  8. Taimoennisa says:
    6 jaar geleden

    Goedemorgen Laura,
    het lijkt mij heerlijk, maar ik kan niet tegen verwerkte banaan.
    kan ik deze vervangen door boter of roomboter.

    groetjes Taimoennisa

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Dat gaat helaas niet in deze koekjes. Maar ik heb gelukkig genoeg andere lekkere koekjes op het blog waar geen banaan in zit 😉

      Beantwoorden
    • Monique says:
      4 jaar geleden

      Gaat ook met gepureerde appel en wat kokosolie

      Beantwoorden
  9. Margot says:
    6 jaar geleden

    Goed idee om er noten doorheen te doen!

    Beantwoorden
  10. Ellen says:
    6 jaar geleden

    Ik heb het basisrecept met enkel banaan en havermout ook op mijn blog staan, maar ik experimenteer zelf ook altijd met smaken! Dit is een top combo no doubt 😉

    Beantwoorden
  11. Bas says:
    6 jaar geleden

    Zien er heerlijk uit! Cranberries zijn heerlijk, wat een leuk recept! Lijkt me ook wel gezond hapje!

    Beantwoorden
  12. Gerard says:
    6 jaar geleden

    Cranberries bevatten een flinke laag toegevoegde suiker. Zeggen dat ze zonder suiker zijn is wat raar. Wel lekker simpel recept!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Als ik het heb over een recept waar geen suiker in zit, bedoel ik geraffineerde suikers. Daar reken ik geen natuurlijke suikers onder 🙂

      Beantwoorden
      • Ellen says:
        6 jaar geleden

        Veel cranberries die verkocht worden zijn bewerkt met olie en suiker.

        Beantwoorden
        • Winny says:
          4 jaar geleden

          Bij een natuurvoedingswinkel zag ik onlangs cranberries met 70% toegevoegde suiker! Toen heb ik toch maar die bij AH gekocht met 30% toegevoegd ananassap. [Ik zoek nog steeds cranberries die puur natuur zijn, maar die zijn waarschijnlijk niet te betalen.] Overigens zijn alle soorten suikers ongeveer even goed of slecht, of ze nu geraffineerd zijn, van suikerbiet of suikerriet, of in honing, agavesiroop of dadelsiroop zitten. Neem niet alle gezondheidsclaims klakkeloos aan.

          Beantwoorden
          • Joke sk says:
            4 jaar geleden

            Hoe dik is dik of hoe dun is dun voor een koekje.
            Het lijkt me wel dat de baktijd afhankelijk is van de dikte van het koekje.

          • Laura says:
            4 jaar geleden

            Bij de stap voor stap foto kun je zien hoe dik ik ze ongeveer maakte, zal een centimeter zijn geweest.

          • Joke sk says:
            4 jaar geleden

            Ik spoel meestal de cranberries, in een zeef, met warm water en dep ze daarna met een theedoek droog.
            Zo zit er nog maar heel weinig suiker e.d. in.

    • Joke sk says:
      4 jaar geleden

      ik doe regelmatig de cranberries in een zeef en spoel ze dan met warm water.
      Ze smaken dan een stuk minder zoet.
      Ideetje om ze o zo e behandelen voor de koekjes. Wel, voor het toevoegen, ze droog deppen.

      Beantwoorden
  13. Wendy's Mhaaksels says:
    6 jaar geleden

    Joepieeeee vetarme koekjes, iets wat ik mag hebben! Ik ga ze gelijk vandeweek maken 😉
    #blij
    Groetjes, Wendy

    Beantwoorden
  14. Mirjam says:
    6 jaar geleden

    Wat een geweldig recept!
    Ik heb wel een vraagje. Welk merk is jouw havermout? Onze supermarkt heeft maar 1 soort en ik weet niet goed waar ik moet zoeken voor de gecertificeerde glutenvrije havermout.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Het zit bij mij in een pot dus durf niet te zeggen welk merk het is eigenlijk. Ik kijk altijd even op de verpakking of het glutenvrij is. Ik koop het bij AH in ieder geval 🙂

      Beantwoorden
      • Mirjam says:
        6 jaar geleden

        Dank je wel! Ik heb uiteindeliujk bij de Natuurwinkel havermoutvlokken gekocht.
        Straks op de markt nog even overrijpe bananen scoren, en bakken maar!

        Beantwoorden
  15. Florentine says:
    6 jaar geleden

    Ziet er heerlijk uit!! Super leuke blog heb je 🙂

    Beantwoorden
  16. Trudy says:
    6 jaar geleden

    Wat een super goed recept!! lekker gezond en zonder suiker!! Zowel de bananenkoekjes als het brood ga ik maken.!! Dank hiervoor

    Beantwoorden
    • Marjolein says:
      8 maanden geleden

      Heerlijk recept!
      Kan je ze ook in de vriezer bewaren?

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        8 maanden geleden

        Kan zeker!

        Beantwoorden
  17. Ceecee says:
    6 jaar geleden

    Just took them out of the oven – delicious!! I had used 320gr bananas (weighed without skin) and it ws very liquidy so added extra havermout. Or should it be so wet?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      You had more bananas, so it’s okay to add some more havermout. The ‘dough’ should be sticky, but not wet 🙂

      Beantwoorden
  18. Hasna says:
    6 jaar geleden

    Wat voor nootjes heb je gebruikt

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      een mix, zaten onder andere hazelnoten, walnoten, pecannoten en macadamia noten in.

      Beantwoorden
  19. Anita says:
    6 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Net de koekjes gemaakt, ze zien er wel goed uit, heb alleen een vraagje, de hoeveelheid banaan die er in gaat is dat met of zonder schil?
    Er gingen nu bij mij 4 bananen in (middelmaat).
    Ik hebwel het idee dat de koekjes wat minder stevig van structuur zijn dan bij jou.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Die hoeveelheden zijn zonder schil. Als ze nog niet zo stevig zijn, kan het ook dat ze nog net even iets langer moeten bakken. Mijn koekjes waren redelijk stevig, maar nog wel zacht.

      Beantwoorden
  20. petra says:
    6 jaar geleden

    Zou er kokosolie doorheen kunnen ?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Je kunt het natuurlijk proberen, maar het is niet nodig in dit recept.

      Beantwoorden
  21. Brigitte says:
    6 jaar geleden

    Ik heb 3 soorten gemaakt.
    Met pindakaas
    Met geraspte kokos en kaneel
    Met rozijntjes
    Bij de laatste twee ook een klein beet honing erbij gedaan.
    Je kan ze helaas niet lang bewaren, maar daar krijgen ze ook de kans niet voor. Hahaha

    Beantwoorden
  22. Karin says:
    6 jaar geleden

    Heerlijk om met kinderen te maken, ze mogen en kunnen hun vingers lekker aflikken zonder risico’s met rauw ei bv. En dan lekker variëren in smaken die ze zelf willen. Vroeg me alleen Af hoe je ze het beste kunt bewaren.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik heb ze in een afgesloten trommel bewaard en dat ging prima 🙂

      Beantwoorden
      • Joke sk says:
        4 jaar geleden

        met een slotje er op zeker. hahahaaa lol.
        Kinderen (en partners) zijn vaak heel inventief om een afgesloten trommel te openen en dan met grote, verbaasde, ogen totaal onwetend te zijn over het feit dat de trommel ineens een stuk lichter weegt. 🙂

        Beantwoorden
  23. Marloes says:
    5 jaar geleden

    Ze komen net uit de oven en zijn heerlijk! Een goed alternatief voor een koekje! Dank voor het heerlijke recept Laura!

    Beantwoorden
  24. Evelien says:
    5 jaar geleden

    Ik heb ze net gemaakt en ze zijn heerlijk! Zelf doe ik er meer cranberry’s en noten door. Ideaal voor de lekkere trek.
    Je hebt een hele leuke blog Laura! Ik maak regelmatig iets van je creaties.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Dankjewel, wat leuk om te horen! En fijn dat je ze lekker vond 🙂

      Beantwoorden
  25. Nienke says:
    5 jaar geleden

    Ze zijn inderdaad heerlijk! ik heb er pruimen door gedaan smaakt goed!

    Beantwoorden
  26. Nicole says:
    5 jaar geleden

    Klinkt goed. Zou je deze ook kunnen invriezen? Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Zeker weten, dat gaat prima 🙂

      Beantwoorden
  27. linda says:
    5 jaar geleden

    ik heb ze ook geprobeerd zijn erg lekker zal ze van de week eens maken met speculaaskruiden

    Beantwoorden
  28. kiki says:
    5 jaar geleden

    Mag ik vragen hoeveel calorieën er in 1 koekje zitten? ?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Geen idee, ik tel geen calorieën 🙂

      Beantwoorden
    • Michelle says:
      1 jaar geleden

      89 kcal per stuk, 14 gr koolhydraten, 3 gr vet en 2 gr eiwit 🙂 (uitgaand van 14 stuks)

      Beantwoorden
  29. Linda says:
    5 jaar geleden

    Dit recept heb ik nu al een paar keer gemaakt. Ik geef ze graag aan mijn dochtertje van bijna 3, en ik neem ze zelf mee als snack op het werk. Heerlijk! De tips hierboven ga ik ook eens proberen, wat een lekkere toevoegingen!

    Beantwoorden
  30. Maya says:
    5 jaar geleden

    Ik heb ze vanavondd gemaakt met de volgende ingredienten: bananen, havermout, rozijnen, cashewnoten en kaneel. Ze zijn goed gelukt. Niet de lekkerste koekjes die ik ooit heb gegeten, maar ze smaakten wel naar meer!
    Zou je deze ook met wat cacaopoeder kunnen maken? Banaan en chocola is toch een prima combi… Ik ben benieuwd of iemand dat al eens heeft geprobeerd.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Zelf niet geprobeerd, maar ik denk dat dat wel zou moeten lukken hoor.

      Beantwoorden
  31. Katrien says:
    5 jaar geleden

    Ik heb ze net gemaakt met rozijnen in plaats van cranberries en een scheutje ahornsiroop! Super lekker!!

    Beantwoorden
  32. Michelle says:
    5 jaar geleden

    Let op! Voor mensen van een ‘bite’ houden zijn deze koekjes niet geschikt.
    De koekjes blijven zacht en voelen rubberig aan, ook als je ze nog eens een extra 20 minuten geeft in de oven.

    Hooguit het proberen waard voor veganisten, mensen die niet tegen gluten kunnen en overbezorgde moeders.

    Beantwoorden
    • jo says:
      4 jaar geleden

      Hier sluit ik me voor de volle 100% bij aan!!!

      Beantwoorden
  33. Conny says:
    5 jaar geleden

    Kan je de havermoutkoekjes met banaan ook met appelmoes light maken ipv banaan?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Je kunt het proberen, maar denk niet dat het lukt omdat appelmoes een hele andere consistentie heeft.

      Beantwoorden
  34. Benedicte says:
    5 jaar geleden

    Kan ik er ook verse zwarte besjes in verwerken?

    Beantwoorden
  35. Anne says:
    5 jaar geleden

    Hoi, ik neem aan dat ze in een voorverwarmde oven gebakken moeten worden? En hoe veel dagen blijven de koekjes goed? Groetjes.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Bakken doe je altijd in een voorverwarmde oven. Ze blijven ongeveer een week goed.

      Beantwoorden
  36. Wesley says:
    5 jaar geleden

    Hey

    Het is super lekker
    Maar nu vraag ik me af hoe lang ze vers blijven dan kan ik er misschien eens wat meer maken

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Deze blijven zeker wel een week goed, maar je kunt ze ook invriezen.

      Beantwoorden
  37. Yonneke says:
    5 jaar geleden

    Dat ziet er heerlijk uit. Is het ook mogelijk met iets anders dan cranberry? Rozijnen bijvoorbeeld?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ja hoor, kan prima.

      Beantwoorden
  38. shirley says:
    5 jaar geleden

    Haiiiiii
    ik tel mijn calorieen…wat kan ik per koekje opschrijven? zeg maar per gram ?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Geen idee, ik tel ze niet

      Beantwoorden
  39. Bregje says:
    5 jaar geleden

    Lekker en gezond! Ik had niet genoeg cranberries dus ik heb de andere helft gedroogde abrikozen gezet. Werkt ook prima! Verder heb ik walnoten en pinda’s erin gedaan. Voor herhaling vatbaar en leuk om verder mee te experimenteren 🙂

    Beantwoorden
  40. Lo says:
    5 jaar geleden

    Vandaag gemaakt volgens recept, prima gelukt! Over een paar dagen loop ik een bergmarathon prima voer en de juiste energie voor onderweg.

    Beantwoorden
  41. Theresa says:
    5 jaar geleden

    Ik heb de koekjes met m’n dochtertje gemaakt, ze zijn lekker, maar heel erg vast geplakt aan het bakpapier. Tips?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      bij mij plakten ze totaal niet vast, heb je alle hoeveelheden juist afgewogen? Kan ook nog aan het soort bakpapier liggen.

      Beantwoorden
  42. Lies says:
    4 jaar geleden

    Gemaakt, gelukt en lekker! 🙂

    Beantwoorden
  43. Joke sk says:
    4 jaar geleden

    We hebben een grote vijgenboom in de tuin waar jaarlijks heel wat vijgen vanaf komen.
    Zou je de vijgen (zonder schil), op een of andere manier, er ook in te verwerken zijn?
    Of zijn ze te vochtig?
    Als het kan, is er dan nog iets waar ik dan rekening mee houden moet?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ik zou het gewoon eens proberen 🙂

      Beantwoorden
  44. jo says:
    4 jaar geleden

    Ik ben gek op koekjes bakken en ze opeten :), maar ik vind deze echt niet lekker hoor. Ze blijven taai en saai.
    Of ik doe wat verkeerd of ik heb toch duidelijk een ander idee bij lekkere koekjes!!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Je doet niks verkeerd, dit is gewoon een heel ander soort koekjes. Dit zullen door de ingrediënten nooit knapperige brosse koekjes worden. Maar daar heb ik gelukkig wel genoeg andere recepten voor 😉 Ik zie deze koekjes zelf meer als een wat verantwoorder tussendoortje dan een lekker koekje bij een kopje thee.

      Beantwoorden
  45. Gitte says:
    4 jaar geleden

    Hoe lang zou je deze koekjes kunnen bewaren?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Zeker een week 🙂

      Beantwoorden
  46. Linda says:
    4 jaar geleden

    Lekker hoor,ik zit er net eentje warm uit de oven op te eten. Ideaal als tussendoortje ook voor mijn dochtertje van 4. Ze gaan zeker een keer mee als lekkers in de broodtrommel naar school!

    Beantwoorden
  47. Esther says:
    4 jaar geleden

    Net gemaakt. Als ze net zo lekker smaken als dat ze ruiken…..??
    Volgende keer wil ik ervan ook met stukjes chocolade in maken?

    Beantwoorden
  48. Marjolein says:
    4 jaar geleden

    Eerste keer dat ik havermoutkoekjes wilde bakken, kwam ik bij dit recept uit. Sindsdien, vaak gemaakt en opgegeten. Heerlijk voor tussendoortjes, maar niet echt om gasten te trakteren,bof ik even alles voor mezelf en m’n vriend. Las net variatie met chocolade, ga ik ook maar eens proberen.

    Beantwoorden
  49. Henriette says:
    4 jaar geleden

    Favoriet recept! Ik zorg dat ik de droge ingrediënten alvast op voorraad heb als mix in een zakje(1L). Dan hoef ik alleen nog banaan toe te voegen ( honing doe ik er niet in). Banaan kneed ik in de schil: voorzichtig in de banaan knijpen over de hele lengte tot hij zacht aanvoelt . Schil eraf en de bananen in de zak doen. Alles mengen door in de zak te knijpen tot alles goed is vermengd. Zak op werkblad leggen en het deeg vlak maken totdat alles gelijkmatig is verdeeld. Zak openknippen en op de bakplaat keren. Plaat deeg in stukken verdelen met mes en met spatel iets uit elkaar leggen. Voila!

    Beantwoorden
  50. Nikki says:
    4 jaar geleden

    Zojuist deze koekjes gemaakt en ik moest eerst heel erg wennen aan de smaak maar ze werden steeds lekkerder en het idee dat je een verantwoord tussendoortje eet maakt het helemaal goed.

    Ik vertrek binnenkort naar Amerika en daar zijn ze echt van het ‘snacken’. Ik ga de koekjes zeker maken voor mijn Amerikaanse host-kinderen.

    Bedankt voor het zoveelste lekkere recept dat je wilt delen!

    Beantwoorden
  51. Ellen says:
    4 jaar geleden

    Gisteren gemaakt. Voor mij toch super lekker, zeker omdat het niet zo ongezond is dan een ander koekje. Ik heb ze gemaakt met stukjes pure chocolade, goji en moerbessen. Ze zijn al bijna op trouwens.

    Beantwoorden
  52. Olivia says:
    4 jaar geleden

    Ik heb ze net gemaakt, (nog niet geproefd, staan nog in de oven) ik vond het beslag zó nat? Het was moeilijk om er koekjes van te vormen, heb er dus wat gewone bloem doorheen gedaan om het wat steviger te maken. Rozijntjes, cacaonibs & gebroken lijnzaad erdoor! Het ruikt in ieder geval al heel erg lekker hier! Ben benieuwd 😉

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Het is wat plakkerig, maar moet niet te nat zijn. Wat bloem toevoegen is een goede oplossing 🙂

      Beantwoorden
  53. miranda rijsdijk says:
    3 jaar geleden

    Kunnen de koekjes ook een paar dagen bewaard worden? Blijven ze dan net zo lekker 🙂

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor dat kan.

      Beantwoorden
      • HM says:
        2 jaar geleden

        Hoe kunnen we deze koekjes beste bewaren – we maken er een schooltraktatie van- en ik dacht wellicht per stuk in aluminiumfolie?

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          2 jaar geleden

          in folie of in boterhamzakjes gaat prima.

          Beantwoorden
  54. Lynn says:
    3 jaar geleden

    Mijn beslag was ook de plakkerig, heb er wat meer havermout bij gedaan. Dat maakt dat mijn koekjes er niet zo mooi uit zien als die van Laura maar ze smaken desalniettemin heel lekker .

    Beantwoorden
  55. Rita says:
    3 jaar geleden

    Hoi kan je ook kolhydraten koekjes
    Maken…

    Beantwoorden
    • Evelien says:
      3 jaar geleden

      Elk koekje bevat koolhydraten….

      Beantwoorden
  56. Kira says:
    3 jaar geleden

    Zou ik de cranberries ook kunnen vervangen door stukjes aardbei? Of wordt het dan te nat/xzacht?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ik denk dat ze dan te nat worden, maar proberen kan natuurlijk altijd.

      Beantwoorden
    • Karen says:
      2 jaar geleden

      Je kan er misschien gevriesdroogde aardbeien door doen. Te koop bij de Appie.

      Beantwoorden
  57. Stanske says:
    3 jaar geleden

    Vanochtend deze koekjes gebakken. Ze zijn heerlijk!
    Heb je enig idee, hoe lang ze bewaard kunnen worden in een trommel?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      een weekje ongeveer.

      Beantwoorden
  58. Pascalle says:
    3 jaar geleden

    Dankjewel voor het recept ! Heerlijk als ontbijt.
    De tweede keer heb ik de noten vervangen door sesamzaadjes en zonnebloempitten.
    Volgende keer ga ik stukjes abrikoos proberen.

    Beantwoorden
  59. Bianca says:
    3 jaar geleden

    Op zoek naar wat ik met rijpe banaan eens kon maken vond ik je recept. Mijn dochtertje en ik zijn gelijk aan de slag gegaan. Net uit de oven en ze smaken heerlijk! Bedankt!

    Beantwoorden
  60. Marie says:
    3 jaar geleden

    Zou ik de cranberries ook kunnen vervangen door ( eventueel in een beetje bloem gerolde) een rode bosvruchten mix kunnen vervangen??

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Het kan, maar houd er wel rekening mee dat je meer vocht toevoegt en dat dit invloed heeft op het eindresultaat.

      Beantwoorden
  61. Sharon says:
    3 jaar geleden

    Zou je de cranberries ook weg kunnen laten en bijv stukjes chocolade toevoegen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor, ook heel lekker 🙂

      Beantwoorden
  62. nel says:
    3 jaar geleden

    ga morgen proberen.. lijkt me heerlijk en zonder suiker

    is het een gewone oven of een heteluchtoven dure je gebruikt ?

    alvast bedankt

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Temperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte (tenzij anders vermeld)

      Beantwoorden
  63. Alies says:
    2 jaar geleden

    Kunnen deze ook in de vriezer

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      ja hoor, geen probleem.

      Beantwoorden
  64. Larissa says:
    2 jaar geleden

    Super lekker en makkelijk! Ik heb ze net gemaakt met extra honing en amandelschaafsel. Ga ze dit weekend weer maken. Zou dit recept ook werken met granola? Het lijkt me dat de koekjes dan wat knapperig worden.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Nee dat werkt niet, om er een ‘deeg’ van te kunnen maken heb je echt havermout nodig.

      Beantwoorden
  65. Jos Peters says:
    2 jaar geleden

    Je weet toch dat er veel suiker wordt toevoegd aan cranberries…

    Beantwoorden
  66. Leoni says:
    2 jaar geleden

    Zou je deze ook kunnen bakken in een pan? (Lees:geen oven)

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Dat zou ik niet doen.

      Beantwoorden
  67. Joyce says:
    2 jaar geleden

    Hallo Laura,

    Het ziet er super lekker ui ik ga ze a.s weekend maken.
    Welke havermout en noten gebruik je voor dit recept.
    En hoelang kan je ze bewaren?
    Bedankt alvast voor het antwoord
    Groetjes joyce

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Gewoon standaard havermout en een notenmix. Bewaren max 5 dagen.

      Beantwoorden
  68. Esther says:
    2 jaar geleden

    Ik heb de koekjes net gemaakt, maar dan met druiven en banaan. Ze zijn echt heerlijk! Zeker met een koolhydraatarm dieet. De druiven zorgen net voor een zoetje in het koekje. Qua aantal Koolhydraten ben ik niet zeker, maar kan niet zo veel zijn…

    Beantwoorden
    • Sandra says:
      1 jaar geleden

      Ik denk dat je toch even moet gaan kijken in KH tabellen. Want druiven en bananen zitten vol met suiker en dus met KH en dan hebben we het nog niet eens over de havermout. Ik heb zelf meerdere malen het Atkins dieet gevolgd en daar waren dit soort dingen echt uit den boze.

      Beantwoorden
  69. Roeland Voogd says:
    2 jaar geleden

    Een banaan, zeker een rijpe, bevat veel suiker.

    Beantwoorden
  70. Corrie says:
    2 jaar geleden

    Ik heb ze gemaakt voor mijn dochter
    Ze vond ze erg lekker
    Dus ga ze nog een keer voor haar maken.

    Beantwoorden
  71. Pingback: Havermoutbanaankoekjes – volhoudennu
  72. Isa says:
    12 maanden geleden

    Ik heb deze koekjes nu een paar keer voor school gemaakt. Ze zijn echt heerlijk en je maag heeft dan.weer genoeg om de dag door te komen.
    Bedankt voor dit heerlijke recept
    Gr.Isa

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      12 maanden geleden

      Ahhh wat leuk, graag gedaan Isa!

      Beantwoorden
  73. Marian Swanenburg says:
    11 maanden geleden

    Dit recept net gevonden. Heb er pecan noten in gedaan en dadels. Klein beetje vanille extract. Ik ben heel benieuwd!!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Vast hartstikke lekker!

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=8S06WllWCH4AX9M36Tu&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=8c915e16a4badcf66dfbd3d01dfaefbe&oe=605B269B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=yoUzYh08uf0AX8g3Y1A&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4c663906204c54f40bc3f3e74273472e&oe=605C5D96' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>
  • NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/151459707_506614734065588_7507239914690055926_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ajANsSceWJQAX9phYEy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4415e55b27b531a4b5eb1a2ba6ca2e91&oe=605DACCA' title='NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie 'bijzondere smaakcombinatie' of 'mooi raster' gaan?⁠ ⁠ Vanaf vandaag staat dit lekkere recept online op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag'>
  • BAKTIP! Door de lekkere temperaturen die voorspeld zijn voor dit weekend kreeg ik spontaan trek in deze frambozen-ricotta cheesecake! Wat ga jij voor lekkers bakken dit weekend?⁠
⁠
Het recept staat al op het blog en vind je door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery⁠
⁠
#cheesecake #donnahay #ricotta #frambozen #bakken #taart

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Rabarber-aardbei compote

Rabarber-aardbei compote

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-0

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-0

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-4

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-13

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-9

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-14

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan