GRATIS PRINTABLES

De eerste twee receptprintables (suikerkoekjes en cupcakes) waren een gigantisch succes en daarmee de aanleiding voor Het Kinderbakboek. Een boek met 30 stap-voor-stap recepten voor kinderen.

Naast recepten zullen we nog veel meer leuke printables gaan delen met jullie, houd deze pagina dus vooral in de gaten. Je kunt hier nu al een sjabloon vinden voor leuke konijnenkoekjes én een hele gave kleurplaat.

Recepten

Speciaal voor de kinderen toveren we populaire recepten om tot geïllustreerde printables. De bereiding is net wat meer kidsproof, zo kunnen ze (met eventueel een beetje hulp) helemaal zelf aan de bak. Je hoeft de recepten alleen nog maar even uit te printen.

SUIKERKOEKJES

Deze koekjes behouden hun vorm tijdens het bakken en zijn hierdoor perfect als je met verschillende uitstekers aan de slag wilt gaan. Na het afkoelen kun je ze versieren zoals je zelf wilt.

Downloaden

CUPCAKES

Met dit recept bak je 12 heerlijke vanillecupcakes. Laat ze afkoelen voordat je ze gaat decoreren, in de tussentijd kun je wel vast al jouw versiersels klaar zetten.

Downloaden

BLUEBERRY-LEMON MUFFINS

Heerlijk frisse muffins met blauwe bessen en citroen. Zo gemaakt en je hebt niet eens een mixer nodig.

Downloaden

FRAMBOZEN ROOMIJS

Dit frambozen roomijs is een heerlijk romige traktatie in de zomer. Let wel op dat het ijs eerst in de vriezer moet opstijven (tenzij je een ijsmachine hebt), dus dat je niet meteen kunt aanvallen.

Downloaden

EIERKOEKEN

Ik maak zelf altijd graag eierkoeken als tussendoortje. Ze zijn heel eenvoudig zelf te maken, kijk maar eens!

Downloaden

KRUIDNOTEN

Kruidnoten zijn voor mij het ultieme Sinterklaas baksel. Met die lekkere geur wil jij je oven toch ook vullen?

Downloaden

GINGERBREAD KOEKJES

Hier is het geen kerst zonder gingerbread koekjes gebakken te hebben. Steek ze uit in allerlei kerstvormen en decoreer ze daarna met glazuur.

Downloaden

Bladerdeeg stengels

Een heel simpel borrelhapje om te maken, maar oh wat zijn ze lekker. Maak zelf deze bladerdeeg stengels en bedenk welke topping(s) ze krijgen.

Downloaden

Kleurplaten

Soms moet je tijdens het bakken wachten. Omdat het koekjesdeeg minimaal een uur in de koelkast moet liggen bijvoorbeeld. Daarom hebben we iets bedacht wat het wachten wel heel leuk maakt!

Feesttaart

Een vrolijke en feestelijke taart om in te kleuren. Welke smaak geef jij aan de taart?

Downloaden

IJscoupe

Een verfrissende kleurplaat met een heerlijke grote ijscoupe. Ga jij voor aardbeienijs of wordt het toch mango?

Downloaden

Sinterklaas

Hé is dat nou het paard van Sinterklaas in mijn keuken? En wat is Lot van plan met de zak vol cadeaus? Kleur deze gezellige tekening in en kom in Sinterklaassferen!

Downloaden

Gingerbread huisje

Hoe komt jouw koekhuisje eruit te zien? Pak je kleurpotloden erbij en gebruik je fantasie!

Downloaden

Zoete kerstboom

Een kerstboom vol met zoete lekkernijen, heerlijk! Van candy canes tot donuts, je vindt het allemaal in deze zoete kerstboom.

Downloaden

Knippen en plakken

Printen, knippen en plakken. Zo maak je zelf de leukste vlaggenlijnen voor op je taart, we hebben ook gave cupcake toppers.

Spekjes vlaggenlijn

Helemaal geïnspireerd op spekjes, dat is wel een hele lekkere vlaggenlijn voor op je taart.

Downloaden

Kaarsjes toppers

Knip de kaarsjes uit, vouw ze dubbel met wat lijm om een stokje en je hebt superleuke kaarsjes om in cupcakes en taarten te prikken.

Downloaden

Mijter cupcake toppers

Deze vrolijke mijter cupcake toppers kun je gezellig samen maken en daarna een Sinterklaas baksel naar keuze mee opleuken!

Downloaden

Kerstlampjes vlaggenlijn

Je taart versieren met een slinger vrolijke kerstlampjes? Dat kan! Veel plezier met het maken van je kersttaart.

Downloaden

Sjablonen

Voor sommige recepten gebruiken we een sjabloon. Aan de hand van dit sjabloon kun je bijvoorbeeld koekjes in een leuke vorm uitsnijden.

Konijnenkoekjes

Perfect voor Pasen, deze lieve konijntjes met een klein paaseitje in hun armen. Download hier het sjabloon om de koekjes te maken. Hier vind je het recept van de koekjes zelf.

Downloaden