Nieuwe receptprintable: kruidnoten

11 november 2020
Nieuwe receptprintable: kruidnoten
20

Het is alweer bijna tijd voor de jaarlijkse Sinterklaas intocht! En omdat deze i.v.m. de Corona maatregelen anders zal plaatsvinden dan normaal, heb ik een aantal prachtige printables in Sinterklaas thema voor jullie gemaakt. Gratis en gemakkelijk te downloaden! Op deze manier kunnen jullie thuis lekker aan de slag met leuke Sint-recepten, -kleurplaten en -knipprojecten en zo de intocht zelf in huis halen (met het Sinterklaasjournaal op de achtergrond natuurlijk).

De eerste printable die ik met jullie deel zijn deze kruidnoten, voor mij toch wel het ultieme Sinterklaas baksel. Als ik er alleen al aan denk, dan kan ik de heerlijke geur van speculaaskruiden bijna ruiken in mijn keuken. Ik kan je aanraden om zelf de speculaaskruiden te maken, dat is het allerlekkerst, maar een kruidenmix uit de winkel werkt natuurlijk ook prima.

TIP: Ga je de printables vaker gebruiken? Print ze dan uit en lamineer ze, zo kun je erop knoeien en ze keer op keer gebruiken.

HET KINDERBAKBOEK

Het Kinderbakboek is een vrolijk bakboek met 30 heerlijke en makkelijke geïllustreerde stap-voor-stap recepten voor kinderen. Het boek is geschikt vanaf ongeveer 4 jaar en voorzien van vele baktips, waarmee ik je de fijne kneepjes van het bakken leer. Denk bijvoorbeeld aan de ongeschreven bakregels, op welke manieren je je baksels kunt versieren of bewaren, hoe je recepten aanpast en uitleg over ingrediënten. Het boek is uitgevoerd met een spiraalband waardoor het goed open blijft liggen. Helemaal kidsproof! Het Kinderbakboek kun je via deze link aanschaffen voor €20,-.

Ben je nieuwsgierig hoe Het Kinderbakboek tot stand is gekomen? Ik kan je verklappen dat het een spontaan Corona project was én ware topsport. Je leest er hier alles over.

Twijfel jij over de aanschaf van Het Kinderbakboek omdat je niet goed weet wat je kunt verwachten? Op Instagram TV heb ik een uitgebreide video geplaatst waarin ik je een inkijkje in het boek geef en hoe het tot stand gekomen is.

Heb jij Het Kinderbakboek al wel in huis en is er bij jullie thuis al volop gebakken, gekleurd, geknutseld en gepuzzeld? Deel daar vooral een foto van op Instagram of Facebook, dat vind ik heel leuk om te zien.

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

2 reacties

 1. Chantal schreef:

  Wat leuk! en ook nog zo te downloaden allemaal! Geweldig! ga nu gelijk cupcakes maken met onze jarige tweeling! Dankjewel!

 2. Judith & Cato schreef:

  Super leukkk! Vandaag ga ik met mijn dochter Cato de kruidnoten bakken!
  Hopelijk komen er nog meer bij. Een van onze favorieten zijn gingerbread cookies 😉

  But first things first!

  Lieve groet,
  Van de bakpietjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *