Downloads

Nieuw op Laura’s Bakery: printables voor in de keuken. We zijn begonnen met twee heerlijke recepten waar kinderen mee de keuken in kunnen om suikerkoekjes en cupcakes te bakken. In de toekomst gaan er vast nog meer geïllustreerde recepten volgen en we hebben ook genoeg andere leuke ideetjes waar we mee aan de slag kunnen.

Maar nu eerst: onze eerste twee printables!

Recepten

Speciaal voor de kinderen hebben we twee populaire recepten omgetoverd tot geïllustreerde printables. De bereiding is net wat meer kidsproof, zo kunnen ze (met eventueel een beetje hulp) helemaal zelf aan de bak. Je hoeft de recepten alleen nog maar even uit te printen.

Suikerkoekjes

Deze koekjes behouden hun vorm tijdens het bakken en zijn hierdoor perfect als je met verschillende uitstekers aan de slag wilt gaan. Na het afkoelen kun je ze versieren zoals je zelf wilt.

Cupcakes

Met dit recept bak je 12 heerlijke vanillecupcakes. Laat ze afkoelen voordat je ze gaat decoreren, in de tussentijd kun je wel vast al jouw versiersels klaar zetten.

Sjablonen

Voor sommige recepten gebruiken we een sjabloon. Aan de hand van dit sjabloon kun je bijvoorbeeld koekjes in een leuke vorm uitsnijden.

Konijnenkoekjes

Perfect voor Pasen, deze lieve konijntjes met een klein paaseitje in hun armen. Download hier het sjabloon om de koekjes te maken. Hier vind je het recept van de koekjes zelf.

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

Volg mij op Instagram

De meest populaire artikelen

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Geef een naam op voor je collectieAnnuleren
Maak collectie aan