Het is alweer een hele tijd geleden dat ik met Mariette aan het brainstormen was en we een hele lijst met allerlei soorten soesjes hadden bedacht. Een van mijn favorieten van die lijst waren de MonChou soesjes en ik kon niet wachten tot we ze zouden gaan maken.
Eenmaal in de keuken had ik nog geen idee hoe ze er precies uit zouden gaan zien en hoe we de drie elementen -Bastogne koek, MonChou en kersen- zouden gaan verwerken in een soes. Ik besloot uiteindelijke de klassieke volgorde aan te houden. Koekkruimels onderop, gevolgd door de room en als laatst kersen. En dat allemaal in een soes. Een ware smaakexplosie als je een hap neemt, probeer ze zeker eens uit!
BAKTIP: Voor het spuiten van toeven en decoratieve randjes zoals op deze MonChou soesjes gebruik ik dit formaat spuitmondjes van Wilton het meest.
Ik vind dat je een hele mooie recepten hebt gemaakt en ik maak bijna elke dag een recept op jouw site
?
Monchousjes!
Haha gemiste kans!
misschien een rare vraag maar wat is monchou?
kan vanille aroma ook in plaats van vanille extract
Ja, dat kan.