Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Bakken met kinderen

Lian van Rensdoor Lian van Rens
20 februari 2018
in Inspiratie
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Door Lian – Als er iets is dat leuk is om in de voorjaarsvakantie met de kinderen te doen, dan is het wel bakken. Maar hoe kun je dat nou het beste per leeftijd aanpakken? Niets is vervelender dan een kind dat al uitgekeken is op de activiteit voordat je klaar bent met bakken. Het mag dus voor zichzelf spreken dat je geen complete uitbundige stapelcake gaat bakken met een kind van zes. Ondanks dat ieder kind natuurlijk verschillend is geef ik vandaag enkele ideeën per leeftijdscategorie voor het bakken met kinderen. 

Peuter en kleuterfase

Alles is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkeling van het kind, maar de eerste bakervaring kan al zeker worden opgedaan in de latere peuterfase. De kleuterfase is er al helemaal perfect voor, want dan is het heel interessant om te zien hoe van een deeg koekjes of wafels kunnen worden gemaakt. Lekker gek doen en gebakjes decoreren horen daar ook zeker bij.

Geef de kleintjes taken die snel uitgevoerd kunnen worden en waarbij ze niet lang hoeven te wachten op het eindresultaat. In de peuterfase kan het zoiets simpels zijn als het decoreren van koekjes. Bak zelf suikerkoekjes en zorg ook voor het glazuur door een paar druppels water met wat poedersuiker te vermengen. Laat de kleintjes kliederen met het glazuur. Het hoeft niet mooi of perfect te zijn, gewoon de activiteit zelf is al leuk genoeg. Eenmaal opgedroogd zijn de koekjes een leuk cadeau om aan de opa’s of oma’s te geven, want de kleine is meestal niet meer geïnteresseerd in het eten ervan.

De kleintjes gewoon laten zien hoe iets gemaakt wordt kan ook leuk zijn. Wafels zijn hier perfect voor. Het deeg is vloeibaar en dan worden ze in het wafelijzer een wafel die je kunt eten. Dit kun je vaak ook aan de keukentafel doen. Het is een snel proces en het is heel spannend om te zien. Daarna kan lekker gesmikkeld worden. Zorg er wel voor dat het beslag voor de wafels al klaar staat.

Een andere optie kan het bakken van appelflappen zijn. Zorg dat de appelvulling vooraf gemaakt is en help je kind met het vullen. Het is ook een creatieve bezigheid om ze te leren omgaan met bestek. Je kunt met een lepel de vulling scheppen, alhoewel met de hand nog lekkerder is. Met een vork duw je de randen stevig dicht en met een kwast smeren we de flappen in met ei. Laat de kids de suiker over de appelflappen strooien. Gegarandeerd feest! De appelflappen hoeven maar kort in de oven, dus het resultaat is snel klaar.

Basisschoolfase

De meest creatieve fase is aangebroken, want je kunt nu afhankelijk van de leeftijd steeds meer uitpakken en de kinderen het werk laten doen. Houdt het baksel wel simpel en de stappen eenvoudig. Gelukkig staan er meer dan genoeg recepten op Laura’s Bakery die hiervoor geschikt zijn. Kies verder baksels uit die de kinderen ook daadwerkelijk lekker zullen vinden.

Je kunt ze natuurlijk meer verantwoordelijkheid geven in bovenstaande recepten door ze het deeg te laten bereiden of de koekjes zelf te laten uitsteken. Alles is afhankelijk van de leeftijd van het kind. Wat dacht je van chocolade suikerkoekjes voor de afwisseling op de gewone suikerkoekjes en maak dan bijvoorbeeld samen deze donut koekjes. Andere lekkere koeken om te maken zijn eierkoeken of stempelkoekjes.

Ook is het leuk om juist met vers fruit aan de slag te gaan. Op die manier zijn ze lekker fruit aan het eten tussen het bakken door. Want wie snoept er nou niet tijdens de bereiding? Leuke voorbeelden hiervoor zijn deze bladerdeeg taartjes, fruittaart koekjes of poffertjes spiesjes. Over poffertjes gesproken, het recept daarvoor vind je hier. Geen poffertjespan in huis? Je kunt ook pannenkoeken spiesjes maken. Beide zijn ontzettend lekker.

Tip: Laat een mooi eindresultaat niet het doel op zich zijn, maar focus juist op het hebben van plezier en de leerzaamheid van het proces.

Natuurlijk hoort knoeien er ook bij en gelukkig is daar de wasmachine voor uitgevonden. Word ook niet boos als je kind gedurende de activiteit zijn of haar aandacht verliest en geen zin meer heeft. Laat het zijn en probeer het een volgende keer opnieuw. Enthousiasme is meestal iets dat moet groeien, zeker voor de hele jonge kindjes.

Tieners

Zijn de kinderen al wat ouder? Dan is het leuk om het bakken zelf echt onder de knie te gaan krijgen. Geef ze volledige verantwoordelijkheid en help indien nodig. De beste recepten om mee aan de slag te gaan zijn de basisrecepten. Voor alle recepten, ideeën en tips raad ik het basisbakboek van Laura aan. Hier staat alles in om zelf te leren bakken.

Een tiener zal graag bakken met smaken die ze kennen en ingrediënten die vooral niet te gezond zijn. Denk bijvoorbeeld aan het bakken met Oreo’s. Bovenstaande cake laat zien dat je met een combinatie van basisrecepten en Oreo’s een complete taart op tafel kunt toveren. Je kunt alle kanten op vanuit die basis en als tiener kunnen ze daar prima mee aan de slag.

Mocht je zelf nog tips (of leuke ervaringen!) hebben voor het bakken met kinderen, deel die dan vooral hieronder in een reactie.

Vorige post

Volgende post

poffertjes recept
Kaiserschmarrn met warme kersen

Related Posts

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft
01 januari 2021
0

...

Laura’s Bakery 10 jaar

Mijn 2020

door Laura Kieft
31 december 2020
5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet...

Printable: bladerdeegstengels

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft
28 december 2020
0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over...

Lian van Rens

Lian van Rens

Lian is groot fan van de Amerikaanse keuken en ze is vooral gek op brownies, cheesecake en cinnamon rolls. Favoriete bezigheid als het regent? Verschillende variaties chocolate chip koekjes bakken.

Reacties 14

  1. Petra says:
    3 jaar geleden

    Bakken met de kinderen is inderdaad erg leuk, bij de jongste (inmiddels 9) blijven zandkoekjes toch favoriet;-), maar ze helpt ook mee als ik andere recepten maak. Leren lezen van recepten, het afwegen van ingrediënten, etc, gezellig en leerzaam!
    De oudste van 11 vindt het erg leuk om zelfstandig aan de slag te gaan met cupcakes bijvoorbeeld en voor een appeltaart draait ze haar hand ook niet om. Ik ben benieuwd wat de toekomst brengt, vooral de oudste is heel creatief, als ze dat met bakken ook durft en gaat experimenteren… Lijkt me erg leuk!

    Beantwoorden
  2. Boudy says:
    3 jaar geleden

    Wat een leuke ideeen allemaal .Mijn kleinzoon, inmiddels bijna 9, was heel bang voor de mixer toen hij nog heel klein was. Op zijn 4e heb ik hem zelf met de mixer laten helpen. We maakten een chocolade taart. Dat ging prima. Inmiddels kan hij zelf het deeg voor cake of chocoladetaart maken. Hij vindt het heel leuk om te doen. En ik ben heel trots op hem, en het is zo gezellig samen bakken.

    Beantwoorden
  3. Lieke says:
    3 jaar geleden

    Mijn dochter van 4,5 vind het nu nog vooral erg leuk om de kommen uit te likken en het koekjesdeeg op te eten in plaats van eerst met vormpjes uit te steken en af te bakken. Een edhte cookie dough liefhebber dus hahahha. Bedankt voor de leuke tips!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Hahaha, ik geef haar groot gelijk 😛

      Beantwoorden
  4. Mei says:
    3 jaar geleden

    Hoi! Ik bak zelf ook erg veel ( ik ben 14 ) en lees altijd je blog, voor mijn verjaardag heb ik het basisbakboek van jou gevraagd en gekregen super leuk! Ik krijg heel veel inspiratie door jou boek en blog. Bedankt! <3

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Wat leuk om te horen!

      Beantwoorden
  5. Linda says:
    3 jaar geleden

    Onze kleine dame van net 5 jaar helpt graag mee in de keuken. Zandkoekjes uitsteken is favoriet (en het opeten is natuurlijk het allerleukste). Wel maak ik zelf het deeg graag vooraf zodat het nog even de koelkast in kan. Anders vraagt ze een uur lang wanneer ze nu ein-de-lijk wat mag doen. Maar ook cupcakes, chips van tortilla wraps en pasta door de machine draaien zijn favorieten die ze prima samen met ons kan doen. En alles waar een garde aan te pas komt natuurlijk 🙂 O ja, en we maken jaarlijks de pepernoten met jouw recept Laura! (of kruidnoten, hoe je ze ook wil noemen).

    Beantwoorden
  6. Claudia says:
    3 jaar geleden

    Zoonlief wordt bijna 3 jaar en is helemaal fan van de emoji poeppie… dit gaat dus het thema worden van zijn verjaardag en traktatie…. nu heb ik voor de traktatie een vraag ik wil graag koekjes bakken en ja ik heb een uitsteekvormpje van een poepje. Bestaat er een recept voor chocolade/bruine koekjes? of zomaar cacao toevoegen aan zandkoekjes kan dat? Zodat ik na het bakken de juiste kleur al heb en alleen nog oogjes erop hoef te maken.

    Tevens wil ik een grote taart (hoop) maken in hetzelfde thema…. ik denk 3-laags, iemand ideeën of dat ook met chocoladebiscuit taart of zo kan? Botercrème bruin maken zal ook wel lukken maar dat blijft plakken en dan is de taart niet af te dekken.
    Alle tips zijn welkom!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      er staan chocolade suikerkoekjes online, die zou je kunnen gebruiken. En met een chocoladebiscuit kan prima (ook dat recept staat online 😉 )

      Beantwoorden
      • Claudia says:
        3 jaar geleden

        Dank je, ik ga kijken! Is het een goed idee om een taart af te werken met gesmolten chocolade over direct de biscuit taart want als ik er eerst botercreme onder doe dan kan ik het niet meer smeren denk ik zit de creme door de chocolade. Tip?

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          3 jaar geleden

          Voor een strakke taart zou ik de taart eerst afsmeren. De kunst is om hem gelijkmatig te overgieten met chocolade zodat uitsmeren niet nodig is 😉

          Beantwoorden
  7. visueliseren says:
    2 jaar geleden

    Twee kinderen van 3 en net 5, kan ik niet uit de keuken houden als ik iets maak. Het maakt ze eigenlijk niet uit, als ze maar iets kunnen doen: iets roeren, kijken of de weegschaal bij de 200 is, zakje vanillesuiker kunnen toevoegen, spatel aflikken…
    zelf kruidnoten maken was hier ook een groot feest.
    …benieuwd hoe zich dat verder ontwikkelt.

    Beantwoorden
  8. Suzanne says:
    2 jaar geleden

    Zoontje van 3 helpt met alles. Van het samen vasthouden van de mixer, het tellen van de eieren tot het indrukken van de koekjesvornpjes in het deeg. Tegenwoordig herkent hij de 5, dus zegt hij ‘stop’ als we 500 ml melk hebben voor de pannenkoeken 👍
    Heerlijk om met hem bezig te zijn in de keuken!
    Heb je tips voor bakboeken voor (jonge) kinderen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ik schreef dit artikel ooit: https://www.laurasbakery.nl/de-leukste-kook-en-bakboeken-voor-kinderen/ (al zijn er inmiddels vast nog meer leuke boeken voor kids)

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=vFpjRSILrG4AX9-NXsg&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=593fde43280c8b5657176f0b4c555266&oe=602DD90B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch
  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Kaiserschmarrn met warme kersen

Kaiserschmarrn met warme kersen

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021

Moussaka

18 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-1

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-11

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-18

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-23

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-16

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan