Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Overheerlijke karamelspread

Laura Kieftdoor Laura Kieft
21 januari 2013
in Allergenen, Glutenvrij, Vullingen en Toppings, Zoete recepten, Zonder oven
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Een heerlijke karamelspread die je verwerkt in desserts, gebak, ijs of misschien juist lekker op een broodje. Klinkt heerlijk nietwaar? Bespaar je de zoektocht naar deze spread, je maakt hem namelijk gewoon zelf! Helemaal niet zo ingewikkeld als het misschien klinkt. Ik had zelf nog nooit karamel gemaakt, maar stiekem verwachtte ik dat het nog best ingewikkeld was. Gelukkig bleek dat niet zo te zijn en had ik binnen de kortste keren een potje karamelspread staan. Geen excuus meer om geen karamel te maken, met dit ontzettend makkelijke recept kun jij het ook!

Recept afdrukken

Karamelspread

Deze overheerlijke karamelspread kun je verwerken in verschillende desserts en gebakjes, maar ook op een broodje of cracker!
Porties: 600 ml pot

Ingrediënten

  • 275 gram fijne kristalsuiker
  • 75 ml water
  • 225 gram ongezouten roomboter
  • 200 ml slagroom

Instructies

  • Breng de suiker met het water aan de kook. Roer tot alle suiker is opgelost tot een heldere siroop. Veeg nu met een nat bakkwastje langs de rand van de pan om suikerkristallen op te lossen. Let op: je mag nu niet meer roeren. Karamelliseer de suikersiroop tot het een mooie egale goudbruine kleur heeft. Tijdens het karamelliseren beweeg je de pan heen en weer (maar niet roeren!). Hoe donkerder de kleur, hoe sterker de smaak. Kijk uit dat je de karamel niet laat verbranden (te donker), dan is de smaak niet meer lekker.
  • Klinkt het nog wat ingewikkeld? Bekijk dan dit filmpje eens. Zelf vond ik het handig om te zien hoe de karamel ontstaat en wanneer het goed is.
  • Draai het vuur nu laag en voeg de blokjes boter toe. Verwarm intussen de room en roer in het pannetje met karamel tot de boter geheel is gesmolten. Als dit het geval is haal je de pan van het vuur en voeg je de warme room toe. Het zal nu even flink gaan schuimen als reactie. Blijf roeren tot je een mooie egale karamel hebt.
  • Neem een schone pot waar je de karamel in giet. Sluit de pot en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Tips

Variatie tip: voeg 8 gram fleur de sel toe voor een gezouten karamelspread.

Bewaren

In de koelkast ongeveer een week houdbaar.

De karamelspread is heerlijk op een cracker of een stukje brood. Je kunt het ook heerlijk in een dessert verwerken of bij een bolletje ijs. Binnenkort heb ik leuke recepten voor jullie waarbij je deze spread kunt gebruiken.

Vorige post

Volgende post

(P)inspiration: macarons
Appelgalettes met karamel

Related Posts

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
18

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
16

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
27

Zoals...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 34

  1. Sabien says:
    8 jaar geleden

    Hmm, lijkt me heerlijk! xoxo

    Beantwoorden
  2. Uit Paulines keuken says:
    8 jaar geleden

    Oh wat ziet dat er lekker uit zeg 🙂

    Beantwoorden
  3. Esther says:
    8 jaar geleden

    Dit ziet er heerlijk uit zeg, dat ga ik snel een keer maken. Ik kende alleen de manier dat je een blikje gecondenseerde melk kookt.

    Beantwoorden
  4. Mickey says:
    8 jaar geleden

    Klinkt heerlijk! Ben benieuwd waar je het allemaal bij kunt gebruiken!

    Beantwoorden
  5. danmaardik says:
    8 jaar geleden

    Ziet er heerlijk uit, en wat een mooie foto’s!

    Beantwoorden
  6. Inge says:
    8 jaar geleden

    Binnenkort ben ik zeker van plan dit te maken. Mijn vraag was of je dit in de koelkast moet bewaren of gewoon op kamertemperatuur?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Hoi Inge, je kunt deze spread gewoon in de koelkast bewaren.

      Beantwoorden
  7. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    hee Laura

    Ik heb het vandaag geprobeerd te maken maar zijn suiker wordt steeds weer hard en het wordt niet echt bruin. Ik snap er niets van waarom het niet wil lukken!

    gr merel

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Hoi Merel, heb je het filmpje bekeken wat ik in de post noem? Daarin wordt het heel goed uitgelegd en je kan ook zien hoe het veranderd. Het duurt wel een paar minuten voordat de suiker bruin wordt hoor. En bij het afkoelen wordt het inderdaad hard, je moet het daarom zo snel mogelijk verwerken nadat je het van het vuur haalt.

      Beantwoorden
  8. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    Jaaaaaa!! In één keer gelukt deze heerlijke spread! 🙂
    Zodra deze op kamertemperatuur is afgekoeld is het moeilijk om je vinger er niet in te dippen. JAMMIE!
    Ikzelf heb de caramel iets donkerder dan die van jou, het smaakt naar heerlijke toffee waar je niet genoeg van kan krijgen 🙂
    Morgen ga ik de appelgalletes maken voor bij onze paasbrunch, met deze spread worden ze overheerlijk! 🙂

    Dank je en…
    Fijne paasdagen allemaal!

    Groetjes Jennie

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Leuk om te horen dat de spread zo goed gelukt is. Volgende keer maak ik hem zelf ook wat donkerder, dan zit er nog meer smaak aan! De galettes zullen je zeker smaken, ik vond ze zelf heeerlijk!

      Beantwoorden
  9. Maschenka Kloekke says:
    7 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Ik heb de appelgalletes met karamelspread gemaakt en ow wat is dit heerlijk!
    Die karamelspread is geweldig!

    Liefs Maschenka

    Beantwoorden
  10. princess pink says:
    7 jaar geleden

    Beetje late reactie maar toch. Het lijkt me heerlijk, kun je dit ook maken zonder de slagroom of wordt het dan toch hard. Ik probeer het wel uit hoor haha, maar dacht het toch even te vragen. groetjes….

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Zonder slagroom wordt het inderdaad veel dikker maar het zal niet keihard worden.

      Beantwoorden
  11. vienneke says:
    7 jaar geleden

    Hoi! Ik heb enkele maanden geleden deze heerlijke spread ook gemaakt! Echt lekker! Ik had die gebruikt als vulling voor zelfgemaakte pralines. Nu zou ik graag cupcakes maken dit weekend en werken met deze karamel. Zou ik best gewoon cupcakes bakken en dan achteraf beetje uithollen en vullen met de karamel? Misschien dat die wel wat te lopend is? Bedankt voor reactie! groetjes

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Je kunt ze inderdaad het best een beetje uithollen met bijvoorbeeld een appelboor en daarna vullen. Om de saus wat dikker te maken kun je het iets langer doorkoken, dan wordt het wat donkerder (nog meer de karamelsmaak) en dikt het iets meer in. Kijk wel uit dat het niet té donker wordt.

      Beantwoorden
  12. Kitty says:
    6 jaar geleden

    Oh jee…. ik heb me hieraan gewaagd en het ging in 1x goed! Net iets te makkelijk en zeker net iets te lekker 😉 Dit wordt verslavend….!!
    Ik lees hierboven dat de spread in de koelkast te bewaren is. Hoe lang kan ik dit bewaren (ervan uitgaande dat ik het niet allemaal meteen opsnoep….)?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      een week ongeveer blijft het zeker wel goed.

      Beantwoorden
  13. Vera says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura! Gisteren heb ik dit als taart vulling gebruikt. Mmmm lekker! Ik had best nog veel over, en mijn moeder wilde het weggooien. Ik zei, nee! Laten we het op pannenkoeken eten, zoals in Frankrijk in restaurants wordt geserveerd! Dus dat eten we vandaag?. Ik kwam op dat idee omdat het echt zo smaakt. Heerlijk! Mijn complimenten Laura!?

    Beantwoorden
  14. Mvs says:
    5 jaar geleden

    Hoe lang kun je het bewaren? En hoe lang is de lioncaramel te bewaren?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      ongeveer een week in de koelkast

      Beantwoorden
  15. Brenda de Jongste says:
    4 jaar geleden

    Ik heb het net gemaakt, klopt het dat het heel vloeibaar is als het in de pot gaat?? Of heb ik iets verkeerd gedaan??

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Het is nog redelijk vloeibaar inderdaad, tijdens het afkoelen dikt het verder in. Maar hoe langer je het mengsel op het vuur laat doorkoken, hoe dikker het wordt.

      Beantwoorden
  16. Lola says:
    4 jaar geleden

    Weer een toprecept. Ik zou heel graag zout willen toevoegen maar kan dit ook met gewoon keuken/tafelzout en zo ja, moet dit dan ook 8 gr zijn? Of kan dit( jouw variatietip) alleen met fleur de sel? Groetjes 🙂

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Het kan ook met keukenzout, alleen smaakt het wel anders dan wanneer je fleur de sel gebruikt. Zou gewoon naar smaak toevoegen 🙂

      Beantwoorden
  17. Lola says:
    4 jaar geleden

    Toch maar een potje fleur de sel gekocht….wat een wereld van verschil. Dat is nu het leuke van jouw site om ingredienten te gebruiken waarvan je niet wist hoe ze zouden smaken. Ik wist helemaal niet van het bestaan van dit zout af, het maakt de karamel helemaal af. Blij 🙂 Bedankt Laura

    Beantwoorden
  18. Sanne says:
    3 jaar geleden

    Dag Laura,

    Ziet er lekker uit! Zou je dit ook kunnen gebruiken als vulling voor eclairs? Evt met mascarpone in plaats van room, voor de stevigheid? Bedankt!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Als je het vermengt met mascarpone zou dat zeker moeten lukken.

      Beantwoorden
      • Sanne says:
        3 jaar geleden

        Moet de mascarpone dan gewoon koud toegevoegd worden? En room is niet nodig dan he?

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          3 jaar geleden

          Kan koud, maar zou het wel een beetje op temperatuur laten komen om schiften te voorkomen. Room hoeft niet, maar kan wel. Net wat je lekker vindt.

          Beantwoorden
  19. Sandra says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura.

    Zojuist de caramel spread gemaakt.
    Echter een klein vraagje.

    Heb het mengsel in de schone pot gegooid, een glazen gesteriliseerde pot .
    Ik zie nu echter bij het deksel erop doen dat ik zwarte puntjes heb in het mengsel.

    Heb geen vanillestokje ofzo gebruikt maar het lijkt wel enorm op zulke “stipjes”.

    Kan het zijn dat het van mijn steelpannetje komt met anti aanbak laag?
    Zoja, kan het kwaad om het dan nog te gebruiken?

    Fijne jaarwisseling alvast!

    Groet, Sandra

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Of het van je pan is durf ik niet te zeggen, kijk even goed naar je pan zou ik zeggen. Als de bodem niet meer goed is zou dat kunnen. Ik zou het zelf dan niet eten. Het zou ook suiker kunnen zijn die een beetje is verbrand, al lijkt mij dat stug.

      Beantwoorden
  20. Alette says:
    7 maanden geleden

    Hoi Laura,
    Kun je deze spread ook gebruiken in karamel shortbread?
    Groetjes,
    Alette

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 maanden geleden

      Ik weet het niet zeker, maar check mijn recept daarvoor hier: https://www.laurasbakery.nl/caramel-shortcake/

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=vFpjRSILrG4AX9-NXsg&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=593fde43280c8b5657176f0b4c555266&oe=602DD90B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch
  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Appelgalettes met karamel

Appelgalettes met karamel

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021

Moussaka

18 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-1

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-11

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-18

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-23

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-16

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan