Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Cranberry compote

Laura Kieftdoor Laura Kieft
03 december 2014
in Allergenen, Feestdagen, Glutenvrij, Kerst, Lactosevrij, Vullingen en Toppings, Zoete recepten, Zonder oven
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

cranberry compote

Sinds vorig jaar heb ik de cranberries ontdekt. Ik was er altijd van overtuigd dat ik dit niet lekker zou vinden, vooral de gedroogde versie. Het was iets wat tussen mijn oren zit, want ik moet toegeven dat ik ze hartstikke lekker vind! Vorig jaar maakte ik bijvoorbeeld al cranberry witte chocolade koekjes. Dit jaar ging ik met verse cranberries aan de slag en maakte ik een cranberry compote. Deze compote heb ik in een aantal verschillende recepten gebruikt voor deze advent, deze recepten komen later nog voorbij.

cranberry compote

cranberry compote

Recept afdrukken

Cranberry compote

Maak super snel en eenvoudig cranberry compote, het is heel eenvoudig om zelf cranberry compote te maken! Heerlijk bij allerlei kerstrecepten.
Porties: 2 potten

Ingrediënten

  • 340 gram verse cranberries
  • 250 ml water
  • 200 gram suiker
  • sap van een halve citroen
  • rasp van een hele citroen

Instructies

  • Vul een pan met water, suiker, citroensap en citroenrasp. Breng het mengsel aan de kook. Zodra het begint te koken voeg je de gewassen cranberries toe.
  • Blijf roeren tot de bessen zijn open geknapt en het een soort geleiachtige substantie is. Dit duurt ongeveer 10 minuten.
  • Giet de cranberry compote in schone (uitgekookte) glazen potten en draai de deksel erop. Laat volledig afkoelen.
Bewaren

Ongeopend kun je de compote zo tot wel een jaar in de kast bewaren. Na openen bewaar je de compote in de koelkast.

cranberry compote

Ik zou maar vast een paar potjes cranberry compote gaan maken, er komen namelijk lekkere recepten aan met deze heerlijk frisse compote!

Vorige post

Volgende post

Koekjesdeeg uitrollen zonder plakken
Sneeuwpop koekjes

Related Posts

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft
23 januari 2021
3

Het...

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
20

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
23

Het...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 49

  1. miriam says:
    6 jaar geleden

    MMmmm, zeker het proberen waard. Klopt het dat je gewone suiker hebt gebruikt?

    Gr Miriam

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik heb fijne kristalsuiker gebruikt

      Beantwoorden
  2. Margot says:
    6 jaar geleden

    Mooie foto’s!

    Beantwoorden
  3. Joke says:
    6 jaar geleden

    Wat ben ik blij met deze blogpost. Heerlijk!!!
    Dit gaan we zeker met de kerst weer maken.

    Liefs, Mam ♥

    Beantwoorden
  4. Marja says:
    6 jaar geleden

    Ik heb het ook nog nooit gemaakt of gegeten omdat ik denk dat ik ze niet lust! Maar dat had jij dus ook en nu vind je ze lekker! Dus misschien moet ik dan toch maar eens een poging wagen. Het recept is makkelijk genoeg.
    Bedankt voor de tip Laura en dat je me moed gegeven hebt om het eens te proberen!
    Liefs en tot de volgende keer, Marja. 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik ben benieuwd wat je er van vindt! Ik vind het zelf erg lekker inderdaad 🙂

      Beantwoorden
  5. Joke says:
    6 jaar geleden

    Wat een heerlijke Cranberry compote, ga hem vaak gebruiken.
    Dank je wel.
    Ik heb een vraag van andere orde.
    Ben op zoek naar een goede spuitzak.
    Heb er al tal loze gehad, maar nog nooit eentje waar ik echt fijn mee kon werken.
    Kun je advies geven ,BVBD.
    Met vriendelijke groeten Joke

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Hoi Joke,
      Ik gebruik altijd wegwerpzakken van Wilton, vind ik zelf ideaal!

      Beantwoorden
  6. geja says:
    6 jaar geleden

    Hallo Laura,

    Ik heb een vraag over de citroen die jij voor dit recept gebruikt.
    Gebruik jij een onbespoten citroen of een gewone uit de supermarkt?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Een gewone uit de supermarkt 🙂

      Beantwoorden
  7. Alicia says:
    6 jaar geleden

    heei
    ik zag op een andere website
    een recept staan voor appel confituur
    misschien kan je dat ook een keer maken

    Beantwoorden
  8. Dorien says:
    6 jaar geleden

    Durf het bijna niet te vragen, maar kan het ook met diepvries cranberry’s?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Dat zou ook wel kunnen ja, zolang je maar geen gedroogde gebruikt.

      Beantwoorden
  9. Jolanda says:
    6 jaar geleden

    Hai Laura,

    Je hebt vast wel de de feestelijke frambozen-ijstaart uit de Allerhande gezien.
    Mijn vraag is zou ik de heerlijke cranberry compote ipv de frambozen kunnen gebruiken? En dan geen pistachenoten maar alleen witte chocola?

    Groetjes Jolanda en Toppieee voor je héérlijke recepten

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik heb de afbeelding gezien maar het recept (nog) niet gelezen. Maar volgens mij kun je dat prima vervangen hoor, klinkt al heerlijk 🙂

      Beantwoorden
  10. Jolanda says:
    6 jaar geleden

    Bedankt Laura!

    Beantwoorden
  11. Heleen says:
    6 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Vandaag dit recept gemaakt. Ik vind hem iets te veel naar citroen smaken. Zelf zal ik de volgende keer minder schil en sap toevoegen. Maar verder een makkelijk en, evengoed, een lekker recept. Ik heb nog 4 potjes klaarstaan.

    Beantwoorden
  12. bep den hartog says:
    6 jaar geleden

    een vraag kun je bij crenberrie compote ook geleisuiker gebruiken, kortere kooktijd? wil het vanavond gaan proberen. of raad je het volkomen af?

    lijkt me een lekker recept voor op de vla yogurt..

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik zou dat zelf niet doen. Het neemt zo ook amper tijd in beslag. Het hoeft maar zo’n 10 minuten te koken.

      Beantwoorden
  13. bep den hartog says:
    6 jaar geleden

    crenberrie compote, gemaakt, erg lekker, bij de vla en yogert

    Beantwoorden
  14. Alicia (MyCookieAddiction) says:
    6 jaar geleden

    hoi

    kan je hier een recept mee maken als cupcakes, taarten of cakepops !

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Hoi Alicia,
      Als je zoekt op cranberry compote kom je al verschillende recepten hiermee tegen op Laura’s Bakery 🙂

      Beantwoorden
  15. Hanny says:
    5 jaar geleden

    In plaats van water, sinaasappelsap gebruiken, jammie. Iets meer vocht en na het koken de staafmixer er door, heerlijk op ijs. En dan staat er in de bijkeuken ook nog cranberrie likeur te rijpen.

    Beantwoorden
  16. Joslin says:
    5 jaar geleden

    Hee Laura,
    Voor hoeveel potjes of hoeveel ml is dit ongeveer?
    Liefs Joslin

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      ik haalde er deze 3 potjes uit, dus zeg maar 2 flinke potten kun je er zeker mee vullen!

      Beantwoorden
  17. Carlijn says:
    5 jaar geleden

    Lijkt me heerlijk! Zou je de citroen ook door limoen kunnen vervangen? En ook limoenrasp?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ja hoor, dat kun je zeker proberen.

      Beantwoorden
  18. Saskia says:
    5 jaar geleden

    Hallo Laura,
    Het lijkt me een heerlijk recept. Heb ik het goed begrepen, dat je je het warm afsluit in een potje, en het dan af laat koelen?
    Groetjes, Saskia

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Helemaal goed begrepen 😉

      Beantwoorden
  19. Joke says:
    5 jaar geleden

    Wat een heerlijke cranberrycompote! En zo gemaakt! Dankjewel voor de heerlijke recepten!

    Beantwoorden
  20. Marjolein says:
    5 jaar geleden

    Ik had verse cranberry’s meegenomen van Vlieland maandag dus gelijk compote gemaakt voor de kerst, maar ik hoop dat het nog indikt want nu is het meer cranberry-soep! 🙂 Maar lekker is het wel!

    Beantwoorden
  21. Gerda says:
    5 jaar geleden

    Vandaag de compote gemaakt. Als extra smaakmaker nog een kaneelstokje toegevoegd. Het rook heerlijk in de keuken. Bedankt voor je recept, ik ga het verwerken in cakes.

    Beantwoorden
  22. Marjolein says:
    5 jaar geleden

    Haha, gelukt hoor, het is in gedikt, wat een heerlijke compote, dank je wel voor het recept! Ga voor de kerst de croissants met witte chocola maken!
    Groetjes,
    Marjolein

    Beantwoorden
  23. Helen says:
    5 jaar geleden

    Ben net klaar met het maken van de compote , gaan we morgen ( kerst ) gelijk gebruiken.

    Beantwoorden
  24. Simone says:
    5 jaar geleden

    Hij was heel lekker! Hoe lang kun je hem na openen ongeveer in de koelkast bewaren?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      1-2 weken

      Beantwoorden
  25. Maaike says:
    5 jaar geleden

    Heel erg leuk recept!
    Ik heb alleen een vraagje.
    Kan ik dit ook met ander fruit doen?
    Groetjes!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ja hoor, maar verhoudingen kunnen dan wel anders zijn.

      Beantwoorden
      • Maaike says:
        5 jaar geleden

        Dankjewel!

        Beantwoorden
  26. Monique says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura heerlijk recept maar waarom kan het niet met gedroogde cranberry?
    Groetjes en fijne feestdagen,
    Monique

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Omdat je het vocht nodig hebt

      Beantwoorden
  27. Ilonka says:
    4 jaar geleden

    Bedankt voor dit heerlijke recept.
    Moet voor een aantal gerechten voor de kerst compote hebben en dacht dat ga ik zelf maken.
    Ben benieuwd wat mijn gasten ervan vinden?

    Beantwoorden
  28. Sylvie says:
    3 jaar geleden

    Hoi Laura, kan ik in plaats van suiker een ander zoetmiddel gebruiken?agave siroop, of appelstroop………? Dank je!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Heb ik zelf geen ervaring mee, durf ik je dus niet te zeggen helaas.

      Beantwoorden
  29. Mary Muijs says:
    2 jaar geleden

    Hallo Laura, zojuist de cranberry compote gemaakt en staat nu buiten af te koelen. Vond het wat ad zure kant, extra rietsuiker en honing bij gedaan, warm geproefd: heerlijk. Dank voor het recept.

    Beantwoorden
  30. Pingback: Sterren sandwich koekjes - Laura's Bakery
  31. Pingback: Cranberry-geitenkaas scones - Laura's Bakery
  32. Pingback: Cranberry compote met sinaasappel en kaneel - Laura's Bakery
  33. Pingback: Cranberry MonChou dessert - Laura's Bakery

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Een heerlijk tussendoortje voor aankomende week: havermout-amandel eierkoeken! Dat is weer eens wat anders dan de klassieke eierkoek, maar zeker zo lekker.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#eierkoeken #havermout #tussendoortje
  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Appel speculaas cake

Appel speculaas cake

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-3

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-2

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-12

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-20

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-24

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-23

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-28

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-10

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan