Havermout banaan koekjes met cranberries en noten

54

havermout banaan koekjes

Een tijdje geleden kwam een vriendin van mijn zusje langs en ze nam zelfgemaakte koekjes mee. Havermout banaan koekjes waren het, ik moest even wennen aan de smaak maar vond ze eigenlijk best wel lekker! Ik vroeg natuurlijk gelijk hoe ze ze gemaakt had en het bleek niet meer dan banaan en havermout te zijn. Aha, interessant. Daar wilde ik wel eens mee experimenteren! De basis van deze havermout banaan koekjes bestaat alleen uit havermout en banaan (goh 😉 ) en je zou ze ook zo al kunnen bakken. Het leek mij alleen lekkerder om er nog wat meer smaak aan te geven. Dat deed ik met kaneel, cranberries en noten. Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht, maar wat zijn deze koekjes lekker zeg! 

havermout banaan koekjes

havermout banaan koekjes

havermout banaan koekjes

Harvemout banaan koekjes met cranberries en noten

Deze havermout banaan koekjes zijn in een handomdraai gemaakt en ideaal voor mensen met een allergie. Ze zijn namelijk glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.
Porties: 14 koekjes

Ingrediënten

  • 320 gram rijpe banaan (2 flink grote bananen. Zijn ze niet rijp? Lees hier hoe je ze snel kunt rijpen!)
  • 120 gram havermout
  • 1 tl kaneel
  • 50 gram gedroogde cranberries
  • 50 gram ongezouten noten, gehakt

Instructies

  • Pel de banaan en snij deze in plakjes. Pureer de banaan met een staafmixer of prak hem zeer fijn met een vork. Voeg de havermout toe en spatel door de gepureerde banaan. Voeg dan de kaneel, cranberries en noten toe. Spatel (of kneed) dit gelijkmatig door het deeg.
  • De koekjes behouden hun vorm tijdens het bakken, dus maak ze zeker niet te dik. Ik vind zelf iets dikkere koekjes heel lekker, maar je kunt ze dus ook nog wat dunner maken. Ik draaide zelf met de hand balletjes en drukte ze een beetje platter.
  • Bak de havermout banaan koekjes in 20 minuten op 180 °C (boven- en onderwarmte). De koekjes worden niet helemaal knapperig, maar blijven iets zachter.
Tips

Voor degenen met een gluten allergie: let bij de havermout goed op of je gecertificeerde glutenvrije havermout hebt. Dit staat dan op de verpakking.

Deze koekjes zijn niet alleen lekker, maar ook gezond! Ze bevatten geen suiker en zijn ook nog eens glutenvrij en lactosevrij. Goede reden om gewoon een voorraadje van deze koekjes te maken voor de lekkere trek 😉

Bewaren

In een afgesloten trommel tot 2 weken houdbaar.

havermout banaan koekjes

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

130 reacties

  1. Celeste schreef:

    Oh wauw, deze lijken me echt heerlijk! En ze zijn ook nog redelijk gezond, ideaal!

  2. CeeCee schreef:

    Going to try these for my neighbour’s daughter – sugarfree!

  3. betsie bartelink schreef:

    Hallo even een vraagje zou ik in plaats van havermout ook muesli met vruchten kunnen gebruiken of is dat te grof
    gr betsie

    1. Laura's Bakery schreef:

      Dat werkt niet in dit recept helaas.

    2. Estel schreef:

      Ik doe er zelf weleens bevroren blauwe bessen en dat is echt verukkelijk!

      1. Laura's Bakery schreef:

        Dat klinkt inderdaad zalig!

  4. linda schreef:

    Hey Laura, kende het receptje al maar jou toevoeging van cranberries en noten lijkt me heerlijk. Maak deze koekjes regelmatig omdat ik als verpleegkundige regelmatig om 6u30 moet beginnen en dan is het moeilijk overbruggen tot ’s middags maar twee van deze koekjes geven voldoende energie ( ze vullen je maag goed) om door te gaan :). Ga ze op jouw manier proberen, ziet er toch smakelijker uit!

  5. Gonny schreef:

    Laat ik daar nou net trek in hebben.
    Zo boodschappen doen! 😀

  6. Catherine schreef:

    Wat ook lekker is als toevoeging cocos en speculaas kruiden en chocoladestukjes

    1. Laura's Bakery schreef:

      Dat klinkt ook goed ja!

  7. chucky1012 schreef:

    Dit recept zal ik eens maken!
    Het ziet er zo heerlijk uit!
    Ik had net cranbberries gegeten.

  8. Taimoennisa schreef:

    Goedemorgen Laura,
    het lijkt mij heerlijk, maar ik kan niet tegen verwerkte banaan.
    kan ik deze vervangen door boter of roomboter.

    groetjes Taimoennisa

    1. Laura's Bakery schreef:

      Dat gaat helaas niet in deze koekjes. Maar ik heb gelukkig genoeg andere lekkere koekjes op het blog waar geen banaan in zit 😉

    2. Monique schreef:

      Gaat ook met gepureerde appel en wat kokosolie

  9. Margot schreef:

    Goed idee om er noten doorheen te doen!

  10. Ellen schreef:

    Ik heb het basisrecept met enkel banaan en havermout ook op mijn blog staan, maar ik experimenteer zelf ook altijd met smaken! Dit is een top combo no doubt 😉

  11. Bas schreef:

    Zien er heerlijk uit! Cranberries zijn heerlijk, wat een leuk recept! Lijkt me ook wel gezond hapje!

  12. Gerard schreef:

    Cranberries bevatten een flinke laag toegevoegde suiker. Zeggen dat ze zonder suiker zijn is wat raar. Wel lekker simpel recept!

    1. Laura's Bakery schreef:

      Als ik het heb over een recept waar geen suiker in zit, bedoel ik geraffineerde suikers. Daar reken ik geen natuurlijke suikers onder 🙂

      1. Ellen schreef:

        Veel cranberries die verkocht worden zijn bewerkt met olie en suiker.

        1. Winny schreef:

          Bij een natuurvoedingswinkel zag ik onlangs cranberries met 70% toegevoegde suiker! Toen heb ik toch maar die bij AH gekocht met 30% toegevoegd ananassap. [Ik zoek nog steeds cranberries die puur natuur zijn, maar die zijn waarschijnlijk niet te betalen.] Overigens zijn alle soorten suikers ongeveer even goed of slecht, of ze nu geraffineerd zijn, van suikerbiet of suikerriet, of in honing, agavesiroop of dadelsiroop zitten. Neem niet alle gezondheidsclaims klakkeloos aan.

          1. Joke sk schreef:

            Hoe dik is dik of hoe dun is dun voor een koekje.
            Het lijkt me wel dat de baktijd afhankelijk is van de dikte van het koekje.

          2. Laura schreef:

            Bij de stap voor stap foto kun je zien hoe dik ik ze ongeveer maakte, zal een centimeter zijn geweest.

          3. Joke sk schreef:

            Ik spoel meestal de cranberries, in een zeef, met warm water en dep ze daarna met een theedoek droog.
            Zo zit er nog maar heel weinig suiker e.d. in.

    2. Joke sk schreef:

      ik doe regelmatig de cranberries in een zeef en spoel ze dan met warm water.
      Ze smaken dan een stuk minder zoet.
      Ideetje om ze o zo e behandelen voor de koekjes. Wel, voor het toevoegen, ze droog deppen.

  13. Joepieeeee vetarme koekjes, iets wat ik mag hebben! Ik ga ze gelijk vandeweek maken 😉
    #blij
    Groetjes, Wendy

  14. Mirjam schreef:

    Wat een geweldig recept!
    Ik heb wel een vraagje. Welk merk is jouw havermout? Onze supermarkt heeft maar 1 soort en ik weet niet goed waar ik moet zoeken voor de gecertificeerde glutenvrije havermout.

    1. Laura's Bakery schreef:

      Het zit bij mij in een pot dus durf niet te zeggen welk merk het is eigenlijk. Ik kijk altijd even op de verpakking of het glutenvrij is. Ik koop het bij AH in ieder geval 🙂

      1. Mirjam schreef:

        Dank je wel! Ik heb uiteindeliujk bij de Natuurwinkel havermoutvlokken gekocht.
        Straks op de markt nog even overrijpe bananen scoren, en bakken maar!

  15. Florentine schreef:

    Ziet er heerlijk uit!! Super leuke blog heb je 🙂

  16. Trudy schreef:

    Wat een super goed recept!! lekker gezond en zonder suiker!! Zowel de bananenkoekjes als het brood ga ik maken.!! Dank hiervoor

    1. Marjolein schreef:

      Heerlijk recept!
      Kan je ze ook in de vriezer bewaren?

  17. Ceecee schreef:

    Just took them out of the oven – delicious!! I had used 320gr bananas (weighed without skin) and it ws very liquidy so added extra havermout. Or should it be so wet?

    1. Laura's Bakery schreef:

      You had more bananas, so it’s okay to add some more havermout. The ‘dough’ should be sticky, but not wet 🙂

  18. Hasna schreef:

    Wat voor nootjes heb je gebruikt

    1. Laura's Bakery schreef:

      een mix, zaten onder andere hazelnoten, walnoten, pecannoten en macadamia noten in.

  19. Anita schreef:

    Hoi Laura,

    Net de koekjes gemaakt, ze zien er wel goed uit, heb alleen een vraagje, de hoeveelheid banaan die er in gaat is dat met of zonder schil?
    Er gingen nu bij mij 4 bananen in (middelmaat).
    Ik hebwel het idee dat de koekjes wat minder stevig van structuur zijn dan bij jou.

    1. Laura's Bakery schreef:

      Die hoeveelheden zijn zonder schil. Als ze nog niet zo stevig zijn, kan het ook dat ze nog net even iets langer moeten bakken. Mijn koekjes waren redelijk stevig, maar nog wel zacht.

  20. petra schreef:

    Zou er kokosolie doorheen kunnen ?

    1. Laura's Bakery schreef:

      Je kunt het natuurlijk proberen, maar het is niet nodig in dit recept.

  21. Brigitte schreef:

    Ik heb 3 soorten gemaakt.
    Met pindakaas
    Met geraspte kokos en kaneel
    Met rozijntjes
    Bij de laatste twee ook een klein beet honing erbij gedaan.
    Je kan ze helaas niet lang bewaren, maar daar krijgen ze ook de kans niet voor. Hahaha

  22. Karin schreef:

    Heerlijk om met kinderen te maken, ze mogen en kunnen hun vingers lekker aflikken zonder risico’s met rauw ei bv. En dan lekker variëren in smaken die ze zelf willen. Vroeg me alleen Af hoe je ze het beste kunt bewaren.

    1. Laura's Bakery schreef:

      Ik heb ze in een afgesloten trommel bewaard en dat ging prima 🙂

      1. Joke sk schreef:

        met een slotje er op zeker. hahahaaa lol.
        Kinderen (en partners) zijn vaak heel inventief om een afgesloten trommel te openen en dan met grote, verbaasde, ogen totaal onwetend te zijn over het feit dat de trommel ineens een stuk lichter weegt. 🙂

  23. Marloes schreef:

    Ze komen net uit de oven en zijn heerlijk! Een goed alternatief voor een koekje! Dank voor het heerlijke recept Laura!

  24. Evelien schreef:

    Ik heb ze net gemaakt en ze zijn heerlijk! Zelf doe ik er meer cranberry’s en noten door. Ideaal voor de lekkere trek.
    Je hebt een hele leuke blog Laura! Ik maak regelmatig iets van je creaties.

    1. Laura's Bakery schreef:

      Dankjewel, wat leuk om te horen! En fijn dat je ze lekker vond 🙂

  25. Nienke schreef:

    Ze zijn inderdaad heerlijk! ik heb er pruimen door gedaan smaakt goed!

  26. Nicole schreef:

    Klinkt goed. Zou je deze ook kunnen invriezen? Groetjes

    1. Laura schreef:

      Zeker weten, dat gaat prima 🙂

  27. linda schreef:

    ik heb ze ook geprobeerd zijn erg lekker zal ze van de week eens maken met speculaaskruiden

  28. kiki schreef:

    Mag ik vragen hoeveel calorieën er in 1 koekje zitten? ?

    1. Laura schreef:

      Geen idee, ik tel geen calorieën 🙂

    2. Michelle schreef:

      89 kcal per stuk, 14 gr koolhydraten, 3 gr vet en 2 gr eiwit 🙂 (uitgaand van 14 stuks)

  29. Linda schreef:

    Dit recept heb ik nu al een paar keer gemaakt. Ik geef ze graag aan mijn dochtertje van bijna 3, en ik neem ze zelf mee als snack op het werk. Heerlijk! De tips hierboven ga ik ook eens proberen, wat een lekkere toevoegingen!

  30. Maya schreef:

    Ik heb ze vanavondd gemaakt met de volgende ingredienten: bananen, havermout, rozijnen, cashewnoten en kaneel. Ze zijn goed gelukt. Niet de lekkerste koekjes die ik ooit heb gegeten, maar ze smaakten wel naar meer!
    Zou je deze ook met wat cacaopoeder kunnen maken? Banaan en chocola is toch een prima combi… Ik ben benieuwd of iemand dat al eens heeft geprobeerd.

    1. Laura schreef:

      Zelf niet geprobeerd, maar ik denk dat dat wel zou moeten lukken hoor.

  31. Katrien schreef:

    Ik heb ze net gemaakt met rozijnen in plaats van cranberries en een scheutje ahornsiroop! Super lekker!!

  32. Michelle schreef:

    Let op! Voor mensen van een ‘bite’ houden zijn deze koekjes niet geschikt.
    De koekjes blijven zacht en voelen rubberig aan, ook als je ze nog eens een extra 20 minuten geeft in de oven.

    Hooguit het proberen waard voor veganisten, mensen die niet tegen gluten kunnen en overbezorgde moeders.

    1. jo schreef:

      Hier sluit ik me voor de volle 100% bij aan!!!

  33. Conny schreef:

    Kan je de havermoutkoekjes met banaan ook met appelmoes light maken ipv banaan?

    1. Laura schreef:

      Je kunt het proberen, maar denk niet dat het lukt omdat appelmoes een hele andere consistentie heeft.

  34. Benedicte schreef:

    Kan ik er ook verse zwarte besjes in verwerken?

  35. Anne schreef:

    Hoi, ik neem aan dat ze in een voorverwarmde oven gebakken moeten worden? En hoe veel dagen blijven de koekjes goed? Groetjes.

    1. Laura schreef:

      Bakken doe je altijd in een voorverwarmde oven. Ze blijven ongeveer een week goed.

  36. Wesley schreef:

    Hey

    Het is super lekker
    Maar nu vraag ik me af hoe lang ze vers blijven dan kan ik er misschien eens wat meer maken

    1. Laura schreef:

      Deze blijven zeker wel een week goed, maar je kunt ze ook invriezen.

  37. Yonneke schreef:

    Dat ziet er heerlijk uit. Is het ook mogelijk met iets anders dan cranberry? Rozijnen bijvoorbeeld?

    1. Laura schreef:

      Ja hoor, kan prima.

  38. shirley schreef:

    Haiiiiii
    ik tel mijn calorieen…wat kan ik per koekje opschrijven? zeg maar per gram ?

    1. Laura schreef:

      Geen idee, ik tel ze niet

  39. Bregje schreef:

    Lekker en gezond! Ik had niet genoeg cranberries dus ik heb de andere helft gedroogde abrikozen gezet. Werkt ook prima! Verder heb ik walnoten en pinda’s erin gedaan. Voor herhaling vatbaar en leuk om verder mee te experimenteren 🙂

  40. Lo schreef:

    Vandaag gemaakt volgens recept, prima gelukt! Over een paar dagen loop ik een bergmarathon prima voer en de juiste energie voor onderweg.

  41. Theresa schreef:

    Ik heb de koekjes met m’n dochtertje gemaakt, ze zijn lekker, maar heel erg vast geplakt aan het bakpapier. Tips?

    1. Laura schreef:

      bij mij plakten ze totaal niet vast, heb je alle hoeveelheden juist afgewogen? Kan ook nog aan het soort bakpapier liggen.

  42. Lies schreef:

    Gemaakt, gelukt en lekker! 🙂

  43. Joke sk schreef:

    We hebben een grote vijgenboom in de tuin waar jaarlijks heel wat vijgen vanaf komen.
    Zou je de vijgen (zonder schil), op een of andere manier, er ook in te verwerken zijn?
    Of zijn ze te vochtig?
    Als het kan, is er dan nog iets waar ik dan rekening mee houden moet?

    1. Laura schreef:

      Ik zou het gewoon eens proberen 🙂

  44. jo schreef:

    Ik ben gek op koekjes bakken en ze opeten :), maar ik vind deze echt niet lekker hoor. Ze blijven taai en saai.
    Of ik doe wat verkeerd of ik heb toch duidelijk een ander idee bij lekkere koekjes!!

    1. Laura schreef:

      Je doet niks verkeerd, dit is gewoon een heel ander soort koekjes. Dit zullen door de ingrediënten nooit knapperige brosse koekjes worden. Maar daar heb ik gelukkig wel genoeg andere recepten voor 😉 Ik zie deze koekjes zelf meer als een wat verantwoorder tussendoortje dan een lekker koekje bij een kopje thee.

  45. Gitte schreef:

    Hoe lang zou je deze koekjes kunnen bewaren?

    1. Laura schreef:

      Zeker een week 🙂

  46. Linda schreef:

    Lekker hoor,ik zit er net eentje warm uit de oven op te eten. Ideaal als tussendoortje ook voor mijn dochtertje van 4. Ze gaan zeker een keer mee als lekkers in de broodtrommel naar school!

  47. Esther schreef:

    Net gemaakt. Als ze net zo lekker smaken als dat ze ruiken…..??
    Volgende keer wil ik ervan ook met stukjes chocolade in maken?

  48. Marjolein schreef:

    Eerste keer dat ik havermoutkoekjes wilde bakken, kwam ik bij dit recept uit. Sindsdien, vaak gemaakt en opgegeten. Heerlijk voor tussendoortjes, maar niet echt om gasten te trakteren,bof ik even alles voor mezelf en m’n vriend. Las net variatie met chocolade, ga ik ook maar eens proberen.

  49. Henriette schreef:

    Favoriet recept! Ik zorg dat ik de droge ingrediënten alvast op voorraad heb als mix in een zakje(1L). Dan hoef ik alleen nog banaan toe te voegen ( honing doe ik er niet in). Banaan kneed ik in de schil: voorzichtig in de banaan knijpen over de hele lengte tot hij zacht aanvoelt . Schil eraf en de bananen in de zak doen. Alles mengen door in de zak te knijpen tot alles goed is vermengd. Zak op werkblad leggen en het deeg vlak maken totdat alles gelijkmatig is verdeeld. Zak openknippen en op de bakplaat keren. Plaat deeg in stukken verdelen met mes en met spatel iets uit elkaar leggen. Voila!

  50. Nikki schreef:

    Zojuist deze koekjes gemaakt en ik moest eerst heel erg wennen aan de smaak maar ze werden steeds lekkerder en het idee dat je een verantwoord tussendoortje eet maakt het helemaal goed.

    Ik vertrek binnenkort naar Amerika en daar zijn ze echt van het ‘snacken’. Ik ga de koekjes zeker maken voor mijn Amerikaanse host-kinderen.

    Bedankt voor het zoveelste lekkere recept dat je wilt delen!

  51. Ellen schreef:

    Gisteren gemaakt. Voor mij toch super lekker, zeker omdat het niet zo ongezond is dan een ander koekje. Ik heb ze gemaakt met stukjes pure chocolade, goji en moerbessen. Ze zijn al bijna op trouwens.

  52. Olivia schreef:

    Ik heb ze net gemaakt, (nog niet geproefd, staan nog in de oven) ik vond het beslag zó nat? Het was moeilijk om er koekjes van te vormen, heb er dus wat gewone bloem doorheen gedaan om het wat steviger te maken. Rozijntjes, cacaonibs & gebroken lijnzaad erdoor! Het ruikt in ieder geval al heel erg lekker hier! Ben benieuwd 😉

    1. Laura Kieft schreef:

      Het is wat plakkerig, maar moet niet te nat zijn. Wat bloem toevoegen is een goede oplossing 🙂

  53. miranda rijsdijk schreef:

    Kunnen de koekjes ook een paar dagen bewaard worden? Blijven ze dan net zo lekker 🙂

      1. HM schreef:

        Hoe kunnen we deze koekjes beste bewaren – we maken er een schooltraktatie van- en ik dacht wellicht per stuk in aluminiumfolie?

        1. Laura Kieft schreef:

          in folie of in boterhamzakjes gaat prima.

  54. Lynn schreef:

    Mijn beslag was ook de plakkerig, heb er wat meer havermout bij gedaan. Dat maakt dat mijn koekjes er niet zo mooi uit zien als die van Laura maar ze smaken desalniettemin heel lekker .

  55. Rita schreef:

    Hoi kan je ook kolhydraten koekjes
    Maken…

    1. Evelien schreef:

      Elk koekje bevat koolhydraten….

  56. Kira schreef:

    Zou ik de cranberries ook kunnen vervangen door stukjes aardbei? Of wordt het dan te nat/xzacht?

    1. Laura Kieft schreef:

      Ik denk dat ze dan te nat worden, maar proberen kan natuurlijk altijd.

    2. Karen schreef:

      Je kan er misschien gevriesdroogde aardbeien door doen. Te koop bij de Appie.

  57. Stanske schreef:

    Vanochtend deze koekjes gebakken. Ze zijn heerlijk!
    Heb je enig idee, hoe lang ze bewaard kunnen worden in een trommel?

    1. Laura Kieft schreef:

      een weekje ongeveer.

  58. Pascalle schreef:

    Dankjewel voor het recept ! Heerlijk als ontbijt.
    De tweede keer heb ik de noten vervangen door sesamzaadjes en zonnebloempitten.
    Volgende keer ga ik stukjes abrikoos proberen.

  59. Bianca schreef:

    Op zoek naar wat ik met rijpe banaan eens kon maken vond ik je recept. Mijn dochtertje en ik zijn gelijk aan de slag gegaan. Net uit de oven en ze smaken heerlijk! Bedankt!

  60. Marie schreef:

    Zou ik de cranberries ook kunnen vervangen door ( eventueel in een beetje bloem gerolde) een rode bosvruchten mix kunnen vervangen??

    1. Laura Kieft schreef:

      Het kan, maar houd er wel rekening mee dat je meer vocht toevoegt en dat dit invloed heeft op het eindresultaat.

  61. Sharon schreef:

    Zou je de cranberries ook weg kunnen laten en bijv stukjes chocolade toevoegen?

    1. Laura Kieft schreef:

      Ja hoor, ook heel lekker 🙂

  62. nel schreef:

    ga morgen proberen.. lijkt me heerlijk en zonder suiker

    is het een gewone oven of een heteluchtoven dure je gebruikt ?

    alvast bedankt

    1. Laura Kieft schreef:

      Temperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte (tenzij anders vermeld)

  63. Alies schreef:

    Kunnen deze ook in de vriezer

    1. Laura Kieft schreef:

      ja hoor, geen probleem.

  64. Larissa schreef:

    Super lekker en makkelijk! Ik heb ze net gemaakt met extra honing en amandelschaafsel. Ga ze dit weekend weer maken. Zou dit recept ook werken met granola? Het lijkt me dat de koekjes dan wat knapperig worden.

    1. Laura Kieft schreef:

      Nee dat werkt niet, om er een ‘deeg’ van te kunnen maken heb je echt havermout nodig.

  65. Jos Peters schreef:

    Je weet toch dat er veel suiker wordt toevoegd aan cranberries…

  66. Leoni schreef:

    Zou je deze ook kunnen bakken in een pan? (Lees:geen oven)

    1. Laura Kieft schreef:

      Dat zou ik niet doen.

  67. Joyce schreef:

    Hallo Laura,

    Het ziet er super lekker ui ik ga ze a.s weekend maken.
    Welke havermout en noten gebruik je voor dit recept.
    En hoelang kan je ze bewaren?
    Bedankt alvast voor het antwoord
    Groetjes joyce

    1. Laura Kieft schreef:

      Gewoon standaard havermout en een notenmix. Bewaren max 5 dagen.

  68. Esther schreef:

    Ik heb de koekjes net gemaakt, maar dan met druiven en banaan. Ze zijn echt heerlijk! Zeker met een koolhydraatarm dieet. De druiven zorgen net voor een zoetje in het koekje. Qua aantal Koolhydraten ben ik niet zeker, maar kan niet zo veel zijn…

    1. Sandra schreef:

      Ik denk dat je toch even moet gaan kijken in KH tabellen. Want druiven en bananen zitten vol met suiker en dus met KH en dan hebben we het nog niet eens over de havermout. Ik heb zelf meerdere malen het Atkins dieet gevolgd en daar waren dit soort dingen echt uit den boze.

  69. Roeland Voogd schreef:

    Een banaan, zeker een rijpe, bevat veel suiker.

  70. Corrie schreef:

    Ik heb ze gemaakt voor mijn dochter
    Ze vond ze erg lekker
    Dus ga ze nog een keer voor haar maken.

  71. Isa schreef:

    Ik heb deze koekjes nu een paar keer voor school gemaakt. Ze zijn echt heerlijk en je maag heeft dan.weer genoeg om de dag door te komen.
    Bedankt voor dit heerlijke recept
    Gr.Isa

    1. Laura's Bakery schreef:

      Ahhh wat leuk, graag gedaan Isa!

  72. Marian Swanenburg schreef:

    Dit recept net gevonden. Heb er pecan noten in gedaan en dadels. Klein beetje vanille extract. Ik ben heel benieuwd!!

    1. Laura's Bakery schreef:

      Vast hartstikke lekker!

  73. Marilyn Debue schreef:

    Heel lekker! Voor herhaling vatbaar!
    Het moeilijkste is om eraf te blijven….voor ze koud zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *