Het Laura’s Bakery Kinderbakboek 2

Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2

Zoete en hartige stap-voor-stap recepten voor kinderen 

Na het overweldigende succes van het eerste kinderbakboek dat ik in 2020 uitbracht, werd het tijd voor een vervolg. Het Laura’s Bakery Kinderbakboek 2! Hierin vind je 30 gloednieuwe recepten, met nu voor het eerst ook een hartig hoofdstuk. Ook niet onbelangrijk: heb je het eerste deel van Het Kinderbakboek nog niet? Geen probleem, je kunt ze ook prima los van elkaar in huis halen.

Alle recepten zijn duidelijk opgedeeld in stappen en iedere stap is voorzien van een vrolijke, heldere illustratie. Dit is net zoals jullie gewend zijn van mijn printables en van het eerste kinderbakboek. Bij ieder recept vind je ook de tekstuele uitleg, een foto van het eindresultaat, een bewaaradvies en meestal ook een variatietip. Voor alle grote en kleine koekenbakkers wordt bakken zo wel heel erg leuk! Ga aan de slag met een heerlijke pannenkoekentaart en dinosaurus koekjes of kies voor de cheesecake trifle en kaas pretzels. Duik samen de keuken in of laat je verrassen als kinderen op eigen houtje aan de bak gaan. 

Met Het Laura’s Bakery Kinderbakboek 2 kun je niet alleen de lekkerste zoete én hartige recepten bakken, maar je krijgt ook toegang tot een exclusieve online omgeving. Hier vind je allerlei vermaak voor tijdens de vakantie of als je moet wachten op een baksel in de oven: kleurplaten, puzzels, knip- en plak werkjes etc. Het boek is via onderstaande buttons verkrijgbaar.

Nieuwsgierig geworden? Scroll dan vooral verder naar beneden, daar vertel ik nog veel meer over het bakboek.

BESTEL VIA BOL.COM BESTEL VIA AMAZON

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN HET KINDERBAKBOEK 2?

Het Kinderbakboek 2 is opgedeeld in de volgende hoofdstukken:

  • Tips en trucs
  • Taarten en cakes
  • Koekjes
  • Toetjes
  • Nog meer zoet lekkers
  • Hartig

Ondanks dat dit boek een extra hoofdstuk heeft gekregen met een aantal heerlijke hartige bakrecepten, vind je ook allerlei baktips en -trucs die je het beste even voorafgaand aan het bakken kunt doornemen met kleine koekenbakkers. Het is dus niet nodig om het eerste kinderbakboek in huis te hebben om met het tweede deel aan de slag te gaan, maar het is natuurlijk wel erg leuk. Ik omschrijf o.a. de ongeschreven regels van het bakken, maar ook het verschil tussen kneden, mixen, mengen, roeren, kloppen, spatelen en husselen of hoe je weet wanneer een baksel klaar is. Reuze handig!

Wat betreft de recepten zie je op deze pagina al de nodige sneak peeks. Een pannenkoekentaart met citroenroom, brownie ijsjes, regenboogkoekjes, kaas pretzels, frambozen bladerdeegtaartjes, domino koekjes, stroopwafel cookie dough, hot dog broodjes, dino koekjes, Oreo cheesecake, gummiebeer ijsjes en nog veel meer. Alle recepten in het boek zijn nieuw en staan nog niet op Laurasbakery.nl.

Het boek is uitgevoerd met een spiraalband, zo blijft het extra goed open liggen. De pagina’s zijn stevig en voorzien van een speciale lak waardoor ze tegen een stootje kunnen. Beslag gemorst? Doekje erover en niets aan de hand. Helemaal kidsproof! Ik ga je nog meer vertellen en laten zien van het boek, maar als je niet kunt wachten dan kun je het boek al via onderstaande knop bestellen.

BESTEL HET KINDERBAKBOEK 2 BESTEL VIA AMAZON

Het Kinderbakboek 2 Laura's Bakery Oreo cheesecake

Printable 20200722 Kleurplaat IJscoupe

ONLINE OMGEVING

Het idee voor het eerste Kinderbakboek begon ooit met de printables die ik (gratis) op Laura’s Bakery deelde. De allereerste printable (voor suikerkoekjes) die ik deelde werd een enorm succes, want jullie waren razend enthousiast. Er volgden meer printables en al snel was het idee voor een heus Laura’s Bakery Kinderbakboek geboren.

Daarom vind ik het extra bijzonder om iedereen die Het Kinderbakboek 1 en/of 2 aanschaft toegang te geven tot een exclusieve online omgeving waar nog veel meer creatieve printables te vinden zijn. Ontzettend leuk vermaak tijdens de vakanties, of voor wanneer je een half uur op een baksel dat in de oven staat moet wachten.

Stel je eens voor: je Oreo cheesecake staat in de oven, maar je moet nog wachten totdat de cheesecake gebakken en afgekoeld is, waarna de cheesecake ook nog eens in de koelkast moet opstijven. Dat is al lang wachten voor volwassenen, laat staan voor kinderen. Precies om die reden hebben we een speciale online omgeving opgezet die vol staat met vrolijke printables waarmee geknutseld en gekleurd kan worden. Op dit moment staan er 18 printables online, waaronder kleurplaten, puzzels en gezellige knip- en plakwerkjes die weer gebruikt kunnen worden om baksels te decoreren.

Heb je het boek in huis? Dan vind je hierin de inlogcode om toegang te krijgen tot deze online omgeving.

Bekijk de online omgeving

DE AUTEUR VAN HET KINDERBAKBOEK 2

Waarschijnlijk ken je mij al wel als je op deze pagina terecht bent gekomen. Maar alsnog een korte introductie: ik ben Laura Kieft, geboren en getogen in Haarlem en de auteur van o.a. Het Kinderbakboek 2. Ik ben bekend van mijn populaire bakblog Laura’s Bakery met tot 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand. Ook schreef ik al eerder:

In totaal zijn er ruim 125.000 exemplaren verkocht. Naast deze bakboeken bracht ik meerdere bakproductenlijnen uit en ontwikkelde ik een receptenboek (een receptenplanner).

Het bakken is mij met de paplepel ingegoten, als klein meisje mocht ik al helpen in de keuken. En ook al bestaat Laura’s Bakery al sinds 2010, ik heb nog steeds eindeloos veel inspiratie voor nieuwe recepten. Het bakken gaat mij nooit vervelen. Naast het bakken maak ik graag mooie reizen met mijn camera in de hand, loop ik over van de creatieve hobby’s en ben ik graag thuis om met mijn konijn Lot te knuffelen.

Je kunt mij volgen via mijn blogInstagramFacebook of Pinterest, waar ik op dagelijkse of wekelijkse basis lekkere recepten en baktips deel.

Als je nog vragen hebt over Het Kinderbakboek 2, dan kun je die natuurlijk altijd aan mij stellen via social media. Ook kun je een kijkje nemen in het inkijkexemplaar op Bol.com.

KOOP HET KINDERBAKBOEK 2 HIER

Laura Kieft Auteur Het Kinderbakboek 2