Vaderdag inspiratie

11 juni 2019
2

Je zou het haast niet denken, maar de categorie Vaderdag op het blog is op een chocoladecake met bier na leeg. En dat terwijl er echt meer dan genoeg recepten online staat die perfect zijn voor Vaderdag. Gelukkig hebben we de komende dagen voldoende lekkere Vaderdag recepten voor jullie klaarstaan, zoals het recept voor bierbrood dat gisteren online is gekomen. Vandaag willen we je echter laten zien dat er ondanks de nogal lege categorie voldoende recepten op het blog staan waar menig vader blij van wordt. Aangezien er voor zoet gebak genoeg inspiratie te vinden is op het blog, gooien we het voor deze Vaderdag inspiratie over de hartige boeg (op een recept na dan 😉 ). Zit je er klaar voor?Pizza

Welke vader houdt nou niet van pizza? Ik ken er geen. Daarom beginnen we met heerlijke pizza recepten. De gevulde pizzasticks die je helemaal bovenaan zag zijn speciaal voor de kaas-liefhebbende vaders, een ander houdt misschien meer van het gevulde pizzabroodje, maar ik kan mij ook voorstellen dat de meeste papa’s al blij worden van een ciabatta pizzabrood. Waar je ook voor kiest, als je het maakt met liefde smaakt het altijd goed!

Pretzels

Waar vaders ook vaak dol op zijn is pretzels. Lekker bij bier… of iets anders te drinken natuurlijk. Ook met pretzels weet Laura zich wel raad en daarom vind je verschillende recepten met of van pretzels op haar blog. De volgende baksels zullen een lach op het gezicht van iedere vader toveren.

Flammkuchen

Na de pretzel kan de flammkuchen niet achterblijven, daarom sluiten we dit overzicht af met drie manieren waarop je de originele flammkuchen met spek en ui kunt bereiden. Hier lust jou vader wel een stukje van.

Als het goed is staat hier wel een recept tussen waar je jouw vader mee kunt blij maken. Zo niet, houd dan vooral het blog deze week in de gaten voor nog meer lekkere Vaderdag recepten!

Lian van Rens

Lian is groot fan van de Amerikaanse keuken en ze is vooral gek op brownies, cheesecake en cinnamon rolls. Favoriete bezigheid als het regent? Verschillende variaties chocolate chip koekjes bakken.

2 reacties

  1. Petra schreef:

    Hoi Laura,

    Mijn vraag is hoelang kan je ongevulde gebakken bladerdeeg hoorntjes (roomhoorntjes) bewaren?

    1. Laura Kieft schreef:

      Bladerdeeg kun je best een paar dagen bewaren. Het is wel iets dat vaak zachter wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *