Gratis printables

De eerste twee receptprintables (suikerkoekjes en cupcakes) waren een gigantisch succes en daarmee de aanleiding voor Het Kinderbakboek. Een boek met 30 stap-voor-stap recepten voor kinderen.

Naast recepten zullen we nog veel meer leuke printables gaan delen met jullie, houd deze pagina dus vooral in de gaten. Je kunt hier nu al een sjabloon vinden voor leuke konijnenkoekjes én een hele gave kleurplaat.

Recepten

Speciaal voor de kinderen toveren we populaire recepten om tot geïllustreerde printables. De bereiding is net wat meer kidsproof, zo kunnen ze (met eventueel een beetje hulp) helemaal zelf aan de bak. Je hoeft de recepten alleen nog maar even uit te printen.

Suikerkoekjes

Deze koekjes behouden hun vorm tijdens het bakken en zijn hierdoor perfect als je met verschillende uitstekers aan de slag wilt gaan. Na het afkoelen kun je ze versieren zoals je zelf wilt.

Cupcakes

Met dit recept bak je 12 heerlijke vanillecupcakes. Laat ze afkoelen voordat je ze gaat decoreren, in de tussentijd kun je wel vast al jouw versiersels klaar zetten.

Blueberry-lemon muffins

Heerlijk frisse muffins met blauwe bessen en citroen. Zo gemaakt en je hebt niet eens een mixer nodig.

Frambozen roomijs

Dit frambozen roomijs is een heerlijk romige traktatie in de zomer. Let wel op dat het ijs eerst in de vriezer moet opstijven (tenzij je een ijsmachine hebt), dus dat je niet meteen kunt aanvallen.

Eierkoeken

Ik maak zelf altijd graag eierkoeken als tussendoortje. Ze zijn heel eenvoudig zelf te maken, kijk maar eens!

Kleurplaten

Soms moet je tijdens het bakken wachten. Omdat het koekjesdeeg minimaal een uur in de koelkast moet liggen bijvoorbeeld. Daarom hebben we iets bedacht wat het wachten wel heel leuk maakt!

Printable 20200802 Feesttaart

Feesttaart

Een vrolijke en feestelijke taart om in te kleuren. Welke smaak geef jij aan de taart?

Printable 20200722 Kleurplaat IJscoupe

IJscoupe

Een verfrissende kleurplaat met een heerlijke grote ijscoupe. Ga jij voor aardbeienijs of wordt het toch mango?

Knippen en plakken

Printen, knippen en plakken. Zo maak je zelf de leukste vlaggenlijnen voor op je taart, we hebben ook gave cupcake toppers.

Spekjes vlaggenlijn

Helemaal geïnspireerd op spekjes, dat is wel een hele lekkere vlaggenlijn voor op je taart.

Kaarsjes toppers

Knip de kaarsjes uit, vouw ze dubbel met wat lijm om een stokje en je hebt superleuke kaarsjes om in cupcakes en taarten te prikken.

Sjablonen

Voor sommige recepten gebruiken we een sjabloon. Aan de hand van dit sjabloon kun je bijvoorbeeld koekjes in een leuke vorm uitsnijden.

Konijnenkoekjes

Perfect voor Pasen, deze lieve konijntjes met een klein paaseitje in hun armen. Download hier het sjabloon om de koekjes te maken. Hier vind je het recept van de koekjes zelf.

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Geef een naam op voor je collectieAnnuleren
Maak collectie aan