Ben ik weer met mijn combinatie van pindakaas en chocolade in een recept, in een brownie dit keer. Ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Dit recept maakte ik wel wat specialer door pretzels toe te voegen. Dat geeft meer structuur aan de smeuïge brownie en zorgt ook voor die fijne zoet-zout combinatie.
Dat vat deze pindakaas-pretzel brownies wel goed samen denk ik. Rest mij alleen nog maar te zeggen dat je gelijk even in je kastjes moet kijken of je de ingrediënten allemaal in huis hebt. Dan kun je -eventueel na een bezoek aan de supermarkt- gelijk aan de slag vandaag!
BAKTIP: Voor dit recept heb je een vierkante bakvorm van 20 x 20 cm nodig. De bakvormen van PME zijn erg prettig in gebruik en in meerdere formaten, vormen en hoogtes verkrijgbaar.
Brownies met pindakaas zijn misschien wel mijn lievelings, en dit ziet er helemaal lekker uit! Hij komt op m’n baklijstje. 🙂
Zo zeg, deze brownies zien er wel heel lekker uit lieverd.
Heb je nog staan, dan kom ik nog even proeven 😉
Liefs, mam ♥
Hoi Laura,
Hoe groot is de vorm die je gebruikt hebt?
20 x 20 cm
Hoi, welke pindakaas gebruik je? Wij hebben een biologische met stukjes noot, maar die is best olie-achtig. Groet Nanja
Ik gebruik meestal die van Calvé.