Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Zelf pesto maken

Laura Kieftdoor Laura Kieft
04 maart 2016
in Koken, Sauzen & Dips
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

pesto maken

Voortaan kijk ik toch wel een beetje anders naar de potjes groene pesto in de supermarkt. Normaal kocht ik namelijk altijd pesto, ik mag het graag op van alles en nog wat smeren. Zelf pesto maken, dat had ik nog nooit gedaan. Tot afgelopen week dan, weer iets dat ik eindelijk van mijn to do lijst kan strepen. Ja, ik ben lekker bezig met die lijst. Maar terug naar de pesto. Waarom ik daar anders naar kijk vraag je je af? Nou, ik wist niet dat er zoveel basilicum in ging. Natuurlijk wist ik wel dat het voornamelijk basilicum is, maar toch had ik verwacht een groter potje te kunnen vullen met mijn zelfgemaakte pesto na het kaalplukken van mijn basilicum plantje. Klein potje misschien, maar jeetje wat is deze pesto lekker zeg!

pesto maken

Recept afdrukken

Pesto

Zorg dat je genoeg basilicum in huis hebt om deze pesto te maken. Je houdt een kaalgeplukt plantje over, maar ook ontzettend lekkere pesto!
Porties: 1 klein potje

Ingrediënten

  • 20 gram basilicum (alleen de blaadjes, dat is ongeveer een heel plantje)
  • 20 gram Parmezaanse kaas
  • 20 gram pijnboompitten
  • 1 teentje knoflook
  • snufje zout
  • 50 ml olijfolie

Instructies

  • Voor het maken van de pesto heb je een vijzel, staafmixer of keukenmachine nodig. Ik gebruikte zelf mijn keukenmachine. Rooster de pijnboompitten voor extra smaak en pers het knoflookteentje uit. Doe alle ingrediënten bij elkaar in het bakje en laat de machine draaien tot het een mooie gladde massa is.
  • That’s it! Kind kan de was doen 😉.
Tips

Vraag je je af hoe het met mijn kaalgeplukte basilicumplantje gaat? Ik heb alle steeltjes kortgeknipt en het potje in de vensterbank gezet. Eens kijken of mijn vingers groen genoeg zijn om er weer een mooi plantje van te maken 🙂

Bewaren

Bewaar de zelfgemaakte pesto in een schoon potje. Afgesloten in de koelkast kun je dit ongeveer een week bewaren.

Vorige post

Volgende post

Chocolade noten granola
Granaatappel cake met chocolade

Related Posts

Sweet chili saus

door Laura Kieft
22 januari 2021
4

Ik...

Mosterd-mayo dip

door Laura Kieft
26 oktober 2020
2

Het...

Baba ganoush

door Laura Kieft
25 juli 2020
2

Mocht...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 25

  1. Michelle says:
    5 jaar geleden

    Hmm ik gebruik super vaak pesto! Ik ga het zeker eens proberen te maken met dit recept!

    Beantwoorden
  2. Marjolein says:
    5 jaar geleden

    Zelfgemaakte pesto is inderdaad heerlijk! Beetje citroen erdoor maakt het nog lekkerder. Afgelopen zomer nog pesto van citroen-melisse gemaakt. Ook een aanrader!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Dat ga ik ook eens proberen!

      Beantwoorden
  3. Erna says:
    5 jaar geleden

    Ik heb ook een poosje geleden voor het eerst pesto gemaakt, heerlijk. uit een potje hoef ik niet meer! wat ook erg lekker is : rucola erdoor. ik had niet genoeg basilicum laatste keer en heb toen half basilicum / half rucola erdoor gedaan. Een aanrader!

    Beantwoorden
  4. Margot says:
    5 jaar geleden

    Zelfgemaakte pesto vind ik echt ontzettend lekker, maar ik heb het al te lang niet gemaakt.

    Beantwoorden
  5. Monique says:
    5 jaar geleden

    Heerlijk ik maak het ook meestal zelf. Met zongedroogde tomaatjes en olijven is het ook erg lekker. En mocht je plantje niet lukken….zet een paar steeltjes in water en binnen een week zie je wortel er aan komen.

    Beantwoorden
  6. G.Kroon says:
    5 jaar geleden

    Je schijnt ook lekkere pesto te kunnen maken van zevenblad.
    Ben je meteen een hoop onkruid uit je tuin kwijt.

    Beantwoorden
  7. Gerda Pietersen says:
    5 jaar geleden

    Ik maak altijd een grotere hoeveelheid en doe dat in ijsblokjesvormen in de diepvries.

    Beantwoorden
  8. Rachel Kromdijk says:
    5 jaar geleden

    wat voor olijfolie gebruik je want deze pesto ziet er HEERLIJK uit!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Maakt niet veel uit, ik gebruikte extra vierge

      Beantwoorden
  9. Renske Prins says:
    5 jaar geleden

    Lekker!!! Maar heb je ook al eens rode pesto gemaakt? Daar zou ik ook graag een recept van willen hebben.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Nee nog niet, maar dat wil ik wel een keer proberen 🙂

      Beantwoorden
  10. Daphne says:
    5 jaar geleden

    Lekker he?!!!
    Wij maken het hier ook het liefste zelf.
    Mijn zoon heeft laatst pesto-pasta gemaakt. Eerst zelf pesto maken en dat door de pasta gedaan.
    Heeeeerlijk!
    Wij gebruiken hier alleen meer knoflook (LEKKER!).
    Ach, eigenlijk kan je de hoeveelheden heel makkelijk aanpassen aan je behoefde 😉

    Die tip van die rucola (reactie hierboven) ga ik onthouden, lijkt me ook heel lekker.

    Beantwoorden
  11. Sophie says:
    5 jaar geleden

    Lekker recept, dankjewel!

    Beantwoorden
  12. Jacomijn says:
    5 jaar geleden

    Hoe is het gegaan met he kortgeknipte basilicumplant? Ik maak vaan pesto, maar knikker ze altijd weg daarna. Zonde als er dus nog wel wat van te maken is… 😉

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Die heeft het helaas niet gered, had er teveel vanaf geknipt 😉 Maar ik heb inmiddels zaadjes liggen om zelf een plant te laten groeien 🙂

      Beantwoorden
  13. Sabrina says:
    5 jaar geleden

    Deze ga ik ook eens proberen

    Beantwoorden
  14. nelvanleemput says:
    3 jaar geleden

    slaafmixer jampotje
    basilicumplant 3takjes mund teen knoflook 20 gr parmezaanse handje en, ongepelde amandelen even oppiepen in bakpannetje en afkoelen.olie erbij half olijf en planaardige olie tot helft van de pot Dit alles in jampot en de mixer erin Klaar in no time.nel

    Beantwoorden
  15. Monique says:
    2 jaar geleden

    Als je je bascilicumplantje niet tot op de grond hebt afgeknipt maar net boven de onderste blaadjes dan zal er bij de oksels van de blaadjes weer nieuw groen groeien;)

    Beantwoorden
  16. Catrien says:
    10 maanden geleden

    4 jaar later 😉 voor het eerst deze pesto gemaakt. Inderdaad heel lekker! Je schrijft dat je de pesto ongeveer een week kunt bewaren. Als ik het invries, is het dan na ontdooien nog smakelijk?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      10 maanden geleden

      Zeker, kan heel goed met pesto. Handig is om het in ijsblokjesvormen in te vriezen voor kleine porties.

      Beantwoorden
      • Catrien says:
        10 maanden geleden

        Dank!!

        Beantwoorden
  17. Lisa says:
    8 maanden geleden

    Wat een fijne tip van de vriezer! Ik maak een potje niet op in een week. Leuk, nu kan ik het gaan maken.

    Beantwoorden
  18. Sofie says:
    7 maanden geleden

    Leuk basisreceptje, ga het deze avond uitproberen samen met een van je pizzagerechten.
    Je kan pesto met banaals maken, kan ook met worsteling, rucola, …
    De volgende keer als je een basilicum plantjes koopt, ik vermoed dat je ze in de supermarkt hebt gehaald, dat moet je ze uit het potje halen, in vieren delen en in een ruime pot met grond zetten. Zo krijgen de plantjes terug ruimte en eten. De mijne is keigoed aangeslagen en staat nu zelfs in bloei.

    Beantwoorden
  19. Ineke says:
    5 maanden geleden

    Pesto doe ik in kleine potjes en vries het in. Gaat prima. Even aan denken dat je het op tijd uit de vriezer haalt. Maar zo’n klein beetje is snel ontdooit.

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=8S06WllWCH4AX9M36Tu&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=8c915e16a4badcf66dfbd3d01dfaefbe&oe=605B269B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=yoUzYh08uf0AX8g3Y1A&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4c663906204c54f40bc3f3e74273472e&oe=605C5D96' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>
  • NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/151459707_506614734065588_7507239914690055926_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ajANsSceWJQAX9phYEy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4415e55b27b531a4b5eb1a2ba6ca2e91&oe=605DACCA' title='NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie 'bijzondere smaakcombinatie' of 'mooi raster' gaan?⁠ ⁠ Vanaf vandaag staat dit lekkere recept online op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag'>
  • BAKTIP! Door de lekkere temperaturen die voorspeld zijn voor dit weekend kreeg ik spontaan trek in deze frambozen-ricotta cheesecake! Wat ga jij voor lekkers bakken dit weekend?⁠
⁠
Het recept staat al op het blog en vind je door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery⁠
⁠
#cheesecake #donnahay #ricotta #frambozen #bakken #taart

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Granaatappel cake met chocolade

Granaatappel cake met chocolade

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-0

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-0

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-13

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-9

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-14

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan