Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Zo werd Het Kinderbakboek gemaakt

Laura Kieftdoor Laura Kieft
13 juli 2020
in Behind The Scenes, Inspiratie
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Ik heb jullie het al vaker verteld, het maken van Het Kinderbakboek was een ware topsport. In slechts één maand tijd hebben we het boek eruit geknald. En dat zonder verlies van kwaliteit. Zoals bij al mijn bakboeken geef ik jullie graag een kijkje achter de schermen en ook nu is dat niet anders. Ben je er klaar voor?

Spontaan corona project

Ik noem dit boek ook wel mijn corona project. Want eerlijk is eerlijk, zonder dit virus was het boek er nu niet geweest. Misschien wel helemaal nooit. Half maart kwam ik terug van vakantie, terug in Nederland waar de lockdown een paar dagen eerder in was gegaan. Nou, dat is gek terugkomen hoor. Op Instagram deed ik een oproepje met de vraag of er naar bepaalde recepten vraag was nu, vooral gezien het gebrek aan eieren en bloem. Gek genoeg was het meest genoemde verzoek ‘iets leuks voor de kinderen’. En iets leuks verzinnen kan ik natuurlijk best.

Het allereerste wat in mij opkwam waren recept printables, geïllustreerd en wel. En laat ik nu een ontzettend handige buurvrouw hebben die prachtig kan illustreren en designen. Ik appte Bionda of ze twee printables wilde maken en een week later stonden ze al online.

BESTEL HET KINDERBAKBOEK

Van printables tot boek

Weer een week later waren de printables al bijna 10.000 keer gedownload en stroomde mijn inbox over met verzoeken om meer. Nogal overweldigend was dat. Ik heb eerst nog gekeken naar de mogelijkheid om losse printables te verkopen, maar om alleen daar een webshop voor op te zetten, dat bleek financieel niet haalbaar.

Het idee van een boek zat dus al snel in mijn hoofd, maar dat zou dan nog wel lang duren. Over het algemeen duurt dat van idee tot lancering minimaal een jaar, vaak nog langer. Maar ik trok de stoute schoenen aan en legde mijn idee voor aan mijn fijne uitgeverij. Inclusief de vraag of dit op héél korte termijn kon. Het was toen begin april, een goede twee weken nadat ik terugkwam van vakantie en nog niet eens over printables had nagedacht.

Een paar dagen later kwam het verlossende antwoord: het boek kon eind juni al in de winkels liggen als ik het voor elkaar kreeg om het boek in één maand tijd te maken. Normaal zou ik op zo’n moment heel hard nee roepen. Maar met een fijn team om mij heen en na samen de planning heel goed bekeken te hebben vonden we dat dit moest kunnen. Ik ging tijdelijk weer een dag extra werken (5 per week in plaats van 4) en kon letterlijk aan de bak. En jawel, een maand later was het af en kon het naar de drukker.

Een boek in één maand maken

Goed, tot zover het proces voordat we aan de slag gingen met het boek. Maar die ene maand was ook een bijzondere. Alles wat ik na drie boeken gewend ben kon ik overboord gooien, want dit liep helemaal anders.

Normaal gesproken maak ik alle recepten, zet deze op de foto en werk alle teksten uit. Dit gaat als een pakket naar mijn uitgever en daarna hoef ik minimaal twee weken niets te doen. Dan ligt het bij een redacteur. Daarna gaat het nog een paar keer heen en weer voordat ik weer even niets kan doen en de vormgever aan de slag gaat. Ook dan gaat het boek nog een aantal keer heen en weer. Al met al kun je voor alleen dit deel al twee maanden uittrekken. Maar die tijd hadden we niet zoals je weet.

Zo pakten we het aan

Zowel ik als de vormgever, die fijne buurvrouw van mij, moesten tegelijk beginnen. Daarvoor had zij wel al bepaalde informatie van mij nodig. Dus waar ik normaal recepten op het laatst uitwerk, begon ik daar nu mee. Of in ieder geval met de recepten die niet helemaal nieuw waren. Toen die allemaal uitgewerkt waren moesten de nieuwe recepten gebakken worden zodat ik ook die teksten aan kon leveren.

Terwijl Bionda alle recepten ging illustreren, zorgde ik dat er voor ieder recept een mooie foto was. En daarna ging ik aan de slag met het theoretische deel van het boek. In de tussentijd gingen alle teksten trouwens ook nog naar Mariette en mijn uitgever Anja, met elkaar namen we de rol van redactie op ons. Dus steeds als ik weer een stukje tekst af had ging dat langs hen, en daarna naar Bionda zodat het in het boek opgenomen kon worden.

Ik stond in de tussentijd zelfs met al geïllustreerde recepten in de keuken om ze volgens die stappen te maken wanneer ze opnieuw op de foto moesten. Kon ik gelijk testen of het allemaal duidelijk was.

Boek proeven

Zodra Bionda weer een deel af had ging dat langs Anja en mij om wederom correctie rondes uit te voeren. Tekstueel, maar we bekeken nu ook alle illustraties. Het voordeel van de vormgever als buurvrouw hebben is dat ik regelmatig even heen en weer kon lopen om al mee te kijken en tussendoor correcties door te geven. Dat heeft bij deze strakke deadline zeker geholpen.

Uiteindelijk werden alle losse delen samengevoegd en was het boek een feit. Het kon naar de drukker toe. Zij hebben daarna 5 weken lang hard gewerkt om het op tijd af te krijgen wat ze is gelukt. Inmiddels zijn ze al bezig met de tweede druk die rond 23 juli wordt verwacht.

In die tijd dat het boek bij de drukker lag hebben we trouwens niet stilgezeten. We hebben toen keihard gewerkt aan de online omgeving die bij het boek hoort. Die staat vol met kleurplaten, puzzel en meer.

Tot zover het kijkje achter de schermen bij hoe dit boek tot stand kwam en hoe het werd gemaakt. Het was een gek en bijzonder proces dat ik niet had willen missen. En wederom wil ik mijn team weer bedanken, zonder hen was het niet gelukt.

Oh, en als jij een fantastische vormgever/designer zoekt: ik kan jullie Bionda allemaal aanraden. Wat je ook nodig hebt, zij kan het. Neem vooral een kijkje op haar site!

BESTEL HET KINDERBAKBOEK

Vorige post

Volgende post

Stracciatella ijs
Snelle Deense abrikozen broodjes

Related Posts

Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft
22 februari 2021
0

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery
08 februari 2021
1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura's Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit...

Vlaaibodem basisrecept

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft
01 februari 2021
1

...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 10

  1. Audrey says:
    8 maanden geleden

    Wat tof, zeg! Gaaf dat het allemaal kon in zo’n korte tijd dankzij jullie keiharde werk 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Thanks! Erg trots op dit bijzondere project 😀

      Beantwoorden
  2. Trudy says:
    8 maanden geleden

    Wat een leuk verslag. Dank je wel.
    Creatieve buurvrouw, leuk om zo samen te werken. Ze is heel goed zie ik op haar site.👍
    En natuurlijk: gefeliciteerd met de tweede druk! 😊

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Dankjewel Trudy!! En inderdaad, Bionda is ontzettend goed in haar werk 😀

      Beantwoorden
  3. Kim says:
    7 maanden geleden

    Heel leuk! Mijn dochter wil deze voor haar verjaardag. Win-win situatie, blijft ze van die van mij af😉

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 maanden geleden

      Hahahaha wat leuk en goed geregeld 😉

      Beantwoorden
  4. Ursula says:
    7 maanden geleden

    Super gaaf! Mooi verhaal.🥰

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 maanden geleden

      Thanks Ursula!

      Beantwoorden
  5. Carla says:
    7 maanden geleden

    Top Blog!!!!!!!!
    Fijn zo’n kijkje achter de schermen, je beseft niet gauw wat er allemaal komt kijken bij het maken van een boek, als je een boek koopt! Grandioos, zo’n handige buurvrouw! Mooie site van haar ook!
    Had je niet het idee toen alles klaar was van “waar is mijn vakantiegevoel” gebleven?
    Super die 2de druk, gefeliciteerd !!!
    Xus,
    Car

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 maanden geleden

      Thanks Carla! 😀 Het vakantiegevoel was inderdaad ver te zoeken, maar dat was dit boek wel waard hoor!

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=8S06WllWCH4AX9M36Tu&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=8c915e16a4badcf66dfbd3d01dfaefbe&oe=605B269B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=yoUzYh08uf0AX8g3Y1A&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4c663906204c54f40bc3f3e74273472e&oe=605C5D96' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>
  • NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/151459707_506614734065588_7507239914690055926_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ajANsSceWJQAX9phYEy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4415e55b27b531a4b5eb1a2ba6ca2e91&oe=605DACCA' title='NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie 'bijzondere smaakcombinatie' of 'mooi raster' gaan?⁠ ⁠ Vanaf vandaag staat dit lekkere recept online op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag'>
  • BAKTIP! Door de lekkere temperaturen die voorspeld zijn voor dit weekend kreeg ik spontaan trek in deze frambozen-ricotta cheesecake! Wat ga jij voor lekkers bakken dit weekend?⁠
⁠
Het recept staat al op het blog en vind je door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery⁠
⁠
#cheesecake #donnahay #ricotta #frambozen #bakken #taart

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post

Snelle Deense abrikozen broodjes

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-0

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-13

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-9

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-14

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan