Zelf aardbeiensaus maken is reuze makkelijk. Erg lekker om te combineren bij een bolletje ijs, een pudding dessert, een stapel pannenkoeken of gewoon over een kommetje met yoghurt.
Aardbeiensaus maken
Om de lekkerste aardbeiensaus te maken gebruik je verse aardbeien die lekker zoet en rijp zijn. Aardbeien zijn momenteel in overvloed te koop en als je in de supermarkt boven het schap hangt, dan komt die heerlijke zoete geur je al tegemoet. Zijn de aardbeien niet in het seizoen? Dan kun je ook gewoon diepvries aardbeien gebruiken om dit recept te maken.
Eigenlijk maak ik deze saus van aardbeien best vaak, maar het was niet eerder in me opgekomen om het als een los recept met jullie te delen. De hoogste tijd, want dit is een ontzettend fijn basisrecept die veel desserts en ontbijt recepten nog lekkerder laat smaken!
Het is aardbeienseizoen, dus tijd om lekker te bakken met aardbeien. Neem een kijkje tussen alle aardbeien recepten voor inspiratie!
Lieve Lau,
Wat een origineel kopje/glaasje is dat!!!
Succes met alles!
Xus,
Bedankt voor het recept! Kun je het in een jampotje lang bewaren (zoals jam) i.p.v. 2-3 dagen in de koelkast?
Nee helaas niet vermoed ik, je zou het wel in kunnen vriezen denk ik.