Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

No-bake witte chocolade cheesecake met BROS + bak mee!

Laura Kieftdoor Laura Kieft
20 december 2016
in Samenwerking, Taarten, Zoete recepten, Zonder oven
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

witte-chocolade-cheesecake-met-bros-1a

Al bedacht wat je voor Kerst gaat maken, of ben je nog op zoek naar een spectaculair baksel? Zoek niet verder! Ik presenteer: de no-bake witte chocolade cheesecake met BROS! Geschikt als taart voor bij de koffie, maar ook als dessert. En nog beter, je hebt geen oven nodig! Die zul je waarschijnlijk al genoeg gebruiken tijdens de feestdagen. Alleen wat ruimte in je koelkast is nodig, 20 centimeter om precies te zijn. Dat is namelijk de vorm die we gebruiken voor deze witte chocolade cheesecake.

Nestlé vroeg mij vorige week of ik een spectaculair baksel wist te bedenken met hun chocolade producten. En dan wel iets anders dan de beroemde KITKAT & SMARTIES taart, want die kennen we nu wel. Het is tijd voor een nieuw bijzonder baksel, maar wel eentje die niet moeilijk en voor iedereen haalbaar is. Mijn hoofd liep gelijk over van de ideeën, de een nog lekkerder dan de ander. Maar ik wilde met Nestlé BROS aan de slag gaan. Ik ben gek op die repen. Er was ooit een tijd dat ik van die grote pakken met 10 repen tegelijk kocht, heerlijk! Uit mijn lijst met ideeën koos ik uiteindelijk om ze te gebruiken in een cheesecake.

Oh, en mocht jij nou hele andere lekkere ideeën hebben voor een baksel met Nestlé Chocolade. Lees dan vooral verder! Jij kunt namelijk meedoen als mijn insider. Dan krijg je een mystery box thuisgestuurd en kun je zelf aan de slag! Maar nu eerst: het recept voor deze taart.

witte-chocolade-cheesecake-met-bros-2a

witte-chocolade-cheesecake-met-bros-3a

witte-chocolade-cheesecake-met-bros-4a

Recept afdrukken

No-bake witte chocolade cheesecake met Bros

Op zoek naar een spectaculaire taart voor de feestdagen of gewoon lekker bij de koffie? Probeer dan zeker deze no-bake witte chocolade cheesecake met Bros.
Porties: 12 personen (20cm vorm)

Ingrediënten

Bodem

  • 200 gram chocolate chip koekjes
  • 60 gram ongezouten roomboter

Cheesecake

  • 240 gram witte chocolade
  • 200 gram roomkaas (ik gebruikte Philadelphia)
  • 160 ml slagroom
  • 200 gram mascarpone
  • 1,5 zak Nestlé BROS Bubbels

Topping

  • chocolate chip koekjes
  • Nestlé BROS Bubbels
  • Nestlé BROS Mini’s (ik gebruikte 5 reepjes)
  • witte chocolade (dit kan ook gewoon een reep zijn die je in stukjes hakt)

Instructies

  • Bekleed de bodem en randen van de springvorm met bakpapier. Om te zorgen dat het bakpapier aan de randen blijft plakken, vet je de vorm eerst even in.
  • Verkruimel de koekjes in een blender of foodprocessor. Smelt de boter en voeg toe aan de koekkruimels. Meng dit door elkaar en verdeel over de bodem van de springvorm. Druk aan met de bolle kant van een eetlepel en zet de bodem dan in de koelkast.
  • Smelt de witte chocolade au bain marie, zet opzij om een beetje te laten afkoelen. Belangrijk bij witte chocola is dat het niet te heet wordt. Anders verbrandt het en krijg je klontjes, wees dus geduldig bij het smelten en blijf roeren in je kom.
  • Klop de roomkaas romig. In een andere kom klop je de slagroom stevig (niet stijf!). Voeg de slagroom en mascarpone toe aan de roomkaas en mix tot een glad mengsel.
  • Voeg dan de gesmolten chocola toe, mix tot de chocolade volledig is opgenomen. Spatel de Nestlé BROS Bubbels door het mengsel en giet de vulling op de koekbodem. Strijk de bovenkant glad en laat de taart minstens 8 uur opstijven in de koelkast.
  • Ter decoratie gebruik je chocoladekoekjes, de mini’s en bubbels van Nestlé BROS en witte chocolade. Zet alles er op zoals je dat zelf wilt. Zoals je ziet heb ik achter de chocolate chip cookies prikkertjes gezet zodat ze niet omvallen.
  • Ook heb ik een paar reepjes BROS in stukjes gesneden. Handig qua formaat, maar zo zie je ook de luchtige binnenkant wat er weer net even wat leuker uitziet.
Bewaren

In de koelkast bewaar je een cheesecake 2-3 dagen.

witte-chocolade-cheesecake-met-bros-5a

Word insider en ga zelf aan de bak met Nestlé!

Zo, dit is dus hoe je de cheesecake maakt, is het geen plaatje? Of heb jij zelf een veel beter en lekkerder idee met één van de chocolade producten van Nestlé en kun jij dat ook mooi op de foto zetten? In dat geval dagen Nestlé Chocolade en ik ik je uit! Schrijf je in als mijn insider om mee te doen. Als je wordt uitgekozen ontvang je uiterlijk 27 december (leuk cadeautje zo met de feestdagen) een mystery box met chocolade. Dan kun je zelf aan de slag om het nieuwe populaire baksel te bedenken met één van de Nestlé Chocolade producten. Wie weet komt jouw recept straks op de website van Nestlé te staan. En uiteraard ga ik mijn favorieten delen met jullie. Leuk detail: je kunt hiermee ook nog eens een keukenmachine winnen!

Aanmelden kan hier tot en met 22 december, dus wees er snel bij!

Dit artikel is een samenwerking met NESTLÉ, lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Vorige post

Volgende post

Witte Kerst sangria
Roomboter kerstkransjes

Related Posts

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
16

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
16

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
27

Zoals...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 64

  1. Suzan says:
    4 jaar geleden

    Wauw! Ik krijg meteen zin om deze taart te maken!

    Beantwoorden
  2. Vera says:
    4 jaar geleden

    Wat een leuke actie! Lijkt me leuk om mee te doen! 😀

    Beantwoorden
  3. Adrienne says:
    4 jaar geleden

    Oh héérlijk! Als kind ook helemaal favoriet van bros. Deze ga ik onthouden! Heb mezelf gelijk opgegeven.

    Beantwoorden
  4. Lianne says:
    4 jaar geleden

    Ziet er supertof uit! 🙂 Slim idee om die stokjes achter de koekjes te plaatsen. Bros is echt een van mijn favorieten, lekker luchtig!

    Beantwoorden
  5. Linda says:
    4 jaar geleden

    Ik heb de link gevolgd, maar kom alleen op een pagina met informatie over producten en Nestlé, zoek ik op de verkeerde plek voor de insiders actie?

    Beantwoorden
    • Linda says:
      4 jaar geleden

      Al opgelost verkeerde link gebruikt!

      Beantwoorden
  6. Hanna says:
    4 jaar geleden

    Wauw…Deze ga ik snel maken…jum!

    Beantwoorden
  7. Nanda says:
    4 jaar geleden

    Is er ook een vervanging voor monchou?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Er zit geen MonChou in deze taart?

      Beantwoorden
  8. Iris says:
    4 jaar geleden

    De taart ziet erg lekker uit! 🙂

    Beantwoorden
  9. Homemade by Joke says:
    4 jaar geleden

    Een waanzinnige mooie taart en bovendien ook erg lekker.
    Ik kan het weten want ik heb mogen proeven 😉
    Prachtig gemaakt lieverd!

    Liefs, Mam ♥

    Beantwoorden
  10. Claudia says:
    4 jaar geleden

    Jammie

    Beantwoorden
  11. Vyella www.vyella.nl says:
    4 jaar geleden

    waaauw! klinkt suuuper goed!

    Beantwoorden
  12. Marleen says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura, probeerde me vandaag (21 dec) aan te melden, alleen blijkt deze al gesloten (dus niet t/m 22 dec). Jammer, volgende keer maar proberen. Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dat is zeker jammer, ik denk dat het eerder is gesloten door de grote hoeveelheid aanmeldingen.

      Beantwoorden
  13. Daniëlle says:
    4 jaar geleden

    Wat een plaatje! Hij lijkt mij heerlijk!

    Beantwoorden
  14. Joke says:
    4 jaar geleden

    Gister de taart gemaakt. Hij is alleen niet stevig genoeg geworden. Kan het aan de slagroom hebben gelegen? Ik vond het moeilijk te bepalen of die stevig genoeg was. Of zijn er nog andere oorzaken mogelijk?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Kan slagroom zijn geweest, heb je misschien eentje gebruikt met een laag vetpercentage (best is tussen de 30 en 35%)

      Beantwoorden
  15. h says:
    4 jaar geleden

    Hallo,

    Hoe kom ik aan het recept van de witte chocolade taart met bros?

    Lijkt me super voor de kerst.

    Groet Pim

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Die staat gewoon op deze pagina. Als je het niet ziet heb je een adblocker aanstaan

      Beantwoorden
  16. Alietteal says:
    4 jaar geleden

    Ik heb hem gemaakt voor mijn verjaardag morgen!❤

    Beantwoorden
  17. Jantine says:
    4 jaar geleden

    Heerlijke taart!
    Hoe lang kan ik deze in de koelkast bewaren en kan ik hem ook invriezen?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      ongeveer 4 dagen in de koelkast, en als je hem goed luchtdicht verpakt tot 3 maanden in de vriezer.

      Beantwoorden
  18. Mariska says:
    4 jaar geleden

    Deze taart was echt heerlijk!!

    Beantwoorden
  19. Romy says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Ik heb een vraagje. Ik wil van het weekend cheesecake van Dr. Oetker maken.
    Nu bak ik die altijd in een bakspringvorm van 24 cm.
    Maar nu heb ik leuke springhartjes van 12 cm per taartje. Daar wil ik er een stuk of 6 van maken.
    Normaal staat de taart iets van 45min in de oven. Moet de baktijd dan nu minder worden? Omdat de taartjes kleiner zijn?
    Met dezelfde ovenstand?

    Groetjes Romy

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dan moeten ze inderdaad minder lang in de oven, zou de tijd halveren en dan even controleren of ze nog langer moeten.

      Beantwoorden
      • Romy says:
        4 jaar geleden

        Bedankt! De bladerdeeg-kersen-roomkaas hapjes waren trouwens erg lekker!

        Beantwoorden
  20. Kithy says:
    4 jaar geleden

    Gisteren gemaakt!
    Het is een caloriebom, maar verrukkelijk.?

    Een vraagje: hoe krijg je het bakpapier netjes aan de rand van het bakvorm. Het was erg verkreukeld, waardoor de rand van de taart ook niet mooi wordt.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      ik knip een strook van een vel bakpapier, vet de randen in en ‘plak’ het bakpapier daar tegenaan. Gaat altijd goed 🙂

      Beantwoorden
  21. Marleen says:
    4 jaar geleden

    Deze taart zullen mijn kinderen heerlijk vinden. Alleen ik houd niet van witte chocolade. Maar het kan vast ook met melk chocolade. Toch?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dat kan inderdaad ook 🙂

      Beantwoorden
  22. Antoinette says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura in jou recept gebruik je roomkaas en mascarpone nu heb ik geen roomkaas in huis alleen mascarpone hoe is dit eventueel aan te passen?
    Hartelijke groet,geniet altijd van jouw blog x x x

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      De roomkaas is wel echt nodig in dit recept.

      Beantwoorden
  23. HY says:
    4 jaar geleden

    Hallo Laura, ik kan het recept voor de No-bake witte chocolade cheesecake met BROS nergens vinden. Zou je mij de link willen sturen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Als je het recept niet ziet heb je een adblocker ingeschakeld, als je die uitschakelt voor Laura’s Bakery kun je alles gewoon goed zien.

      Beantwoorden
  24. Tineke says:
    4 jaar geleden

    Hij staat in de koelkast en smaakt nu al heerlijk. Ik heb het slagroom mengsel door de helft gedaan en aan de helft melk chocolade en aan de andere helft witte chocolade toegevoegd. En Maltesers gebruikt omdat mijn supermarkt geen bros bubbles had.
    Zal vast goed smaken voor mijn verjaardag!

    Beantwoorden
  25. Heleen says:
    4 jaar geleden

    Ehm Laura, bij sommige recepten zoals deze staan geen recepten meer bij alleen alle reacties…

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Recept staat er zeker wel hoor, je ziet het alleen niet omdat je een adblocker in hebt geschakeld.

      Beantwoorden
  26. Heleen says:
    4 jaar geleden

    Wel echt een suuuper leuke site, ik doe er heel veel ervaring mee op…
    Ik heb het basisbakboek ook van je, heel leuk allemaal! Complimenten! <3

    Beantwoorden
  27. Diana de Pauw says:
    3 jaar geleden

    Erg lekker. Taart zal zeker vaker gemaakt gaan worden.

    Beantwoorden
  28. Meltem says:
    3 jaar geleden

    Hallo Laura,

    Ik wil de taart voor vanavond maken. Mag ik hem ook in de vriezer laten opstijven. 8uur is best lang.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Opstijven in de vriezer gaat niet, dan bevriest hij en moet hij weer ontdooien. Kwestie van geduld hebben en op tijd beginnen.

      Beantwoorden
  29. Jessica says:
    3 jaar geleden

    Hallo,

    Als ik een springvorm van 23 cm wil gebruiken, hoe pas ik dan de hoeveelheden aan? Is daar een regel voor hoe je dat makkelijk aanpast?
    Ik heb trouwens al veel taarten van je gebakken en ze zijn allemaal heerlijk! Ik promoot met regelmaat je website ????

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Daar heb ik dit artikel voor: http://www.handigebaktips.nl/recepten-omrekenen/ 🙂

      Beantwoorden
  30. Patricia says:
    3 jaar geleden

    Taart staat op te stijven in de koelkast❤❤ bij gebrek aan bros balletjes maltesers gebruikt hoop dat het lekker smaakt ?

    Beantwoorden
  31. Linda says:
    3 jaar geleden

    Heerlijke taart, om je vingers bij op te eten! 😀 Ga hem straks voor de 2e keer maken. Doe het alleen met maltesers ipv bros.

    Beantwoorden
  32. Carmen says:
    3 jaar geleden

    De taart gemaakt voor een verjaardag! Alleen maar positieve reacties, wat was hij lekker!!!

    Ik heb het hele recept gevolgd, maar mijn bodem en vulling waren even dik. De vulling was weinig. Dit vond ik raar. Maar was nogsteeds verrukkelijk!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Dat is gek inderdaad, wellicht iets niet goed afgewogen? Fijn dat hij zo lekker was!

      Beantwoorden
  33. Kim says:
    3 jaar geleden

    Kan ik er ook (verse) frambozen aan toevoegen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan.

      Beantwoorden
  34. Laura says:
    3 jaar geleden

    Kan ik de choco bubbels ook vervangen door bijvoorbeeld maltesers? De Bros bubbels zijn bij ons in de buurt overal uit het assortiment gehaald..

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan. Eventueel een reep bros in stukjes hakken is ook nog een optie 🙂

      Beantwoorden
  35. Bernanda says:
    2 jaar geleden

    Helaas geen bubbels kunnen vinden, maar de minibrosjes in kleine stukjes ging ook prima.
    Vandaag mijn collega’s op deze taart getrakteerd en ze vonden het heerlijk!

    Beantwoorden
  36. Elise says:
    2 jaar geleden

    Ik kan het recept niet zien? Alleen reacties.. 🙁
    Wou de taart graag maken voor de verjaardag van mijn vriend!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Dan moet je je adblocker even uitzetten 😉

      Beantwoorden
  37. Lisa says:
    2 jaar geleden

    Hè wat jammer; de bros bubbels zijn bij de AH winkel niet meer te krijgen. Nu een poging met stukjes bros.

    Beantwoorden
  38. Ruud says:
    1 jaar geleden

    Vraagje… moet ik suiker toevoegen bij het slagroom kloppen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Nee dat hoeft niet, anders had het in het recept gestaan 🙂

      Beantwoorden
  39. Desirée Jobes says:
    1 jaar geleden

    Ik ben 11 en ik hou van bakken ik ga hem zo maken het ziet er heerlijk uit op de foto ik kan niet wachten

    Ik heb een vraagje kan je de bros bubbels vervangen door Maltezer ?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Wat leuk Desirée en wat een lekker idee. Ik denk dat dat prima kan. Veel bakplezier!

      Beantwoorden
  40. Sophie says:
    10 maanden geleden

    Waar kun je die Bros Bubbels kopen?
    Zou graag een keer de taart willen proberen te maken weet alleen niet waar ik de Bros Bubbels zou kunnen kopen.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ik zie ze regelmatig bij de Spar, maar vast ook nog wel bij andere (grote) supermarkten.

      Beantwoorden
  41. Ellen says:
    4 maanden geleden

    Hij staat in de koelkast op te stijven, ben benieuwd!

    Beantwoorden
  42. Sandra says:
    3 weken geleden

    Gemaakt voor kerst. De beste cheesecake ever! En ik heb er al heel wat gemaakt!

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=vFpjRSILrG4AX9-NXsg&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=593fde43280c8b5657176f0b4c555266&oe=602DD90B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch
  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Roomboter kerstkransjes

Roomboter kerstkransjes

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Wit brood

20 januari 2021

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-6

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-16

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-19

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-16

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-7

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

Dit was de advent van 2020

door Laura Kieft-26 december 2020-2

Het is weer Tweede Kerstdag, en dat betekent dat ook alle recepten voor de Laura’s Bakery Advent van 2020 inmiddels online staan. Elk jaar is het weer zo leuk om alle recepten voor deze advent...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan