Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

10x bakrecepten zonder suiker

Laura Kieftdoor Laura Kieft
05 augustus 2014
in Allergenen, Inspiratie, Suikervrij, Thema inspiratie
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

suikervrij bakken

Steeds vaker krijg ik de vraag of er ook suikervrije recepten op mijn blog staan. Vrij weinig moet ik je eerlijk bekennen. Ik heb nu eenmaal een zoet blog en dat betekent dat er ook een hoop suiker wordt gebruikt. Ik zal nooit helemaal suikervrij gaan bakken, maar ik wil het wel eens gaan proberen. Ik deed een rondje inspiratie op via het internet en dacht dat het een leuk idee zou zijn om 10 zoete bakrecepten zonder suiker met jullie te delen. Al deze recepten komen grotendeels bij Nederlandse bloggers vandaan, slechts twee van Amerikaanse blogs. Met ‘geen suiker’ bedoel ik overigens geen geraffineerde (bewerkte) suiker. In de meeste recepten worden alternatieve zoetstoffen gebruikt, zoals honing, dadels en agavesiroop.

We beginnen op het blog Blij Zonder Suiker. De naam zegt het al, een blog waar je geen suiker zult vinden. Deze zomerse citroenreepjes bevatten dus ook geen suiker. Naast dat de recepten suikervrij zijn, bevatten ze ook geen koemelk, zijn ze gemakkelijk glutenvrij te maken en ook nog eens 100% vegan. Oh, laten we niet vergeten dat ze er ook echt heerlijk uitzien!

Superfood ontbijtreep

Je ken de granen- en muesli repen vast wel, misschien heb je ze zelf wel eens gemaakt. Op het blog van Carola staat een suikervrij recept voor superfood ontbijtrepen. Voor de echte superfood fanaten een goed recept om eens te proberen. Het zit vol met chiazaad, hennepzaden, fijne zemelen en meer!

Kijk, dit zijn de betere recepten: brownies! Maar Lian van Cakeje van eigen Deeg maakte niet zomaar brownies. Deze brownies bevatten namelijk geen geraffineerde suikers. Had ik al verteld dat deze suikervrije brownies ook lactosevrij zijn?!

vega taart met zomerfruit

Wil jij graag bakken maar mag (of wil) je geen eieren, boter en suiker eten? Dan is deze speciale vega taart van Zoet Recepten iets voor jou! Hij is namelijk suikervrij, eivrij en lactosevrij. Een prachtige taart die er ook nog eens heel erg lekker uitziet!

suikervrij bakken

Suikervrije appeltaart muffins. Klinkt dat niet als een waar feestje? Met behulp van havermout maakte ik deze eenvoudige, maar o zo lekkere muffins. Ze vullen goed, dus dat is ook nog eens mooi meegenomen. Maak een flinke voorraad, zodat je er altijd eentje klaar hebt liggen (in de vriezer?) voor de lekkere trek.

Bananenbrood met noten en chocola 2a

Een bananenbrood mag niet ontbreken in dit lijstje met suikervrije recepten. Het is een ideaal baksel dat je in het weekend maakt zodat je de hele week van een lekker tussendoortje kunt genieten. Vries dan ook gerust wat plakjes in. Dit bananenbrood is extra lekker door de toegevoegde noten en chocola.

Glutenvrije snickers zonder geraffineerde suiker

Het lijkt wel of graan/muesli/noten repen nooit suiker bevatten. Focus on Foodies heeft ook zo’n lekkernij op het blog staan; glutenvrije snickers. Jawel! Zelf snickers maken zonder suiker. En dus ook nog glutenvrij.

flourless, no sugar blondies made with chickpeas and sweetened with dates, 150 calories each, 5 fiber, 13 net carbs, 6 protein. #coconutalmondrecipes

We hadden al suikervrije brownie in het overzicht staan, deze wordt nu aangevuld met zijn zusje. De blondie! Naast dat je in dit recept geen geraffineerde suiker tegenkomt, bevat het ook geen bloem. Dit recept is trouwens in het Engels, even vertalen dus als je trek gekregen hebt.

No sugar mini baked donuts

Ik ben stiekem héél erg dol op donuts. Schandalig genoeg heb ik ze nog nooit gemaakt. Waarschijnlijk zou ik ze zelf met suiker maken, maar deze donuts bewijzen dat dit niet per se nodig is. Geen suiker voor deze mini donuts en ze zijn ook niet gefrituurd. Eigenlijk zou je deze donuts best gezond kunnen noemen.

Deze verzameling recepten bewijst dat je ook zonder geraffineerde suikers prima kunt bakken. Heb jij nog goede recepten waarvoor je geen bewerkte suikers hoeft te gebruiken?

Vorige post

Volgende post

Springerle molds winactie
Chorizo kaas twisters

Related Posts

Aardbeien kwarktaart met mascarpone crème

Hollands gebak: 10 klassiekers

door Laura Kieft
20 april 2021
1

Deze week staat Laura's Bakery geheel in het teken van Hollands gebak. Terwijl ik de afgelopen periode bezig...

Filodeeg inspiratie

door Laura Kieft
12 april 2021
0

Heb jij het al gezien: begin deze maand is de Laura's Bakery Bakgroep op Facebook van start gegaan!...

Lancering Laura's Bakery Bakgroep

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft
01 april 2021
2

...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 32

  1. Jessy says:
    7 jaar geleden

    Wat een fijne recepten staan er tussen!
    Wat ook erg lekker is, banaan-havermout koekjes met een beetje cocos.

    Beantwoorden
  2. Paulette says:
    7 jaar geleden

    Top Laura, dat je ook aandacht besteed aan suikervrij. Omdanks mijn bakverslaving, moet ik voor mijn eczeemhuid suikervrij eten. Daarnaast is suiker eigenlijk ook erg slecht voor je lichaam. Dus ik ben blij met je suikervrije blog!

    Beantwoorden
  3. Miranda says:
    7 jaar geleden

    Ik moet zeggen dat ik de suikervrije trend van dit moment niet helemaal volg.
    Ik probeer ‘gewoon’ gezond te eten, met af en toe een ongezonde bak uitspatting. Daar voel ik me goed bij.
    ik vind het echter wel heel knap dat er steeds meer van dit soort creatieve bakrecepten komen, knap hoe ze het bedenken en het dan ook nog zo lekker kunnen maken…
    Maar hoe dan ook, mij zul je dat niet gauw zien doen denk ik..
    Maar zeg nooit nooit;)

    Beantwoorden
  4. norma says:
    7 jaar geleden

    Super recepten laura ga ze zeker een keer proberen
    Heb je toevallig ook recepten voor mensen met een gluten allergie

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Ik heb wel een aantal glutenvrije recepten, nog niet handig op één pagina bij elkaar maar als je zoekt op ‘glutenvrij’ vind je ze ook!

      Beantwoorden
      • San Reemers says:
        2 jaar geleden

        Heb je ook misschien recepten zonder suiker maar met niet zoveel moeilijke ingrediënten??😊😊ik heb trouwens al heel veel gebakken van jou site🤪🤩het is echt een hele goede namelijk👍👍dus ga zo door👌👌

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          2 jaar geleden

          Je kunt even kijken onder recepten, daar is ook een kopje met suikervrij.

          Beantwoorden
  5. Naomi says:
    7 jaar geleden

    Altijd weer een feestje, jouw blogjes ^_^
    En die citroenreepjes staan vanaf nu op de to do lijst!

    Beantwoorden
  6. MySimplySpecial says:
    7 jaar geleden

    Daar zitten een hoop lekkere dingen tussen!

    Beantwoorden
  7. laliyala says:
    7 jaar geleden

    Heb je ook een link naar de mini donuts?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Wat suf, ik zie nu pas dat hij de link niet gepakt heeft. Hier vind je de donuts: http://www.thehousethatlarsbuilt.com/2014/05/mini-baked-donuts.html

      Beantwoorden
  8. petra says:
    6 jaar geleden

    hoi ik kan niet aan het recept komen van de appel crumble uit de magnetron
    ik kom wel na klikken op die site maar niet dat recept ?
    groetjes

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Hij heeft sinds kort een nieuwe site, ik heb het even opgezocht: http://bakedlouies.com/2013/04/07/microwave-apple-crumble/

      Beantwoorden
      • Thirza says:
        2 jaar geleden

        De website vd appel crumble doet t bij mij ook niet 🙁

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          2 jaar geleden

          Ik zie dat deze website niet meer bestaat helaas.

          Beantwoorden
  9. Lara says:
    6 jaar geleden

    Hoi,

    Leuke site! Ik kan alleen het recept niet achterhalen van het frambozen ijs.

    Gr. Lara

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      He dat is gek, ik heb het even gevraagd aan de eigenaresse van de site, lijkt alsof er iets niet klopt. Ik laat het je nog weten!

      Beantwoorden
  10. Quirina says:
    6 jaar geleden

    Hoi Laura, Wat een ontzettend leuke website !
    Weet jij misschien een goed alternatief voor ei in een cake om een ei vrije cake te bakken?
    Groetjes Quirina

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Op Handige Baktips heb ik daar een artikel over geschreven 🙂 http://www.handigebaktips.nl/eieren-vervangen-bij-het-bakken/

      Beantwoorden
  11. Lyy says:
    5 jaar geleden

    Leuke recepten! Ik gebruik graag alternatieve producten 😉 ben gek op bakken, maar als ik overal ladingen suiker, boter etc. doorheen gooi kan ik straks rollend naar huis haha.

    Beantwoorden
  12. Pietsje says:
    5 jaar geleden

    Mooi dat er meer gedacht wordt aan suikervrij .ik ben diabeet 2 heb te hoog cholesterol en al 5 omleidingen vind dan maar leuke recepten

    Beantwoorden
  13. mien prijs says:
    5 jaar geleden

    wat fijn,deze recepten zonder suiker.
    pas diabetes,dus alles nog uit proberen,

    Beantwoorden
  14. CB says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura, vanwege een tarwe-allergie wil ik binnenkort een taart bakken (bijvoorbeeld een marsepeintaart of slagroomtaart) zonder tarwebloem.
    Weet jij misschien wat ik het beste kan gebruiken ipv tarwebloem?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Je zou even in dit overzicht kunnen kijken 🙂 http://www.handigebaktips.nl/vervangers-voor-bloem/

      Beantwoorden
  15. Jose says:
    4 jaar geleden

    Ik zou in plaats van agavesiroop palmsuiker gebruiken heeft hetzelfde effect als gewone suiker maar is veel gezonder laura, je maakt zoveel lekkers ik hou van bakken maar als ik het allemaal met suiker en boter moet eten groei ik echt dicht

    Beantwoorden
  16. Jose says:
    4 jaar geleden

    Ik zou zelf palmsuiker gebruiken en in plaats van boter banaan is een stuk gezonder en daarmee Let je ook een beetje op je lijn, maar je bent echt top zoveel lekkers heerlijk gewoon wat je maakt

    Beantwoorden
  17. Pingback: Door middel van minder suiker ga jij je veel fitter voelen en ben je minder moe
  18. g. says:
    1 jaar geleden

    hoi,
    je hebt bij de suikervrije cake toch geen 8 eieren nodig??
    er staat namelijk 2 x 4 eieren in het recept.
    Ik ga de cake zelf ook eens maken, ik heb diabetes, en moet zeker suikervrij,
    ook zonder natuurlijke suikers zoals honing, kokos, vers fruit, gedroogd fruit enz.

    VRAAG: 22 gram vloeistof, ( hoe kan ik dit afwegen?? )
    of hoeveel ( thee) ( eet ) lepels zijn dit??

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Over welke suikervrije cake heb je het? 22 gram vloeistof zou ik met de weegschaal wegen, maar ik snap niet goed waar dit over gaat.

      Beantwoorden
  19. Y.verdam says:
    6 maanden geleden

    Hallo Laura, ik heb een vraag.

    Ik bak met amandelmeel en verdere bio melen, maar altijd is het gebak kruimig.
    Weet jij wat ik niet goed doe.

    Bedankt yvonne

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 maanden geleden

      Hi Yvonne, gebruik je mijn recepten daarvoor? Anders is het voor mij moeilijk beoordelen.

      Beantwoorden
      • Yonne verdam says:
        6 maanden geleden

        Hallo laura due gebruik ik nog niet maar ga er wel mee aan de slag, kijken of ik dan geen kruimeltaart krijg.

        Maak het gewoon uit een recept maar lukt nooit.

        Yvonne

        Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Bossche bollen, heerlijk vind ik deze zoete specialiteit uit het Zuiden van het land. Ze lijken voor sommigen misschien op moorkoppen, maar het grote verschil is dat Bossche bollen geen toefje slagroom bovenop hebben. Dat hebben de moorkoppen dan weer wel, met extra chocolaatje of een stukje fruit. Heb jij al wel eens een Bossche bol op?⁠
⁠
Vanaf vandaag kun je ze zelf thuis bakken met het recept op het blog, link in mijn profiel> @laurasbakery.⁠
⁠
#bosschebollen #soezen #denbosch #nederlandsespecialiteiten #bosschebol
  • HIEP HIEP HOERA! Laura @laurasbakery.⁠⁠ ⁠⁠ #jarig #hiephiephoera #confettti #sprinkles #taart' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/176614532_799255157637408_7272784303844075783_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=jdHXzdUzjT4AX9YHXlO&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4850c7d273d42019f8d85f06c5ed9147&oe=60A5773B' title='HIEP HIEP HOERA! Laura's Bakery bestaat vandaag 11 jaar! 😱 Ik doe vandaag daarom een extra dansje in de keuken en ik denk terug aan alle bijzondere Laura's Bakery momenten van het afgelopen jaar en dat zijn er nogal wat. Neem bijvoorbeeld bovenstaande hilarische fotoshoot ter ere van het 10-jarig bestaan, het succes van Het Kinderbakboek dat nog geen jaar geleden uitkwam, Het Receptenboek dat inmiddels al bij velen in de keuken ligt en een heel gaaf geheim project waar ik jullie begin mei alles over kan vertellen! En als ik dan bedenk welke leuke dingen er allemaal nog meer gaan komen dit jaar.. Ik kan niet wachten!⁠⁠ ⁠⁠ Deze gezellige confetti taart maakte ik vorig jaar alweer ter ere van het tienjarig bestaan! Het recept staat dus alweer even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠ ⁠⁠ #jarig #hiephiephoera #confettti #sprinkles #taart'>
  • NIEUW! Vandaag starten we met een nieuwe themaweek, namelijk Hollandse lekkernijen. Om te beginnen deel ik met jullie 10 heerlijke recepten van échte Hollandse baksels. Met onder andere deze stroopkoeken, maar ook boterkoek, rijstevlaai en meer. ⁠
⁠
Je leest het artikel via link in bio > @laurasbakery⁠
⁠
#hollandselekkernijen #hollandsebaksels #stroopkoeken #boterkoek #appeltaart
  • THEMAWEEK! Yaaay morgen begint er weer een heerlijke themaweek op Laura @laurasbakery #koekjes #friesedumkes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/175093113_152586510114402_214433561412396332_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=hEQQOA8bZp0AX9LRsBq&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=f61e330efc22a8186cea78ad17beaaef&oe=60A76E41' title='THEMAWEEK! Yaaay morgen begint er weer een heerlijke themaweek op Laura's Bakery, ik heb er helemaal zin in. Het is dat deze Friese dumkes al een paar jaar online staan, anders waren ze zeker in deze week online gekomen. Wie raad wat het thema zal zijn? 😁⁠ ⁠ Als je al aan de slag wilt met dit recept, dan vind je het gewoon op het blog via de zoekbalk. Link in mijn profiel > @laurasbakery #koekjes #friesedumkes'>
  • OPROEP! Ik ben op zoek naar jullie allermooiste ingevulde pagina
  • NIEUW! Kitkat chocolade fudge, je kunt je er vast wel iets bij voorstellen hoe ongelofelijk lekker dit is. Je hebt er maar vier verschillende ingrediënten voor nodig en het is gevaarlijk snel gemaakt 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bakken #chocoladefudge #kitkat #kitkatfudge #chocolade

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Chorizo kaas twisters

Chorizo kaas twisters

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Bossche bol

21 april 2021
Aardbeien kwarktaart met mascarpone crème

Hollands gebak: 10 klassiekers

20 april 2021
Kitkat chocolade fudge

Kitkat chocolade fudge

17 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bossche bol

door Laura Kieft-21 april 2021-8

Toen we een tijd geleden een soezen bakdag op het programma hadden staan moest er natuurlijk ook een Bossche bol worden gemaakt. Even heel kort door de bocht: dat is een grote soes, gevuld met...

Hollands gebak: 10 klassiekers

door Laura Kieft-20 april 2021-1

Deze week staat Laura’s Bakery geheel in het teken van Hollands gebak. Terwijl ik de afgelopen periode bezig was met nieuwe recepten voor deze week, kwam ik erachter dat er ook al heel veel leuke...

Kitkat chocolade fudge

door Laura Kieft-17 april 2021-5

Chocolade fudge is één van de meest makkelijke recepten om te maken, maar toch kreeg ik het voor elkaar dat ik dit recept opnieuw moest maken. En wel om deze reden: ik had de eerste keer...

Bananenbrood tulband met noten

door Laura Kieft-14 april 2021-6

Zoals je inmiddels misschien wel weet koop ik alleen maar bananen om later iets mee te bakken. De laatste tros bananen die na een week rijp genoeg was om mee aan te bak te gaan...

Filodeeg inspiratie

door Laura Kieft-12 april 2021-0

Heb jij het al gezien: begin deze maand is de Laura’s Bakery Bakgroep op Facebook van start gegaan! Een leuke online groep waarin iedereen zijn of haar baksels kan delen. Daarmee wil ik graag iedereen...

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft-09 april 2021-10

Het gebeurt maar weinig dat ik spontaan de keuken induik om wat lekkers te bakken. Voor Laura’s Bakery sta ik altijd veel in de keuken en de recepten die ik dan maak liggen vrijwel eigenlijk...

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft-07 april 2021-7

Zoals sommigen van jullie zullen weten proberen wij met ons team meerdere keren per week al jullie bakvragen te beantwoorden (die kunnen jullie stellen onderaan de recepten). Zelfs per mail, via Instagram en via Facebook...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft-05 april 2021-3

Ben jij iemand waar thuis al voor Pasen geen paasei meer in huis te vinden is, of ben jij toch meer iemand die na de paasdagen nog een pot vol met chocolade eitjes op tafel...

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft-03 april 2021-0

Had jij al eens bedacht om een simpele plak bananenbrood om te toveren tot een waar lemon meringue bananenbrood gebakje? Het kwam laatst in mij op toen ik nog een half bananenbrood had liggen en...

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft-01 april 2021-2

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast...

Deense appel-kaneel broodjes

door Laura Kieft-29 maart 2021-10

Na de snelle Deense abrikozen broodjes kon ik het niet laten om een nieuwe versie te maken. Het werden deze Deense appel-kaneel broodjes. Wederom een snelle versie, maar wel een overheerlijke versie. De combinatie van...

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft-27 maart 2021-16

Ik wilde weer eens een grote spektakel taart maken voor Pasen, alleen bedacht ik me al snel dat dit jaar maar weinig mensen zo’n grote taart zouden maken. Dus het werd alsnog een spektakel taart,...

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft-24 maart 2021-18

Dit breekbrood uit mijn borrelboek stond hier twee jaar geleden op tafel voor de paasbrunch. Mooi geserveerd op een taartstandaard in het midden van de tafel en eromheen stonden allerlei soorten beleg. Iedereen scheurde steeds...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft-22 maart 2021-0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura’s Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de nieuwste recepten. Ik kan jullie vertellen: er komen deze week ook weer heerlijke nieuwe recepten online die...

Lemon meringue pie fudge

door Laura Kieft-20 maart 2021-22

Voordat ik aan een bakdag begin, schrijf ik de recepten die ik wil maken op verschillende briefjes. Dat is dan een snelle uitwerking die in de keuken vaak nog iets wordt aangepast. Het recept voor...

Witte chocolade-frambozen scones

door Laura Kieft-17 maart 2021-3

Driemaal is scheepsrecht, want ik had precies zoveel pogingen nodig om deze witte chocolade-frambozen scones met succes te maken. Waar ik normaal na een misbaksel ga sleutelen aan de ingrediënten, was dat nu niet het...

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft-15 maart 2021-8

Een trempeersiroop is ongelofelijk makkelijk om te maken en je kunt er allerlei leuke smaken aan geven. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gebak uitdroogt, maar kun je ook een lekker smaakje...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft-13 maart 2021-11

Het liefst maak ik deze kaaskroketjes iedere week, zo lekker vind ik ze. Eerst maak je een overheerlijke kaasragout die je vervolgens met onder andere paneermeel omtovert tot kleine kroketjes. Nog even frituren en daarna...

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft-12 maart 2021-2

Voor echte kaasliefhebbers bestaat er natuurlijk maar één pizza: de pizza quattro formaggi. Op deze ‘vierkazen pizza’ hoor je vanzelfsprekend vier verschillende Italiaanse soorten kazen te vinden. Naast de basis van mozzarella bestaan deze kazen...

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft-11 maart 2021-1

Alweer het derde derde vegetarische recept dat deze themaweek online komt! En best een bijzondere vind ik zelf: pulled jackfruit wraps, met BBQ-saus en koolsalade. Van de meeste recepten tijdens deze vegetarische themaweek is Mariette...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan