Er komen dit jaar extra veel recepten met confetti online, want waar confetti is, is iets te vieren! En ik vier natuurlijk dit hele jaar met jullie dat Laura’s Bakery 10 jaar bestaat. De confetti koekjes en confetti taart vielen al erg goed in de smaak, maar mijn team smeekte om een confetti cheesecake. Want wie houdt er nu niet van cheesecake?
Qua smaak moet je vooral denken aan een vanille cheesecake en voegt de confetti weinig toe, maar het ziet er wel ontzettend vrolijk en gezellig uit. Ideaal voor een verjaardag, zeker als je de taart rondom afwerkt met slagroom.
Met wat zou ik de bloem kunnen vervangen voor een glutenbrood exemplaaar?
(Nog)groot fan van je recepten!
Hoop dat je reageert!
Groetjes,
Sanne
*glutenvrij bedoel ik natuurlijk??
Je kunt maizena gebruiken.
Hoe weet ik wanneer de cheesecake op kamertemperatuur is?
Dan moet de cheesecake niet warm en niet koud aanvoelen.
Zure room is dat hetzelfde als creme fraiche?
Nee, maar eventueel kun je dit wel door elkaar vervangen in dit recept als dat je vraag is.
Dank Laura voor je reactie! Ik vroeg het omdat ik een kleine supermarkt hier in het dorp heb. Ze hebben niet altijd alles.
Waar haal je de sprinkles en welke sprinkles gebruik je?
Het kan met allerlei soorten, maar deze waren van Bakd.
Hallo,
Is het mogelijk een iets gezondere versie van deze cheesecake te maken door de roomkaas te vervangen door ….?
Dat durf ik niet te zeggen.
Welke roomkaas kan ik het beste gebruiken?
Ik gebruik Philadelphia.