Deze mokka tartelettes stonden al een eeuwigheid op mijn baklijst, omdat jullie mij vaak vragen naar recepten met mokka. Tel daar bij op dat ik het altijd ontzettend leuk vind om tartelettes te maken, dan zijn deze mokka tartelettes dus het resultaat. Extra lekker vanwege de knapperige nougatine die ik erin verwerkt heb en natuurlijk afgetopt met een mokka boontje. Speciaal voor alle koffieliefhebbers die naast hun kopje koffie ook nog wel een lekker mokka gebakje lusten.
BAKTIP: Om tartelettes te maken heb je bakringen nodig. De bakringen van Dille en Kamille zijn ideaal hiervoor.
Ben of ken jij meer mokka fans? Dan vind je deze recepten waarschijnlijk ook geweldig:
Elegant gebakje, niet zo groot, ziet er erg lekker uit !!
Hi Laura!
Van de week tartelettes gemaakt met jouw bakringen van Kruidvat.
Voor het deeg van de tartelettes heb ik een deel van de poedersuiker en bloem vervangen door een el cacaopoeder. Daarna heb ik jouw mokkacreme er in gedaan, dan een hazelnoot-caramel crunch, en daarop pure chocoladeganache.
Ze waren super goed gelukt en heel erg lekkere combinatie!!
Groetjes,
Róbin
Klinkt als een succes!
Hoi Laura,
Ik heb al meerdere keren een recept met zandeegbodem gemaakt (in een normaal taartblik), maar de zijkanten zakken telkens naar beneden, zodra de bodem in de oven staat. Heb jij een tip?
Hoi! Kan je de room lang in de koelkast bewaren? Dus voordat het in een tartelet is gespoten? Dankje!
2-3 dagen zou ik aanhouden.