
Een maaltijd burrito is niet alleen lekker, maar ook perfect als je je avondeten graag op een eerder moment voorbereid. Eenmaal voorbereid is je burrito snel klaar, want je hoeft ‘m alleen nog maar op te warmen. Opwarmen kan in een oven of in een pan, wat jij wilt. Een Mexicaanse maaltijd burrito is misschien niet een alledaags hoofdgerecht, maar voor de verandering is dit wel heel erg lekker. Je kunt ze natuurlijk zelf vullen zoals jij dat wilt, maar ik deel vandaag het recept voor de burrito zoals die meestal gevuld wordt in Amerika. Niet het meest gezond, maar wel heel erg lekker.
Is het nog lekker (en niet te klef) om het de avond van te voren klaar te maken en dan dus de volgende dag in de oven te doen? Of is dat te lang van te voren?
Moet op zich lukken, misschien heeft hij wel iets langer nodig in de oven.
Moeten ze in de oven opgewarmd worden met het folie eromheen? Dat zou wel makkelijk zijn zodat ze niet dan in de oven uit elkaar vallen.
Dat kan prima inderdaad (zolang je er maar geen magnetron voor gebruikt met het folie 😉 )
Ik heb dit recept gisteren gemaakt en het is zeker voor herhaling vatbaar! Echt een topper! 😀
Wat een super lekker recept! Heb hem net gemaakt. Echt voor herhaling vatbaar maar dat is met al jouw recepten!
Ik vond ‘m lekker! Alleen kaas was niet gesmolten. Wist eveb niet zo goed hoe je dat allemaal aanpakt met koude salsa/zure room en warme ingrediënten.
Want je beschrijft nu dat je alles erin doet, doe je dat ook als je m opwarmt?
Klopt, kun je gewoon opwarmen! 🙂
Is er een mogelijkheid om het oude recept nog te kunnen vinden?
Welk oude recept bedoel je? Hier is niets aan veranderd.